Läksiäiset vol.2

  • liquidsunshine

En jaksanu tuohon edelliseen lisätä. Olkoon se kuvaus illasta.

Töissä oli siis kokous. Sen päätteeksi sain kukkia ja vetistelin. Ei ollut lähtö itkettänyt siihen mennessä yhtään, tuli hieman puun takaa herkistely. Sain lahjaksi rannekorun. Tai renkaan. Tai semmoisen hienon systeemin :) Kisukin sai lahjan - Shebaa. Miekkakalaa välimerellisessä yrttikastikkeessa. Söi sen tyytyväisenä :) Yksi työkavereista, se jonka kanssa ehkä tutuimmaksi tulin, antoi vielä ihanan mukin erikseen :) Kakkukahvit oli kokouksen päätteeksi, siinä sitten tasailin fiiliksiä. Se vakkariopekin oli paikalla, käytiin pikaisesti vuoden tapahtumia läpi ja mitä syksyllä tiedossa.

Pääsykokelaita oli viisi. Vai kuusi? Ei jaksa nyt muistaa x) Ihan ok. Neljältä päättyi päivä viimeinen töissä ja mä laukkasin ruokakauppaan Alkon kautta. Hain sen viinipullon - valinta tapahtui ulkonäön perusteella x) Kaupasta ostin salaattikamat ja sen jälkeen soitin taksin, joka vei mut ostoksineni ja kukkineni kotiin. Ehdin just ja just tehdä molemmat salaatit ja vaihtaa paidan ja ruokkia kissan, kun pitikin jo hyökätä risteykseen, josta kyyditsijä haki meidät istujaispaikkaan. Olin ajoissa.

Monta kulhoa tiskissä nyt, mutta jääkööt aamuun tai iltapäivään. Ei vaan jaksa nyt.

Menen nukkumaan :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus