Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2007.

Huonompi lauantai-aamu  1

Taas on lauantaisen aamukahvin vuoro. Se on aika ihanaa. Se merkkaa sitä, että saa istua ihan rauhassa ja hörppiä hyvää höyryävää kahvia.

Yleistunnelma on ehkä vähän alakuloinen. Ensinnäkään mä en saanut nukkua niin pitkään kun olisin halunnut tai mun ruumis ja sielu olis tarvinnut. Koska mä heräsin tekstariin. No ei siinä mitään, olisin varmaan siinä lähiaikoina herännyt muutenkin, mutta kuitenkin.

Toisekseen ajattelin meneväni lenkille, mutta sängyssä maatessani päätin olla menemättä. Nyt olisin paremmalla tuulella, jos olisin mennyt. Kai mä sit vaan ajattelin, että saan nää kotihommat hoidettua nopeemmin, jos en lähe nyt ulos. Sielu ja ruumis olis kyllä kaivannut reipasta kävelyä raittiissa ulkoilmassa.

Sielu ja ruumis kaipais nyt muutenkin omaa aikaa. Ja sitähän ei ole tiedossa. Mä olisin tarvinnut tän viikonlopun itselleni. Tähän on tuupattu ihan liikaa ohjelmaa. Mä en jaksa. Ja mua ei kiinnosta.

Mä olin eilen nettitreffeillä. Joo-o, oon nyt sitten kokeillut totakin hömpötystä. Mä en niinku ymmärrä itteeni. Jätkä on kaikin puolin tosi jees ja enemmänkin, mutta miks mä en kilju riemusta? Vituttaa.

Tänään pitäs laittaa kotikuntoon ja viedä sitten mummoa kävelylle. Mä en oo nyt yhtään sillä tuulella, että jaksaisin kuunnella ne samat jutut uudestaan ja uudestaan. Sitten pitäis mennä tupareihin illalla. Muuten se olisiskin ihan lystikästä, mutta siihen porukkaan on tuppautunut yks mun vanha kaveri ja mä en suorastaan jaksa sitä henkilöä. minäminäminäminäminä ja vielä kerran minä. Jäispä egonsa kanssa himaan, kun ei mun mielestä edes tohon porukkaan kuulu.

Mietin et jos menisin autolla. Ei tarttis olla kauaa. Mut toisaalta noitten kans on ihan hauska käydä bilettämässä, kun mennään kuitenki johonkin diskoon joraileen. Että ehkä mä otan ton pari kaljaa jääkaapista ja pidän kivaa. Kaikesta huolimatta.

Mut voi ny vihtori, ku silti vituttaa.



fiilis  1

Mielettömän hyvä tunne. On sunnuntai, eikä mulla ole krapulaa. Sain juuri tehtyä ne työt, jotka pitikin tehdä ennen huomista. Toivottavasti pomo vastaa tänään mun kyssäreihin ja voin hoitaa asian loppuun huomenissa heti aamupäivästä. Tai ehkä jo illalla, jos inspiraatiota löytyy.

Nyt mä voin vaan nauttia tästä sunnuntaista. Oikeestaan koko eilinen päivä meni siihen, että mä murehdin niitä tekemättömiä töitä. En vaan silti saanut aikaan tehdä juuri niitä hommia, vaikka vielä joskus 10 jälkeen tsekkasinkin meilit ja hoidin parit pikkujutut.

Tein ihan kaikkea muuta eilen päivällä. Kävin spinningissä, porukoilla syömässä, pesin pyykkiä ja siivosin melkein koko kämpän. Nekin piti kyllä tehdä tänä viikonloppuna.

Mä nautin ihan hirveesti siitä, että saan touhuta tän pari päivää vaan ihan omiani. Mennä ja tulla niinku lystää. Ei oo kukaan antamassa ohjeita tai repimässä mihinkään. Laatuaikaa vain itselleni. Sitä mä tarviin ja paljon. Akut alkaa olla ladattu ens viikkoa varten.


röitä, röitä, röitä..  3

olen kuollut. niskat huutaa armoa ja silmät lupsuu. virtaa ei oikein olis, mut nyt ei auta valittaminen. oli pakko tulla piipahtaa kityssä ennen kuin jatka töitä. jotain piristystä edes.

kohta valmistuu kinkku-tomaatti-pasta. toivottavasti se antaa virtaa ja piristää. mul onki hirvee nälkä, kun en ehtinyt edes lounaalle tänään töissä. niin hirvee kiirus vaan koko ajan.

joutuukohan moni tekeen perjantai-iltana tähän aikaan töitä?! toivottavasti ei. koska tää ei oo kivaa. noh, voisin mäkin tehdä tän homman vaikka sunnuntai-iltana, mut parempi vaan hoitaa pois alta, niin saa samalla pois mielestä. voi ottaa sit lunkisti edes hetken. tiedän jo valmiiks, että tää työrupeama ei pääty tämän viiikonlopun osalta tähän. :(

no ihan itseeni saan syyttää, kun en patistanut itseäni ja muita aloittaan aikaisemmin. no kyllä homma hoituu. onhan deadline vasta maanantaina.

röihin liittyen tähän päivään kuuluu myös jotain hyvää. palkankorotus tulee joulukuussa. pitäiskin laskee paljonko se on. tuskin paljoo, mut jos edes pikkasen, niin kaikki on kotiinpäin. toivottavasti ei vituta yhtä paljoo kuin viime huhtikuussa. no luultavasti vituttaa.

katotaan ketä sit vituttaa, kun mä saan homman jota hain talon ulkopuolelta. no tuskin heti eka hakemus tärppää, mutta tulipahan laitettua ja ihan tosissani laitoinkin. mua välillä ahdistaa ton nykyisen talon tapa rutistaa ihmisestä kaikki pihalle. aina pitäs niinku olla ylittämässä tavoitteita ja sen sellaista. luultavasti mun psyyke ei sitä kestä montaa vuotta.

syömäään!


oon koukussa..  2

topkani-sivustoon. pelailen siellä noin 10-vuotiaille sopivia pelejä ihan innoissani. ajattelin laittaa sinne rahaa, ettei tarttis jonotella pelien välissä.. kympin se kai maksaa vähimmillään ja sit siel voi osallistuu noihi rahapeleihin tai siis pelata rahasta. mä olin aika hyvä nois peleis äsken. :E

carrie yrittää harrastaa seksiä telkus. ei onnaa oikein, ei.


tylsyyden markkinat  2

miten voi olla näin tylsää. väsyttääkin vielä. ja tylsistyttää. ja meinaan nukahtaa.

kattelin kaunaritkin tänään. siellä se sama meno jatkuu. rooke vatkaa kahden miehen välillä. päättäis ny kumman ottaa.

tein siinä samalla enkeleitä. en sentään vielä lumienkeleitä. kumpa niitäkin pääsis tekeen pian. pitäs enkelitalkoilla enemmänki, mut ei ny huvita sekään.

mua väsyttää työpäivien jälkeen yleensä ihan tajuttomasti. tai no ei suoraan työpäivän jälkeen, mut siin 8-9 aikaan väsyttää niin, että meinaa seisaalleen nukkua. noh, onhan usein ennen sitä oltu tosiaan töissä ja usein vielä jumpassakin ja kaikkee. pitäs vaan joskus valmistautua niin, että vois siitä hypätä nukkumaan. kattoo kuinka paljon sitä unta riittää. tänäänkö kokeilis.

no jos mä vaikka nyt imuroisin, niin olis sitten viikonloppusiivo tehty. oon kyllä ollut uskomattoman siististi tällä viikolla. on mul kuitenki ollu sen verta virtaa, että oon jälkeni korjannu aina. todella harvinaista. ei siis paljo mitään siivottavaa.

pyykit pitää muistaa hake kuivaushuoneesta.

tätäki kirjoitan silmät ristissä ja sen enempiä ajattelematta. tarttuu imuriin-> (kumpa voiskin tarttua johonki muuhu letkuun)


meinas mennä  1

aamukahvi väärään kurkkuun, kun satuin kääntään neloselle. krokotiilimieshän se siellä tonkii luolassa eläinten jäämistöjä, käärmeen sekä lepakkojen kakkaakin. wuhuu! kun se tuli tuolta luolasta pois, niin sillä oli jonkun pussihukan luita käsissään ja sitten se kaivoi vielä rintataskustaan puuman kakkaa. nuuh, ihanaa! :P


tekee mieli  1

onkohan ihmisellä oikeus käydä hakemassa sipsipussi, jos ei meinaa juoda lauantai-iltana? mä luulen, että on.

mun piti mennä aamul spinninkiin, mut sit meno sinne kiellettinkin, kun mulla oli kurkku kipeä. mul oli jumppakassi ja kaikki mukana, mut sit poikkesin matkalla muualle ja sille tielle jäin. no toisaalta ihan hyvä, koska eihän kipeenä sais rehkiä. sit mun piti viel käydä ulkoiluttaan sitä mummua ja olisin muute menny sinne hikisenä ja varmaan kylmettynyt enemmän.

mun kurkku ei oo koko aikaa kipee. se tais mennä taas vähä ohi, ku join kuumaa. nyt olis enemmänki sellane fiilis, et pitäs niistää. vähä niinku nenä vuotaa. väsyttääkin. tai laiskotuttaa hirveesti.

no kai mä käyn kaupassa ja sit haen pyykit pyykkituvasta. illalla on vielä ohjelmassa pölyjen ja lattia pyyhintä. blaah, en tiedä jaksanko. saatanpa jättää ne huomisellekin.


sen on sitte lokakuu  1

ja oikein toinen päivä.

kissa laittoi caps lockin päälle, mut en viittis nyt huutaa, ku oon niin väsynytkin. töiden jälkeen mentiin tanssitunnille ja siel oli kyl taas niin kivaa. mul on pari sellast liikeyhdistelmää, mitä mä en tajuu. tai mä en vaan oikein ehdi tehdä niitä kunnolla. sen ohjaajan pitäis näyttää ne liikkeet välillä niinpäin, että sil oli selkä meihin päin. ku se tekee kaiken sillee nassu meihin päin. olis vaan helpompi tajuu tiettyjä juttuja alkuun.. no kai ne sitten joskus oppii.

kävin sit vähä kylillä ennenku tulin himpeen laittaan ruokaa. tein mun herkkua eli tomaatti-jauhelihapastaa. se on vaan niin hyvää, kun maistuu ihan tomaatilta. :E nami. syömisen jälkeen mä väsähdinkin ihan totaalisesti. koht meen suihkuun ja sit keskityn telkkuun. tänään vois mennä tosi aikaisin nukkuun.. zzzzz...

mun piti tehdä tänään yks työjuttu loppuun, mut mä en jaksa. eikä mulle kukaan maksa ylitöistä, joten menee huomiselle. no se riittää, koska ehdin varmaankin tehdä sen huomenna loppuun. ja venytän työpäivää, jos tarvii. no, eiköhän se valmistu muutenkin. must tuntuu, että siitä tulee tosi hyvä tai ainaki oon paiskinu töitä sen eteen. eli pidetään peukkuja.

sain tänään töissä paljon kiitosta. tein meille yhden webbisivun, jossa on erinäisiä kaavioita/kuvia, jotka suunnittelin ihan itse. niis jutuis on koottuna tiettyä dataa yhteen pakettiin. kaikki meidän tiimistä tykkäs esitystavasta ja sivusta. pomokin piti sitä oikein loistavana. :) mä luulen, että ne yllättyi siitä, että kuinka hyvä tosta hommasta tuli. muistaispa sen sitten, kun palkankorotuksia tai bonareita jaetaan. hehheh..

nyt mä hyppään suihkuun. ja toivottavasti en virkisty.