Läksiäiset

  • liquidsunshine

Ne oli illalla. Osallistuin tarjoiluun tekemällä vihreän salaatin (jäävuorisalaatti, kirsikkatomaatit, kurkku, feta) ja waldorfin salaatin (sinileimajuusto, tummat viinirypäleet, omena, majoneesi, kerma vaahdotettuna plus pähkinät). Lisäksi vein pullon viiniä. Alkuruokana oli lisäksi pieniä leipiä, joissa porotartar-päällys, sulhaspiirakoita eri täytteillä, tonnikalapasteijoita, haukipateeta tms, riisi-kala-mikälie-salaatti, leipää ihan sinällään, marinoituja oliiveja, kylmäsavuporoa, ilmakuivattua kinkkua, jotain naudanlihaleikkelettä. Puna- ja valkoviiniä, melonimehua.

Pääruoka oli valkosipulikermaperunat, uunissa jollain lailla valmistetut porkkanat ja brasilialainen härän sisäfile.

Jälkiruoka oli juustoja, viinejä, suklaavadelmakakku, aprikoosi(ilmeisesti)-tuorejuustokakku, tee ja kahvi.

Mun maharaasu on pari päivää täynnä kaikesta...

Mutta oli hienoa. Ja se talo oli upea. Järven rannalla. Wienistä viisi vuotta sitten tilattu mahonkiflyygeli. Se oli joku tietty mahonki, mut ei voi muistaa enää. Kau-nis. Kylpyhuone oli kylpylä. Iso poreallas ja hienot suihkutilat. Sauna tietty. Porealtaan yläpuolella katossa oli tähtitaivas pienistä valoista.

Että semmoista :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus