mää vihaan

  • liquidsunshine

Kukkapenkkejä.
Pihoja.
Yhteisiä lomia.
Lapsia.
Koiria.
Autoja.
Häitä.
Ristiäisiä.
1- tai 2- tai vaikka äks-vuotissynttäreitä.
Synnyttämisiä.
Yhteisiä iltoja.
Leffassakäymisiä.

See the point?

Mua ärsyttää kaikki ihanat statukset lärvässä. Ja mua ärsyttää, että luulin mulla olevan jotain mahdollisuuksia päästä työhaastatteluihin niihin kolmeen paikkaan. Vaikka tiesinhän mä sen. Voi sitä silti luulla. Räyh.

Rory avas just kirjeen, jossa sanottiin että se ei päässy siihen toimittajaseuraan.

Oli puhetta kaverin kanssa, että mennään touko-kesäkuun vaihteessa ranskan alkeiskurssille. Siinä on vaan se juttu, että ei-opiskelijalle se on 90 euroa ja opiskelijalle 50e. Guess which one I am. Ja kaverin kurssin maksaa sen koulu, jei... En voi ilmottautua ennen kun tulee jostain rahaa (joo jostain eli järjestön kassasta, KUNHAN se yritysselvitys on käsitelty), jolloin koko kurssi voi olla jo täynnä.

Palautin sen selvityksen 2.4. ja ajattelin, että se käsitellään yhtä sutjakasti kun opintoselvitys tammi-helmikuussa. Nyt on mennyt kolme viikkoa. Vuosi sitten uhkailtiin kuudella viikolla, mutta viimeksi sillon tammikuussa sanoivat, että nykyään noita käsitellään päivittäin eikä enää kerran viikossa. Well. Tietenkin ko. toimikunnalla on jokseenkin paljon enemmän hommaa kun vuosi sitten, sattuneesta syystä. Mut-ta. Vituttaa odottaa. Peruin jo ne vappuaattomenemiset. Kohta joudun perumaan yhteisen ruoanlaitto-syömis-sessionkin vappupäivänä, kun ei o varaa ostaa ruoka-aineita.

Valivali.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus