Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.

Mulla on..  5

..jenkkakahva, eikä mikään pieni sellainen vaan aika paksu kahva onkin. Tosin tää toispuoleinen asento varmaan edesauttaa kahvan paksuuntumista, mutta onpa kuitenkin. Ei se mitään, jos pääsis joskus tanssiin jenkkaa, niin on mistä ottaa kii.

Tänään oli touhurikas päivä. Töissä tosin tuli vaan ravattua paikasta toiseen, mutta ei se mitään. Hommat tuli tehtyä kuitenkin. Tai siskon hommiakin osaks, mut ei kerrota kellee.. Noh istuin mä sit palaverissakin puolet päivästä, joten se aika meni vähä niinku hukkaan, mut evvk.

Sit olin vähän nyt illalla puuhastelemassa tuolla "työmaalla" ja se oli aikas kivaa vaihteeks. Sielläkin tulee sitten tässä kyllä oltua aika runsain mitoin tulevaisuudessa.

Hitsi. Tuli yhdet bileet ei ens viikonlopulle vaan ens viikon lopulle. Just olin melkein lupautunut sokkotreffeille työkaverin veljen kanssa. Noh ne mä olisin joka tapaukses perunut, kun oon niin ujo, etten olis tohtinut. Nyt saan hyvän syyn perua, tosin saattaa kuulostaa tekosyyltä. Noh, kattoo nyt.

Ihanaa muuten, että on keskiviikko. Huomenna on torstai ja sit ollaan tosi lähellä viikonloppua. Kumpaakohan tekis: ottais lunkisti ilman viinaksia? vai vetäiskö ökypleksit? no ei pleksejä kuitenkaan, mut sillai sivistyneesti. juuh. ihanku mä osaisin.. no osasin mä muuten perjantainakin, mut nyt vois sit vaihteeks ottaa vähä enempi. en kyl osaa päättää, joten mä mietin viel.

Nyt alkaa bb, joten enpäs skrivaa enempää. Mut päällisin puolin mukava olo, vaihteeks! Aikas kivaa elämä on!



Webbimese on syvältä..  2

Tällä hetkellä se toimii, mutta jännityksellä odotan, koska ruutuun jälleen tulee teksti. A Problem Occured. On se vaan niin epäreilua, kun en saa tähän koneelle asennettua sitä ihkaoikeata mesetintä. Olis sillä vaan niin mukava kirjoitella kamuille. Joku päivä mä vielä ne adminit hommaan ja sitten ei mua voi kukaan estää (niin kauan kunnes tulevat ja poistavat pakolla sen koneeltani)..

Aika ikävän jutun huomasin tänään tai no oikeastaan tuossa pari minuuttia sitten. Luulin, että eilisistä poppareista oli jäänyt kuori takahampaan ja ikenen väliin, niin eih, sielläpä onki jälleen viisaudenhammas tuuppaamassa itseään ulos. Ihan sormella kokeilin. ;) Ja se on se viides viisuri, jonka alta on jo yksi vedetty pois. Se saa kyllä siellä sitten elellä ihan omaa elämäänsä, minä en niitten tekemisiin ja olemisiin enää puutu.

Olin muuten tossa yhtiökokouksessa. Olipa taas turha visiitti, mut annoinpa ääneni ja näytin naamani. Ja palkkioksi sain viineri kahvit. Viinerin jätin kyllä syömättä, ihan linjojen takia. No ei vais, olin juuri syönyt ruokaa, joten ei tehnyt mieli. Sai sitten naapurin Elli pakkaseen vietävää.

Onhan mulle tänään jotain mukavaakin tapahtunut. Eräs työkaverini piipahti kylässä, kun oli autopesulla tossa naapurissa. Ihan extempore tuli kylään. Se oli oikein mukavaa. En kyllä ehtinyt päiväkahveja keittämään, kun olin sinne yhtiökokoukseen menossa. Pizzaa tarjosin, mut ei kelvannut. Söin sitten itse.

Nyt mä kyllä mietin, että painanko ctrl + a ja sen jälkeen del. On kyllä niin tylsää tekstiä jopa mun mielestä. Mut hey, elämä on.



Mikähän muakin vaivaa?  5

Mieliala heittelee niinku tunnin välein ja menee ihan vuoristorataa.. Päivällä olin taas ihana kiukkupussi ja nyt on taas ihan kiva olo. Ehkä se auttoi, kun sai vaan olla kaupunkireissun jälkeen.

Nyt mä kokeilen pikkujouluvaatteita ja lopetan vinkumisen. Ajattelenkin seuraavan tunnin positiivisemmin, niin ihan varmaan sen jälkeen voi hymyssäsuin todeta, että elämä on!



Voi tsiizus  1

Kuinka kauan ihminen voi olla v*ttuuntunut ilman järkevää syytä? Mä oon nyt ollut vihainen ja v*ttuuntunut jo 28 tuntia, eikä loppua näy. Eilen syitä olivat nämä:

-keskeneräinen pikkujouluvaate
-siivoton kämppä
-tiskivuori
-väsymys
-hammaslääkärilasku

Nyt oon jo kaksi ja puoli ensimmäistä hoitanut ja vieläkin ottaa nuppiin ja suu-tuttaa.

Nyt vois tiskata ahkerasti ja mennä sit makoileen sohvalle, mutta päätinpä ensin tulla purkamaan tuntojani tänne. Jos se vaikka helpottaisi. Ei muuten helpottanut oloa ainakaan tieto, että citymökkibileet tais mennä ohi. Ei mahdu enää joukkoon. Ilmoitinkin, että en olis mennytkään. No enpä! Ja siskokin olis taatusti lähtenyt megeen. No ens kerralla sitten. Tai peruutuspaikalle, kuten avatar mukavasti ehdotti. No kattellaan, nyt ei oo intoo olla edes varalla.

Omituista, että ton kirjoitettuani alkoi mieli virkistyä. Jostain tuli pieni energiansäde. Nooh, istunhan lampun alla.

Taidan muuten liittyä shiwan8:n ja OnNiinKivaan kanssa alkoholisti-kerhoon, koska aikaisemmin päivällä ajattelin jo perjantain pikkujouluja ja mieleni alkoi tehdä sidukkaa. Tämä on vakava merkki. Toisaalta tänäänhän on pikkulauantai, joten ihmekös tuo.

Kyl mä nyt alan hommiin, et koti on nukkumaan mennessä siisti kuin sika pienenä. Pieni ja vaaleanpunainen kotini. Ehkäpä maailma näyttää jo huomenna muutenkin vaaleanpunaista, niinkuin yleensä elämä on!


Daikadaikaduudaikaduuduu  4

Joo, päiväni meni noin, mutta se tyssäs kun tossu pa*kaan, kun tulin himaan. Melkein satasen hammaslääkärilasku. Minen sitä maksa, se on varma se. Laskussa kyllä luki, että on ulosottokelpoinen ilman tuomioistuinen päätöstä, mut annan niille sitten sen sa**anan hampaan ja sanon, et siin o 96 euroa teille olkaapa hyvä.

Ottaa nuppiin.

Sitten pikkujoulut on pe ja kaikki vaatteet on ihan syvältä. Hyvin itseni tyyppistä jättää vaatteiden hankkiminen tai ompelu viime tippaan. No eiköhän tosta vielä hyvä tuu. Ei kyl tunnu siltä yhtään, mut pakkohan se on itteensä rohkasta. tana!

Ottaa nuppiin.

Sit piti siivota tänään. No enhän mä sit ehtiny ompeluskiireiltäni. Sit pesin vaan kaks koneellista pyykkiä, kun se tyhmä kone toimii vaan klo 20 asti. Kolmas jäi vielä pesemättä. No tiskaan sentään aloitin, mut en saanut sitäkään vietyä loppuun, kun muistin, että oon city-addikti ja tässä mä ny kirjoitan.

Ottaa nuppiin. Mut sitä se elämä on.


Yleisön pyynnöstä.  1

Sain lauantaina pinssin, jossa luki Elämä on! Samalla kannustettiin jatkamaan blogeilua ja hitto, mähän teen työtä käskettyä. Oon tätä itekin ajatellut jo pitkään, että kirjoitanpa, mutta en oo saanut aikaiseks sit millään. Nyt se on vaan aloitettava!

Siis joo, cityn pikkujoulut tuli ja meni. Siel oli kyl niin siistiä, että ottaisin mielelläni uusiks enitaim, mutta en viel tänään. Oli muuten pikkusen puuduttava työpäivä, mutta menihän sekin sit siinä sivussa. Jaa, että miten sitin p.joulut ja puuduttava työpäivä liittyy yhteen. No jos et keksi, niin et oo koskaan vetäny viinaa urakalla.

Eilen olin muuten hommissa eli maalaamassa. Vähäks oon kunkku! Niinku Elviski :) En muista koska olisin krapulapäivänä ollut hereillä yhtäjaksoisesti yli paria tuntia, mut eilenpä olin. Se oli huisia jos joku! Sitten muuten käytiin hakee kebabia ja sain täytettyä toiveen, joka oli ollut mielessäni jo useamman kuukauden. Ja se todella oli niin hyvää kuin olin muistellutkin..

Mut joo, mun tarttis siivota nyt. Mut en mä viitti. Eihän mun oo pakko?

Joo lukasin vähä mitä schaissee oon aikasemmin tänne kirjoitellut ja sitähä se.. Näimmä mulla on tollanen juttu, että noin 3kk:n välein kirjaan tänne tapahtumat, joten joskus alkuvuodesta sit taas.. No ei vaan, nyt mä yritän ryhdistäytyä, kun se on kuitenkin aika mukavaa kirjoitella tänne..

Hitto jos ne meinaa nostaa alkoholiveroa. Mitähän mun leijona-pullo tulee sit maksaan.. No ehkä tota viinaksien juomista vois muutenki vähentään. Ei vais, hyvä pitää maksa toiminnassa, kun muutahan virkaa sil ei o. Oli muute pikkasen tujua boolia sitipileissä, edes mä en tee noin tiukkaa.. Mut oli ainaki porukalla kivaa. Kai... Tai mul oli ainaki.. Jokos mä sanoin sen..

Montakohan pistettä tähän merkintään tulee.. Jos ä:n ja ö:n pisteitä ei lasketa. No juu.. On mullaki aatokset.. Ei aina voi olla niin fiksu, kun sitä se elämä on!