odottavan aika on 30 päivää

  • liquidsunshine

En ottanut vastaan työpaikkaa, jota hain. Tuli selvityspyyntö, tietenkin. Vein selvityksen eilen (oli muuten mukavampi naishenkilö palvelemassa kun viimeksi). Käsittelyaika toimikunnassa (tms.) on 30 päivää. Sitten selviää, tuleeko karenssia. Jos tulee, se voipi olla pari kuukautta. Jei. Hyvä puoli on se, että se lasketaan alkaneen jo selvityspyynnön lähettämisestä, eli kesäkuun lopusta. Enpä taida silti lähtee tänäKään kesänä reissuihin.

Mutta tuota joo. Hameen osat leikattu. Tarttis vielä ommella vähän. Helpompi tehdä kuin edellinen, hoffentlich.

2 kommenttia

liquidsunshine

8.7.2009 21:36

Huomaa, ettet ole mun juttuja aiemmin lukenut :) Oon tehnyt opetushommia joka lukuvuosi. Kaksi viimeistä vuotta niitä nyt on vaan ollut sen verran nihkeästi, että olen saanut myös ansiosidonnaista tukea oman järjestön taholta. Tuo työpaikka jota hain ja jonka sain ja jota en sitten päättänyt ottaa, ei työmäärällisesti olisi ollut juurikaan parempi kuin nämä työt ja tuki yhteensä täällä etelämmässä. Ja se paikka olisi siis ollut Rovaniemellä.

En rupea tässä erittelemään ton tarkemmin syitäni, koska mullehan ne vaan kuuluu :) Mutta ei tarvitse tulla moralisoimaan, jos ei tiedä taustoja. Kyllä mä arvostan töitä ja koulutusta. Varsinkin omaa koulutustani sen verran, että haluan tehdä nimenomaan niitä hommia.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus