Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2007.

kerrassaan tyhmää  1

mikä järki täällä on roikkua, kun vaan ärsyyntyy lähestulkoon joka ilta jostain syystä. silloin olis syytä pitää taukoa ja taidankin aloittaa sen tältä istumalta. tuun takaisin kun ei enää ärsytä. eli ehkä huomenna töiden jälkeen.

käveltiin muute tänään siilinkarille. oli aika mahtavaa. sitten pääsin viel saunaan sen jälkeen. vielä mahtavempaa. sitten sain kivan viestin. tosi huipun mahtavaa. mut se kivuus loppuikin näimmä siihen yhteen viestiin. elämä on. ;)


Voi jösses  1

En koskaan herää arkiaamuisin 7:21 virkeänä, joten miks helvetissä mä heräsin tänään??? Olin torstain ja perjantain todella väsynyt ja ajattelin, että kohtapa saa nukkua vaikka kellon ympäri, mutta ei. Nukuin eilen kyllä päiväunet päivällä, illalla nukuin varmaan ysistä kymppiin ja sänkyyn menin sitten puol 11, että saattaa tietty johtua siitä ettei väsytä. Noh on tää ihan kivaa herätä mummojen aikaan.

Mietin tossa sängyssä pyöriessäni, että johokohan olis autonpesukelit. Mutta ei taid olla. Pakkasta vieläkin aika hurjasti. No surffasin kuintekin biltsun ja motonetin sivuil sen verran, että löysin sopivan liuotinpesuaineen, jonka käyn hakeen tänään. Näin mä voin sitten mennä autopesulle heti, kun keli sallii. Auto on kyllä niin likainen, että oikein melkein itkettää sen puolesta.

Tänään on muutenkin kodinhoitoipäivä. Matto tuli just pesulasta, mut en kyl saakeli uskalla laittaa sitä lattiaan ellen löydä jotain ainetta, mikä pitäs ton kissan pois siitä. Sit ajattelin pestä itse tänään eteisen maton, kun sekin on vähä huonos jamas. Tai ei siinä lika näy, kun on tummanruskee, mut pesen anyway. Ja sitten pari koneellista pyykkiä äs vel.

Harmillista, et tuol on noin harmaa keli. Olis ollut ihana ulkoilla. No joo, kai siel voi ulkoilla siltiki vaik aurinko ei täydeltä terältä paistakaan. Tai paistaahan se pilviverhon takaa.

Ihan ku vähä alkais väsyttää. Vois kyl ehkä viel hetken nukkua. Mut toisaalt olis kivempi olla hereillä ja ottaa sit päikkärit joskus päivällä.. Noh kattoo ny kuinka tää aamu tästä lähtee rullaan.

Täytyy varmaan ostaa tollanen lateral thigh trainer, kun no ihmiset tuolla telkkarissa on niin tyytyväisiä siihen. Liike näyttää tosiaan siltä, että reidet sais kyytiä. Se ei olis yhtään hullumpaa, mut en mä silti osta tollasta laitetta joka maksaa 150 euroa. Tuolla se makais kuitenki kaapissa parin käyttökerran jälkeen.

Heippa muruset ja muistakaa, että elämä on!


söndaakskorv  1

en tiedä mistä toi makkara tonne tuli, kun se on kaikenlisäks lauantaimakkara, eikä sunnuntai, mut ihan sama. vähä levotonta juttua muutenkin ollunna, kun oli sisko ja kaiffari kylässä tossa äsken. ei me menty edes porukoille syömään, kun noi oli huonos hapes.

niin mehän oltiin sitten baareilemassa eilen. mä olin puol kybä lähdös himaan eilen. olin siinä vaiheessa juonut yhden siiderin. ei mua vaan oikein huvittamut juominen. tai päätin sit lähtee kun ei tuo kaiffari täällä niin usein oo, että kivaha se vaan oli lähtee.

henkassa oltiin yllättäen.. no kivaa oli ja tungosta. siel näin OnNiiinKivaan ja Tinuskinki. Aika ylläri meininki, kun oli kitituttujaki. :) Vedettiin sit valkovenäläisiä aika urakalla siskon ja kamun kans, joten olo tila oli sellainen. Kävelin taas aika haipakkaa kotiin. Halus vaan nopeesti omaan sänkyyn nukkuun.

Ei mua muutenkaan nyt tällä hetkellä oikein jaksa innostaa mitkään miesjutut. Tai olla vakavasti sairas. Silti lauantaina lenkillä mietin, että oon aika onnellinen. Jotenkin tuli vaan niin uskomattoman hyvä fiilis, kun oli keväinen ilma.

Kävelin silloin reilun tunnin lenkin ja koko päivänä tuli vedettyä reilusti yli 12000 askelta. Tänään oonkin sitten vaan sahannut olkkari-keittiö-vessa-väliä. Askelia on tullut ehkä 500. Öpaut.

Joo huomenna on lähtö lappiin ja takas tullaan ke-illalla. Tai saattaapi olla torstain puoli jo. Ihan hauskaa. Pitäs viel tsekata et kaikki kamat on messis. Aina mä jätän viime tippaan. Elämä on.



Nyt se sitten tapahtui  3

eli yt-neuvottelut alkaa ens viikolla. Johan sitä oli odotettukin tovi, eikä jäänyt paljon arvailujen varaan, kun se meili tänään pompsahti inboksiin.

Koko putiikista "lähtee" yli 700 henkeä ja Suomesta 340. Meidän yksikkö on myös neuvottelujen alla, joten niin olen mäkin. En oikein tiedä mitä sitä pitäis ajatella. Toisaalta en pelkää paikkani puolesta, mutta KOSKAAN ei tiedä mitä tapahtuu. Tekis mieli niin paljo avautua, mutta ei taida olla järkevää.

Kengänkuva takapuolessa kohta? Eipä tiedä, mistään ei tiedä. Mutta enpä toisaalta usko. Aina löytyy hommia, I'm sure. Elämä on.


Mun tekee mieli  2

suklaata!!!! mun on pakko käydä viel laittaan auto lämpiään, joten samalla voin hakee suklaata. mut ei saakeli mä en voi. se olis joko kuudes tai seittemäs levy tänä vuonna. just töissä valitin samasta asiasta, kun tekee mieli vaan ja ainoastaan suklaata. mut nyt mä pysyn kovana enkä hae. ku mä söin su ja ma yhden levyn, jonka sain "lahjaks" lauantaina. nyt on vaan loputtava ton syömisen. no ei se syöminen oo kait näkynyt missään ku työkaveri sano, että oon laihtunut. sano vielä, että enkö oo vaatteista huomannu, että olis käyny ruumis pieneks. no ei oo käyny ja vaatteet on ihan sopivia. maha mul vaan on lähteny ja hyvä niin.

mä oon vaan ollut tylsistynyt koko iltan ja sit kaveri mesetti, että se oli siivonnut. miks mä en tajunnut sitä puuhaa. hitto. olisin voinu imuroida ja tiskata. no ne mä ehdin kyl viä tänään, jos viittin sit enää.

sain tänään paljon ystävänpäivä-viestejä. yks oli ihana nalle puh viesti ja juuri tärkeältä henkilöltä. harvalle tollanen hömppäily sopii, mut sille sopii. muistinkohan mä nyt toivottaa kaikille oleellisille ystäville. kyl ystäviä pitää muistaa pitkin vuotta, joten hyvää ystistä koko elämä on!


Tänään  1

olen potenut halipulaa. Piti potea krapulaa, mutta kun en sitä saanut eilen aikaan, niin tuli halipula. Se on paskamaisempi kuin krapula.

Mutta juu eilen oli kivat bileet. Sit mun luota mentiin Amarilloon, missä tapasin yhden vanhan kivan tutun. No sen kans juttelin vähän aikaa ja sit lähdettiin Henkkaan. No siel oli vähä paska meno, joten en juonut kuin pari valkovenäläistä. Sitten lähdin kaverin kans kahden bussil himaan. Narikas tuli yks kiva kundi vastaan ja olihan siel puolituttu poitsu (täältä citystä) narikassakin duunissa. Silmän ruokaa siis riitti pois lähteissä. :) Otettiin kavererin kans hampparit Hesestä ja bussiin hypättiin. Oli viisasta tulla bussil, ku muuten olis joutunu kävelee. Tai olisin kävellyt enikeis.

Tänään oon sitten vaan halipulatellut ja syönyt. Ollut ja ihmtellyt. Välillä sellaista elämä on.


Hmm  3

jumppaamisesta tai hengittämisestä voi tulla pää kipeeks. Vetäsin tossa ne muutamat pilates-liikkeet, jotka mä nyt tunnilta muistan, ja nyt sitten päässä suhisee. Pilatekseenhan kuuluu olennaisesti "hyvä" hengittäminen ja taisin hengitellä vähä liikaa happee verenkiertoon ja aivoihin, kun alkoi nupissa tutista. Muutenkin oli ihan perseestä, kun en mä muistanut montaakaan liikettä. No ei me olla ehditty montaa tehdäkään, kun ollaan aina kerrattu aika paljon. Enkä mä mielestäni saanu sitä pilates boksia toimiin niin hyvin tääl kotona kuin siel itse tunnilla. Ihan kakkista. Mut kiva laji.

Sitte mä siivosin tänään. Ja lääkitsin itseäni suklaalla. Nyt se loppui. Ja nyt se on loppu. En kyllä jumaliste, enää syö kuudetta suklaa levyä kuukauden sisään. Taitaa mulla olla aika paha puutostila. Pitää varmaan korjata tilanne.

Täällä mun himassa on ihan helvetin kylmä. Nytki mulla on lämpösukat jalassa ja silti tuntuu varpaat kylmiltä. Olis pitänyt tiivistää noi loputki ikkunat. Pakko kyl kattoo onks tos partsin ovessa kunnon tiiviste alhaalla, kun sieltä oikein tuulee. Melkein.

Hitto mun piti värjätä tukkaa.. Tai laittaa raitoja. No viel mä ehdin. Jostain tuli mieleen se firma Eon. Se on varmaan lyhenne tästä: Elämä on.


Viikonloppu  1

meni ihan liian nopeesti. Se meni oikeestaan töissä, siskon töissä. Sil on iso rojekti ja piti häntä auttaa. Meen ainaki huomennaki auttaan. Se on kyl mukavaa puuhaa, joten ei se työltä tuntunut, mut on menny aika vaan vähä liian nopeesti.

Tai no pe meil oli työporukalla tyttöjen peli-ilta ja juoruiluahan se lähinnä oli. Pelattiin ehkä tunti viidestä. NO oli mukava jutella niidenki kans, kun kahvitunnit on jäänyt kaikkien kiireiden takia.

Lauantaina meninki sitten siskolle heti aamusta duuniin ja illal tehtiin ruokaa ja pesin niiden pyykkituvas mun untsikat. Sainpa neki vihdoin pestyä. Kotona olin varmaan joskus kympin jälkeen..

Ja sain taas yöllä viestitse noottia siitä, että teen asioita oman mieleni mukaan. Olis pitänyt ottaa joku muukin huomioon ilmeisesti. Hohhoijakkaa. En oikein tiedä mitä sitä tekis asian kans. Musta nyt vaan tuntuu, ettei homma tuu eteneen ja kaikki muut vaan hokee, että anna mahdollisuus. Niin just, että ihan vitun sama mitä mieltä mä ite oon. Minkä mä sille voin, että ne kerran lämmenneet tunteet ei enää lämpenekään, kun kerran jo laantuivat. Mä tykkään paljon, mutta en sillä tavalla kuin pitäisi. Ehkä mä nyt viel kuitenkin tapaan, jos vaikka itse oonkin väärässä.

No eipä hän ollut ainoa, joka yöuntani häiritsi. Kaverin häiden bestman sitten soitti kolmen jälkeen ja halus tulla yökylään. Sattui oleen tässä ohikulkumatkalla. Noin puoli tuntia sain sanoa, että ei, kunnes uskoi. Jessus ihmiset osaa olla jääräpäitä. Ja mä oon sit tylsä, kun en ota känniääliöitä kotiini. Huh huh..

Nyt pitäs mennä suihkuun, kun sain syötyä just. Tein sämpylän ja tekis mieli tehdä toinen, mut se on ehkä vähä liikaa ruokaa näin ilta-aikaan. No oon kyl puuhastellu koko päivän ja kävellyt melkein sen 10 000 askelta, joten kai mä oon kuluttanutkin.. Prkl muuten sykemittari hajos, tai se meni jumiin.. Katoin kävelyn päätteeks, mitä se sanoo, niin siihen oli jäänyt ihan alkumetrien lukemat näytölle. Alle vuoden vanha vehje, joten pitää heittää se takas liikkeeseen ja huoltoon.

Must tuntuu, että sykemittari ei oo ainoastaan jumissa. Elämä on.


Siivouspäivä  1

Töissä meni melkein viiteen. Enpä muista koska olisin toimistolla istunut noin kauan. Yleensä siirryn siinä neljän aikaan kotitoimistolle, mutta onhan se pakko sanoo, että töissä on parempi tehdä hommia, kun on kunnon näyttö, hiirulainen ja erillinen näppis. Kyl se vaan nopeemmin käy siel se työnteko.

Saakutti. Siivoon ja katon Idolsia samaan aikaan. Luulenpa, että löysin suosikkini. Hitto toi Antti veti hyvin! Tosi hyvä biisi ja hyvä biisi sille. Ei hitto, se täräytti kovaa meneen.

Niin olin ihan kuoleman väsy, kun tulin töistä. Kävin kaupassa ja puhuin puolet ajasta puhelimessa. Eikö käynyt niin, että ostin kaikkee muuta mitä piti. Piti kisulle ostaa ruokaa, mut unohdin. En muistanut koko pientä pörriäistä. Onneksi varastoin sille ruokaa aina, ettei se yleensä lopu kesken, mutta nyt juuri hetki sitten aukaisin viimeisen tonnaripurkin. Kuivaruokakin on kaikki kipossa. Miten tilanne on päässyt tällaiseksi? No huomenna sitten varaston täydennys ja herkkuja päälle.

Ostin muuten taas suklaalevyn. Just sanoin Jonetskille tossa reilu viikko sitten, etten mä pysty syömään kokonaista suklaalevyä kerralla. No en pystykään joo, mutta puolikkaan vedin sitten kaupasta tullessani. No en tehnyt kuin leipää ruoaksi, joten maha ei täyttynyt täysin, joten jäi liikaa tilaa makealle. Mutta nyt onkin sitten oksettava olo, kun sitä sinistä tuli vedettyä niin paljon. :/ Puuh.

Tilasin cityshopparin. Siel on tosi paljon kaikkia hyviä etuja, pitää tänä vuonna hyödyntää niitä, kun viime vuonna vähä jäi.. Siel oli tosi paljon kaikkia ravintola-etuja täällä Treelläkin. Wohow! Ei muuta ku syömään.

Niin olin mä tänään sitten sen 5 minuuttia ilman sähköä. Pari kynttilää paloi keittiössä. Ehdin järkkäillä paikkoja pimeässä ja pestä jopa vessanpöntön. Sehän nyt käy ihan näppituntumalla. :P Mä kyl hiffasin vähä myöhässä, että koneki olis pitänyt sammuttaa, mutta sehän kävi patterilla sen 5 minsaa. Täytyy varmaan hakee ohjekirja, että saa mikron kellonkin taas aikaan. Tulikohan sähköyhtiöiden metriikoihin tällä tempauksella edes pieni notkahdus?!

Jokseenki fiilis on aika korkeella. Viikonloppu tulossa, koti kohta kondiksessa sitä varten. Hyvää tuulta. Elämä on.