Julkkiskyttääjän päiväkirja

  • liquidsunshine

Tänään oli hieno päivä ja se vielä jatkuukin, kun mennään yöllä Dottiksen kanssa leffaan :) Ja Ihodelle tiedoksi, että tarkistin sata kertaa liput ja päivän ja näytöksen, hoho...

Päätin jo viikko sitten mennä näkemään, kun teinitytöt kiljuu tänään poikien perään. Alustin juhlavaa tilaisuutta juomalla mansikkasiiderin Kampin keskuksen jollain terassilla joskus siinä kolmen jälkeen. Juoman loputtua suoritin siirtymisen Tennispalatsin aukion sivustalla oleville portaille. Tässä vaiheessa niitä lapsia oli jo aika paljon aitojen tykönä.

Ohjelmassa oli odottelua, istumista, seisoskelua, ja lopulta itse asiakin. Toki ensin oli joku pukeutumiskisa niiden kesken, jotka oli vääntäytyneet leffan hahmoiksi.

Näin sitten ne Weasleyn veljekset, eli Phelpsin identtiset kaksoset vuosimallia 1986, ihan hyvältä paikalta. Niillä oli molemmilla huono ryhti, mutta ihana british accent. Mukahauska juontajanainen haastatteli niitä 5 minuuttia, minkä jälkeen haaskalintumainen Rita Tainola kumppaneineen (mm. Ylen ja Maikkarin tyypit) pääsi tekemään syväluotaavia kahden kysymyksen haastatteluitaan. Ja ottamaan kuvia. Minäkin otin.

Phelpsit jakoivat signeerauksiaan ja punaiselle matolle (hahhaa, oli siellä sentään joku riepu maassa) saapui Suomen kutsuvieraskermaa, eli ainakin seuraavat henkilöt: pääministeri Vanhanen (eukkoineen), wannabe-juoksija Pöyhönen (eukkoineen, kuka ikinä se nykyään onkin), ohjaaja O. Saarela (eukkoineen, eli Jenni Banerjeen kera), loikkiva T. Evilä (eukkoineen ja rumine aurinkolaseineen), Perhe Lipponen, juontaja H. Paasonen (yksinään), poetsoftöfoollin laulaja (yksinään). Noita kuvattiin eniten, eli kai ne oli sitten kiinnostavimpia. Meni siitä lauma muitakin, mutta eipäs kiinnostanut enää jumittaa paikallaan, joten poistuin kohti kauppoja.

Ostin maitoa.

***

Mainittava kuitenkin on, että Gryffindor-kuva topin selässä sai muutaman kommentin :) Huvittavin tapaus oli Suomalaisessa kirjakaupassa, kun yksi noidaksi pukeutunut yläasteikäinen tyttö pyöri aikansa mun lähettyvillä ja sai lopulta kysyttyä, että olinko ollut katsomassa niitä Potter-tyyppejä :D Jotain juteltiin hetki ja sitten se häipyi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus