...

  • Subarullaa

Hyvä sää tehdä pyörälenkki. Tai vaihtoehtoisesti Pyörälenkki 90 min. tyhjällä vatsalla. Heh. Vaikee arvata ketä lainailen..

No joo, kävin siis aamul jo pyörälenkillä, ku piti hakee porukoilta yks juttu ennen maalle lähtöö. Oli aika tuskasen kuuma ilma tuolla jo.. Mut ihanaa ku on lämmmin. Ja iso A mollottaa!

Mut nyt on massu täys ja vois aloittaa nopeen pikasiivouksen ja sit painuu auringon alle toviksi. HP:n otan ehdottomasti mukaan, niin siinä se tovi vierähtääkin näppärästi. En oo lukenut sitä vieläkään montaa sivua, kun on alkanut iltaisin toi uni maittaa ihan eri tavalla kuin viikko sitten, mut sitä kai se arki sitten on.

Mä sain vihdoin asennettuu puhelimeen ja stereoihin ton KLF-radiokanavan. Kuulostaa ihan huipulta. Tää on varmaan mun tuleva suosikkikanava. Just sellasta musaa, et tekee mieli joraan! Koska mä pääsen joraan? No ens lauantaina viimeistään kyllä, kun meil on ne synttärit ja siellähän ei soiteta muuta kuin 90-luvun hittejä.

Mut jos mä en nyt aloita siivousta, niin se jää tekemättä, joten koneet kii ja hihat heiluun. Ei kyl oo paitaa päällä, joten hihat ei tuu heiluun, mut koneen voi ainaki panna kii. Eikä kai tässä höpsömpää muutenkaan, vaan oikeestaan aika hyvät fiilikset. Ihanaa kerrassaan. Elämä on. (toi on aika vaihtaa nyt)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus