Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.

Asioillahan on kaksi puolta..  2

Oon tässä manaillut koko pääsiäisen sitä, että kun heräilen niin aikasin. Suunnitelmissa oli paljon unta ja pitkään, mutta sepä ei toteutunut. Perjantainakin heräsin 7.50, mikä oli ihan ennätys, koska arkisinkin vääntäydyn sängystä ylös vain muutamaa minuuttia aikaisemmin. Muinakaan päivinä en oo ysiä pidempään nukkunut; en edes krapulassa. :O

Noh, onhan asialla toinenkin puolensa. Ehtii tehdä jos mitä päivän aikana, kun herää aikaisin. Nytkin oon puuhastatellut jo kaikenlaista ja kello on vasta pikkasen yli 11. Ja vielä on koko päivä edessä.

Enkä mä kyllä sitä sano, että olis nyt joku univaje päällä sen takia, että on herännyt aikasin. Kai se on tuo valoisuus, joka pitää ihmisen virkeänä. Ja hyvä niin, tätä on odotettu ihan koko talvi.

Kevät. Mii fiil ölaiv. <3


ahistaa  3

jostain kumman syystä. on semmonen levoton olo ja sykekin tuntuu olevan normaalia korkeempi jopa levossa. ehkä olotilaan vaikuttaa myös eiliset siiderit ja valkovenäläiset. en tosin ollut mitenkään kaameessa humalassa, vaan tosi sopivissa.

mua ehkä jännittää semmonen asia, että ens viikolla joudun kertoon pomolle, että saatan vaihtaa hommia. riippuu meneeks soveltuvuuskoe hyvin. mä olisin siis muuten saanu sen duunin jo, mut koska tässä on sellasta alempi/ylempi toimihenkilö -säätöä, niin joudun noihin kokeisiin. no ei mua ne kyllä pelota yhtään. tulis vaan jo, niin sais homman pois alta. mut se jänskättää, et miten mun pomo suhtautuu, ku mä en oo vihjassutkaan hänelle, että haluisin vaihtaa hommia. no enhän mä oo oikeesti vielä edes hakenut mitään paikkoja, kun toikin tuli eteen tutun kautta viime viikolla. koko työn vaihto tuli siis ihan puskista, mutta tahdon ehdottomasti vaihtaa.

uudessa työssä olis jonkun verran matkustelua. ja se nyt sopii mulle, kun ei täällä oo mitään sidoksia. tavarantoimittajilla pitäs käydä ainaki alkuun tutustumassa tyyppeihin ja niihin kilkkeisiin. keksin jo yhden jutunki mitä haluisin tossa uudessa roolissa tehdä. mut joo, pitäs ehkä saada varmuus siiihen paikkaan nyt ensin. oon kyllä aika innostunut hommasta. :) hitto soikoon! :))

ehkä toi ahdistus onkin väärä sana, vaan jännitys ja innokkuus vois olla parempia vaihtoehtoja. jotenkin tuli heti parempi olo, kun sai koota ajatuksiaan ja kirjoittaa ne ylös.

aikaisemmin tänään mua ahdisti ajatus siitä, että oon seuraavat päivät ihan yksin. tai kun sisko ja kaveri lähti hygeen. olisihan mä voinut lähtee myös, mutta en mä sitten. ja onhan mulla täällä yks kaveri vähä kauempaa, joten huomen illalla varmaan kehitellään jotain. jumpassa voi käydä huomenna ja maanantaina. ja aikahan kuluu kirjojen parissa ihan mukavasti yksinkin.

nyt voisin vähän herkutella, kun hommasin ilmakuivattua kinkkua ja hunajamelonia. ne on ihana yhdistelmä. leikataan melonista isoja tikkuja ja kiedotaan kinkkua ympärille. nami.

mä taidanki kattoo vähä uuteen hommaan liittyen kirjoja kirjakaupasta. oon mä kyl aika innoissani tosta uudesta duunista! kunhan se psykologi ei totea mua umpihulluks. ;)

no ei kai tässä muuta kuin ihanaisen rentouttavaa pääsiäistä kaikille!






tajusin just  3

että mullahan on kylmää olutta jääkaapissa. slurppendal! tuli vaan se mieleeni tuolta yhdestä blogista, missä mainittiin oluenhuuruinen olotila, ja mä tahtoisin just nyt sellasen. mä en vaan voi lähtee mihinkään, mutta ei se estä mua juomasta yhtä tai kahta olutta. kerta se on ekaki juoda pari himassa. keskenään. :P


tana  1

ku on tylsää. mulla on ulkonaliikkumiskielto. pääsen seuraavan kerran ulos keskiviikkona. tai no voin mä piipahtaa, mut ihmisten ilmoille on ihan turha mennä. ette kuitenkaa uskois, jos kertoisin.

mun piti tänää siivota. no siivosin kyl keittiön laatikoita ekaa kertaa kahteen vuoteen. no kaks vuotta sitten mä tänne muutinki. taitaa viikon päästä tulla tasan kaks vuotta. ihkupihkuu.

hain hp:nkin eilen. en yhtään jaksa keskittyä siihenkään. nyt on sellanen ällö olo. kävin hakee suklaata siwasta äsken ku ajattelin et huomenna voi olla myöhästä. sit söin ehkä 3 riviä ja nyt on yök olo.

ihan sellanen levoton olo, mut en kyl oikeesti jaksais tehdä mitään järkevää. enkä ees järjetöntä. ilmankos mua vähä väsyttääki ku heräsin vähä yli 8. ihan liian aikasi. niin ja heräsin mä yöl kolmen nurkil ku mopopoika soitteli. en jaksanu vastata. olis kyl ollu kiva vaihtaa sen kans pari sanaa, mut ehkä later sit. vaihdettii me aamul parit viestit. haluisin et se pysyis elämässä. se on kuitenkin jollain tapaa mun sydäntä lähellä. menipä tää ny siirappiseks.

ihan sama. naamaki repee kohta. moi.