Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.

huomenna saa..  2

..kinkkua. odotan sitä ihan tuhottomasti. tänään saa jo valkosipuli- & sinappisilakoita. niitä ruisleivän kanssa. naminaminami! nyt pitäis vaan alkaa valmistautuun tohon 3km:n siirtoon. pitäis pakata, käydä suihkussa ja laittaa koti siistiksi. lahjatkin pitäisi vielä paketoida. no sen voi kyllä tehdä illallakin. nyt mä alan toimimaan.

hyvää joulua kaikille!




Status review - 2007 promises  1

Kirjoitin tossa aikaisemmin, että pitää tsekata miten viime vuoden uuden vuoden lupaukset ovat pitäneet. Noh, aika hyvin, aika hyvin. Näin mä sen viime vuonna muotoilin:

"Mun uuden vuoden lupauksethan oli pilates maanantaisin, ja tipaton tammikuu ja vieläkös mä jotain lupasin. No en kai. Aion myös alkaa seurustelemaan tänä vuonna ja tänä vuonna teen itse asialle jotain. Aika on päästää irti menneestä tai ehkä enemminkin unohtaa menneet ja katsoa vain uuteen vuoteen 07."

1. Tipaton tammikuuhan sujui ongelmitta jopa helmikuun puolelle pitkään. Tai vähä vajaa kuutisen viikkoa mä sitten taisin olla ryypiskelemättä. Jeejee, ens vuonna samis?!

2. Pilatesta maanantaisin. Kyllä olen pilatoinut lähes joka viikko, näin syksyllä vaihtui päivä vaan tiistaihin. Lisäks elokuussa liityin kuntokeskukseen, joten siitä extra pojot. Ens vuonna jatkuu ihan taatusti!

3. Hmm, tässähän on vielä 21 päivää tehokasta peliaikaa jäljellä. ;) Aikomus ja välillä yrityskin oli kova, mutta eihän siitä mitään tullut. Seurustelun aloittamisesta ja ylläpitämisestä siis. Pointsit tulee kuitenkin siitä, että lupasin yrittää tehdä asialle jotain. Ja mä tein. Kävin sentään nettitreffeillä. Siis kyllä. Nettitreffeillä. Ja vielä kaksi kertaa!!! En olis koskaan uskonut itsestäni.

Tota kolmos-kohtaa mä tosiaan pohdin tässä enemmänkin. Mä en oikeesti oo antanut mahdollisuutta sellasille kunnon tyypeille. Antaisin kyl heti, jos sellanen kympin paketti kävelis vastaan. Eli oikeestaan toi on sellanen asia, mihin mä en ihan hirveesti pysty vaikuttaan. Tai pystyn, jos otan ekan tarjokkaan välittämättä mistään sen enempää. Mut must tuntuu, että se ei ihan hiljan tuu muuttumaan. Siis mun status singelstä in relationshippiin.

Se siitä. Ens vuonna täysin (?) uudet kujeet. :)

Ps. me varattiin uudeks vuodeks risteily turusta. jiihaa, perinne jatkukoon.


long time no see  4

osaakohan sitä vielä kirjoittaa blogia. tuntuu että edellisestä kerrasta on ikuisuus, vaikka eihän siit oo ku joku kolme viikkoa. ehkä tää tahti tästä taas tihenee, kun toi fb alkaa kyllästyttään. ;)

aamukahvi maistuu ainakin ihan hulppeelta, joten siinä mielessä kaikki on hyvin. ja järjellä ajatellen kaiken pitäisi olla muutenkin hyvin. mutta kun tunteella ajatellen kaikki on päin persettä. siis miks mä oon ihan paskana ollu koko viikonlopun, jos kert kaikki on hyvin. olis pitäny lähtee vaan reissuun viikonlopuks niin kaikki olis paremmin. eikä tää olotila johdu ees kk:n ajasta. :P

no kai tää kaikki johtuu taas siitä, että yks henkilö palas kuvioihin pitkän tauon jälkeen. siitä alkoi useamman viikon tiivis soittelujen ja tapaamisten putki, joka varmaan päättyi keskiviikkona. tai no ollaanhan me soiteltu sen jälkeen joka päivä, eli oikeesti se loppu tähän päivään. arvelen, että jätkä vetää takapakkia, kun ollaan kiinnytty ehkä taas vähä liikaa ja sehän nyt on ihan katastrofaalista! siihen voi vaikka kuolla!

sen käytös on vaan pikkusen raukkamaista, joten en jää uikuttaan, vaan katoon maisemista. siis vielä en oo nähnyt tota käytöstä tällä erää, mutta aavistan, että sitä on tulossa. joten mäpäs teenkin oman ratkaisuni ja lopetan itse aktiivisen yhteydenpidon. lisäks must alkoi eilisen puhelun jälkeen tuntua, että jollain on noussut jotain hattuun.. mä en halua olla semmosen ihmisen kans tekemisssä, joten poistin juuri sen puhelinnumeronkin. no ohan mulla se numero viel tekstareissa tallessa, mutta se vaan tuntuu hyvältä pyyhkiä nimi ja numero muistista. eihän niitä ihmisiä noin vaan pyyhitä pois elämästä, mut tällä hetkellä se vaan tuntui samperin hyvältä.

mä kyllä tiedän, että se odottaa, että mä soitan illalla sille. mut mä en soita. mun pitäis kyllä vielä onnitella silloin, mutta mä en tee sitä. mä oon sen jo hoitanut. tekee kyl pahaa toimia näin, mutta ehkä mun on joskus ajateltava jopa itseäni. miksiköhän näitten asioitten kirjoittaminen ylös aina parantaa mieltä?!

mulle on pelkkää laatuaikaa luvassa tässä ens viikolla. ja kielikylpyä. :) me lähetään kaverin kans lontooseen keskiviikkona. kaverilla on synttärit siellä perjantaina, joten mennään oikeestaan juhliin niitä. ollaan samalla vähä useampi päivä, jotta ehditään näkee kaupunkiakin, kun edellisestä reissusta on aikaa. 4 päivää aikaa bilettää ja shoppailla. onneks veronpalautuksetkin tuli jo, niin on joululahjarahaakin pikkusen. jipii :)

hirveesti muuten ohjelmaa tässä ennen joulua muutenkin. taidan skipata joulunalusviikolle suunnitellun oulun työreissun, kun se ei oo ihan välttämätön. ehtiihän sen sitten vaikka joulun/uv:n jälkeenkin. muutenkin töissä jatkuu kaikki suht samana, vaikka firman sisällä kiehuu tällä hetkellä. mulla olis ollut kaksikin vaihtoehtoa ens vuoden töistä, koska mulla oli tänä vuonna kaks pomoa ja ne menee eri organisaatioihin ens vuonna. teki vähä pahaa sanoa toiselle, että meen sen toisen tiimiin. sen pomon kans kuitenki tuli tehtyä töitä jo kolmisen vuotta.. luulen, että se oli kuitenkin hyvä valita, minkä tein.

mun pitäis muuten tehdä kartoitus, että miten viime uudenvuoden lupaukset on toteutunut. siitä sitten ens merkinnässä enemmän. nyt mä keskityn taas kodinhoitoon, jota oon tässä yritellyt useamman päivän. plaah, ei vaan jaksa viimeistellä..

aurinkoista sunnuntaita kuitenkin kaikille, vaikka se aurinko ei taida tänään(kään) meille näyttäytyä.