Kahdeksan vuotta sitten

  • liquidsunshine

...siis suurinpiirtein. Silloin oli meikäläisen ylioppilasjuhlat. Hui hui. Tänään on yhtä kaunis sää kuin silloin. Soitin kotiväelle - syreenit kukkii kuulemma :) Onneksi mä ehdin nähdä senkin. Junalippu kun on hommattu. Pari päivää etelämmässä ja ensi viikonlopuksi takaisin.

Kisu herätti klo 8 maissa. Ei huvittanut herätä, since I got to bed at about three am. Uskalsin katsoa neloselta Saw:n. Inha leffa, muuta en siitä sano. Paitsi sen, että loppui vähän tyhmästi.

Ulkona on lähes pilvetön taivas, mittari varjossa näyttää plus kahtakymmentä ja näköjään kevyesti tuulee. Täydellinen sää, that is. Tänään vien pullot ja tölkit pois. Tosin en varmaan saa kaikkia kannettua. Mutta suurimman osan. Huomenna sitten loput. Olisi kiva tehdä jotain spesiaalimpaa ruokaa. Eli keittokirja kätösiin kohta.

Uusi pää on mukava edelleen, mutta yöllä oli sen verran lämmin, että väriä on myös tyynyssä. Tiedänpä ainaki värjänneeni.

Siivousta tänään. Siivousta huomenna. Maanantaina eväiden tekeminen ja tavaroiden pakkaaminen. Maanantaina klo 19.30 lähtee juna. Kisu jää ilmeisesti sitten Hämeeseen porukoille. Onhan siellä hoitajia. Siihen asti siis, kun kuun lopussa muutan itse pysyvästi pois Lapista. Tulee kissemisseä ikävä =/ Mutta juteltiin äiteen ja iskän kanssa, että vähemmän stressaavaa kisulle, kun ei raahata sitä eestaas pitkin Suomea. Ja onhan se niin usein ollut porukoilla, viime kesänäkin aika pitkään, että tykkää ollakin. Enemmän tilaa juosta ja piiloutua, kiipeillä. Ja ulkona rauhallisempaa. Täytyy veljelle opettaa kunnolla, miten valjaat laitetaan. Ja että pienen pitää päästä joka ilta ulos. Pakkaan sen leluja mukaan ja omat ruokakupit jne. Ja lista suosikkiruoista.

On siinä sitten se hyvä puoli, että saan nukkua rauhassa. Pakkaaminen onnistunee helpommin. Samoin loppusiivous. Ei tuu koko ajan kissankarvoja lisää joka puolelle. Maanantaina täytyy käydä töissä viemässä parit paperit ja pari levyä. Ja nuotteja. Tai ehkä käyn huomenna. Saa rauhassa kopioida, kun ei ole muuta väkeä niin paljon. Ja kuvia otan paikasta myös.

Nyt sen sijaan se keittokirjan lukeminen edessä. Ja suihkuilu ja pukeminen. Alasti ei viitsi kauppaan lähteä. Voisi kuvitella liikkeellä olevan ehkä tavallista vähemmän väkeä, kun tänään juhlia monella. Tiedä sitten...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus