se siitä ajatuksesta

  • liquidsunshine

Päätin illalla eli yöllä, että nousen tänään kahdeksalta ja lähden liikenteeseen yhdeltätoista. Nooooh.... Uni tuli kolmelta ja heräsin kymmeneltä. Nyt sitten pitää kirjoittaa puhtaaksi eiliset työtunti- ja palkkalaskelmat. Ei niistä mitään kovin virallisen näköisiä tule, mutta kai niistä on jotain apua... Plaah.

Kisu onneksi antoi nukkua =) Ihan itsekseni heräsin vähän vaille kuusi ja kävin juomassa. Oli aika mmmmmmukavaa päästä vielä takaisin petiin. Ja kun olen illan, yön ja aamun mietiskellyt, niin mua lähinnä hävettää se eilinen kohtaus töissä. En vieläkään tiedä, miten olisin tilanteen voinut fiksummin selvittää, mutta kumminkin.

Vähän on jo päästy jyvälle facebookista. Siellä on ihmissusia, vampyyreja sekä zombeja =P Mua on purreet kaikki kolme. Merkkailin kartalle kaupunkeja, joissa olen käynyt. Lisäksi olen lähettänyt kuumia perunoita, liittynyt parin "aatteen" kannatusjoukkoihin, lähetellyt viinaa, antanut superlatiiveja... Kivaa =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus