Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.

elämä voi muuttua  2

semmonen tunne, että pakko kirjoittaa. mutta kun ei voi kuitenkaan suoraan kirjoittaa mitä haluaisi kirjoittaa.

mutta jos kirjoittaisin siitä, mistä oikeasti haluan, niin kirjoittaisin aiheesta "elämä voi muuttua". analysoisin tunteitani aiheen pohjalta, analysoisin mahdollisuuksiani ja jaksamistani. jos en jaksa, niin elämä ei myöskään muutu. mutta jos jaksan niin se voi muuttuakin. jotenkin tuntuu niin vaikealta, että olen skeptinen muutoksen suhteen. ehkä skeptisyys tekeekin kaiken vaikeaksi.

jos olisin optimisti, niin kaikki olisi varmasti helpompaa. mutta kun en ole. en anna itselleni lupaa. en ole koskaan antanutkaan, joten miksi antaisin nyt.

jos olisin täysin pessimistinen, niin elämäni muuttuisi täysin, mutta toiseen suuntaan. sen myötä se voisi ajan kanssa muuttua vielä hyväksikin. tai muuttuisin entistä pessimistisemmäksi. sitä en kuitenkaan halua.

kaiken tämän takia minusta on tullut hankala ihminen. en vaan jaksa. enkä ole tällä viikolla jaksanut. tänäänkin tein juuri vasten omaa tahtoani ja kaikki vain sen takia, että jokainen sana ei ollut siinä järjestyksessä kuin olisin halunnut. en edes tehnyt niin kuin olin alkujaan suunnitellut. mikä mua riivaa?

3 kuukautta ja sitten kaikki on ohi. elämä muuttuu joka tapauksessa.


kissani  3

nukkuu puoliks mun käsivarsien päällä (joo vähän hankala kirjoittaa) ja puolet sen kropasta roikkuu niin, että päälaki on kuitenkin sohvalla. Eli vois luulla, että sillä menee veri päähän. No, enivei. Ensinnäkin se pieras äsken, tuli hirvee haju. Sitte se alkoi sätkiin ku hullu ja lopuks se alkoi kuorsaan äänekkäästi. Ihan pösilö! xD


Helsinki-Vantaalla ruuhkaa  1

Palaverin muistio:

13:57
14:03
22
26
32
39 ääni vain, nouseva lentokone?
42
44
45ä
48
49ä
54
55ä
57
58ä
15:01
03ä
05ä
07

10
11ä

Tylsä palaveri. Yllä reilun tunnin aikana palaveripaikan ikkunasta nähdyt lentokoneet. Ääneen aloin kiinnittää huomiota paljon myöhemmin. Välillä jopa keskityin aiheeseen ja muutama kone varmasti lensi silmieni ohi. Montakohan ihmistä tuli Suomeen?


Mikä on ku viina ei maistu  1

Eilen oli rapukekkerit kaiffarin möksällä. Siinä sitten wiintä, tsidukkaa ja napanderia vedettiin koko ilta ja kappas ku huomaan puolen yön nurkilla, etten oo kännissä alkuunkaan. Sitten aloin himmaileen, koska en pitänyt sitä enää järkevänä alkaa vetään sitä viinaa hirveesti siihen aikaan. Varsinkaan, kun ei erikoisemmin huvittanut olla humalassa. Mua ei oo aikoihin huvittanut humala. Eikä koko juominen. Taidan pitää tässä taukoo siihen asti ku huvittaa.

Mun tarttis pakata ku huomenna on stadin keikka edessä. Sielt kotiudun vasta tiistaina. Huomenna olis työporukalla dinner, mutta mua ei kiinnosta se ollenkaan. Mä varmaan skippaan sen, kun ei kiinnosta olla koko päivää työporukassa, kun palakin loppuu vasta puol 6. Vtu sairasta tunkee agenda niin täyteen. prkl!

Vituttaa kyl muutenki. No huomenna parempi päivä. Or not, kun on maanantai. :P