uusi pää ja uudet aivot?

  • liquidsunshine

Selviydyin yhdeksäksi aamulla kampaajalle. Oli eri tyttö laittamassa hiuksia kuin aiemmin, mutta kiva tämäkin :) Ja hyvät värit tuli. Myös leikkaukseen olen tyytyväinen ma. Jospa tuota jonkun kuvan joskus laittaisi taas.

Mua väsyttää. Uni tuli joskus lähempänä neljää. Kävin kampaajan jälkeen kirjakaupassa muuten vaan. Ostin neljä kirjaa. Niistä kaksi on sellaisia, jotka on pitänyt hommata aiemmin. Kaksi sitten muita. Pitää käydä siellä uudelleen tänään, hakemassa mustetta. Sitä ennen on tarkistettava ne numerot tyhjistä värikaseteista. Osaankohan mä enää ees vaihtaa niitä xD

Ostin myös yhden leffan ja manitbois-tripladvd:n sokkarilta. Ja voi yökötys. Se pari päivää sitten moikannut äijä oli siellä. En huomannut sitä tullessani ovesta ja se sitten kosketti mun olkapäätä. Yök yök. Virnuili oikein maireasti. Luulin sen lähteneen, mutta kun menin kassalle, niin siellähän se oli. Pakenin yhden hyllyn taakse. Toisella kassayrittämällä se oli häipynyt. Toivottavasti en enää törmää siihen. Inhottaa.

Viddu. Unohdin illalla pistää loput salaatit kylmään. Nyt ne on olleet yön yli rasioissaan tuolla keittiön pöydällä. Vissiin pitää heittää ne pois vaan.

Nyt mä ostan sen junalipun. Kun vielä muistan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus