Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2006.

Lauantai-iltana ravintolaan..  1

.. Tietenkin! Mä oon himpes nauttimassa kylmistä drinksuista, omasta seurasta ja hyvästä musiikista powered by energy. Älkääkä pelästykö tota, että miks mä oon yksin. Kaikki kaverit on jossain omissa kekkereissään (lue sukujuhlissa, työporukoissa) ja mä sitten päätin olla kotosalla vaan. Olis yks kaveriporukka ollut tarjolla seuraks, mutta kuulkaa: oma seura kiinnosti enemmän. Jo on aikoihin eletty ;) Oon vaan niin täynnä sitä yhtä henkilöä, ketä ei kiinnosta kukaan muu kuin oma itsensä. Enkä ollut yhtään kiinnostunut viettämään iltaani seurassa, jossa keskustellaan vaan omasta hyvyydestä. Ja kissakin on tyytyväinen kun oon kotona. Tosin tästä musiikista tai sen volyymistä se ei kyllä ehkä tykkää, mut menköön kaappiin sitten jos sattuu korviin ;) Siellä se muutenkin välillä makoilee. Tosin ei yhtä usein ja tiivisti niin kuin siskon kissa. Johan on taas ajatuksenjuoksua!

Niin nään ainakin siskon sitten tossa kohtapuoliin kaupungissa.. Mä oon ite vielä ihan vaiheessa, kun ei ripettäkään meikkiä nassussa, mutta en ajatellut paljoo laittaakaan niin kuin en ikinä. Mut jotain pitää laittaa.. Ihmeellisesti tää systeemi tökkii, ärsyttävää! Tai teksti ei tuu yhtä nopeesti kuin kirjoittaa.. Mä oon vaan niin sairaan nopee ;)

Poskia kuumottaa. Johtuu ehkä siitä, että oltiin pitkän aikaa tänään ulkona. Osapunoitus on tullut tosta leijonasta.

Mäpäs kuulkaa saatan tänään nähdä yhden ihQun tyypin. :) Kyl se ainakin ite tietää who is who. mut OnsevaanNiinKivaa, kun maailmassa on ihQuja tyyppejä. ;))

Drinkki loppui, joten nyt on mentävä tekeen lisää. Ja muutenkin pitää vetästä nyt vähä ripsarii nassuun, ettei oo ihan prc:stä revästyn näköinen. Pitäs kai jotkut vaatteetkin heittää niskaan, ettei porukat kaupungil ihmettele..

Mut kuulkaa (jo kolmas kerta tässä kirjoitelmassa) on tää kesä vaan ihQuu ja vois oikeestaan sanoo, että koko:

ELÄMÄ ON!