Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.


sain tänään..  1

miau-passin. jarimiau myönsi sen mulle. oon aikas iloinen siitä. kuten myöntäjä muistutti, niin mun pitää muistaa nuo velvollisuudet ja nehän mä muistan. linkitän tähän varmuuden vuoksi, niin voitte sitten ilmoitella väärinkäytöksistä, jos huomaatte lipsumista. http://www.city.fi/kayntikortti/onniiinkivaa/

leonard cohenin hallelujah on aika mahtava biisi. tykkään kyllä siitä jeff buckleyn versiosta ehkäpä jopa pikkase enemmä.

mä oon laiska. piti tänää siivota. aloitinkin tiskaan, mut se jäi kesken. huomiseks varasin pyyykkkiiitttuvan. sit siivoon muutenki loppuun.

viddu mä oon tylsä. tää päivä on tylsä. elämä on.


tidudii  3

Maanantai. Olipa ankee aamu. Ei olis yhtään huvittanut mennä töihin. Johtuu varmaan siitä, ettei olis halunnut viikonlopun loppuvan. Oli kuitenkin sen verran kivaa ja erikoista ohjelmaa, vaikkei mitään erikoista tapahtunutkaan.

Lauantai oli tosiaan niin muksa päivä kuin odotinkin. Näin paljon kamuja. Elämästä ja kitystä. ;) Oli kyllä kiva kävästä siellä Caella ja nähdä monta cityläistä livenä. Ihania ihmisiä. Nukkuun pääsin siinä 12 jälkeen, mutta jouduinpa vielä kännikuskiks siinä 4 aikaan, kun halusin unilelun. Sanotaan vaikka, että tää unilelu on nimeltään piip. No hain piipin ja piipin kaverin ihan Caen vierestä. Sitten soitin siskollekin, että haluuks ne kyydin ja ne riemuiten otti vastaan moisen. Sitten haettiin vielä piipin kaverin ihastus. Heittelin sitten porukkaa ympäri kylää, enkä saanut edes korvausta. sakutti. :/

No sunnuntai meni sitten rennosti ottaen ja syöden. Hengattiin tuolla kylillä piipin ja piipin kaverin kanssa. Se oli se samainen kaveri, jonka olin jo yöllä nähnyt. Se kysy multa, että koska mulla ja piipillä on häät. Sovittiin sitten, että juhannuksena. Korjasin kyllä, että ei kuitenkaan tänä. Enkä mä muutenkaan ehkä kuitenkaan halua juhannushäitä.

Eikä se aihe oikeesti oo vielä _ihan_ ajankohtainen.. Ja enkä mä oikein tiedä, miten mä suhtaudun yhteen asiaan, joka liittyy piippiin. Sillä on vähä radikaalimpia ajatuksia toisinaan. Noh, pitää fundeerata ja kattella.

Hitto kun väsyttää. Pitäs ehkä mennä nukkuun, kun uni vois oikeesti tulla. Onneks huomenna on jo tiistai. Ärsyttää vaan mennä töihin, kun ne yt:t demotivoi ja hommaa olis kuitenkin ihan helvetisti. prkl. Elämä on.


Leppoisa lauantai  1

Tästä tulee hyvä lauantai.

Heräsin, kun olin saanut tarpeeksi unta (yllättäen). Tosin kello oli vasta puol 9, joten unta olis saanut kulua enemmän. Enkä herännyt yksin. Sitten aamiaista kahvin kera tietty. Samalla kateltiin vähän fmx-juttuja netistä. Aika hurjia juttuja sanoisin. Toinen läks hommiin ja mä jäin lorviin kotiin. Aika herkkua. Kävin vaan suihkussa ja sit avasin cityn. Tässä oonkin sitten jo hyvän tovin istunut. Tää koukuttaa.

Tänään on suunnitelmissa kavereiden kans hengailua. Kohta meen siskon putiikille, kun sisko hengaa siel hyvinkää-kaverin kanssa. Sitten mennään kaikki meidän porukoille syömään, jonka jälkeen on taas tukanleikkuuta tiedossa. Kun pää on ulkoisesti hoidettu, on tiedossa sielunhoitoa riihimäki-ystävän kanssa. Tämän jälkeen suuntaan keskustaan, kitikamujen luo. Siellä on monta uutta nassua, joten on hauska tavata heitä.

Sain kyllä "kutsun" lähikuntiin, mutta en mä nyt taida sinne lähtee. Se menee sitten kaljottelun puolelle ja sitä mä en kyl tänään välttis haluu tehdä. Olishan se tosi kivaa, mut en välttis2 halua kuunnella mitään moto-juttuja koko iltaa. Mielummin kityilen livenä.

Tästä tulee varmasti hyvä päivä. Siis kerrassaan muksa! Tällä hetkellä muksaa koko elämä on.


Käsittämätöntä  2

Ari rulaa! Ihan uskomaton toi ääni sillä.. Se on välillä ihan pienen tytön näköinen, mut välillä vaan.. Tää biisi on ihan sille kymppi valinta! Ihan mieletön meno sillä. :)

Joo, olin sitten vähä pois maisemista, kun oli elämää. Tai no on vieläkin. Töissä on töitä ihan helvetisti. Tänäänki tein varmaan kotona sit johonki kuuteen asti hommia. Jessus ja nyt on ollut osalla porukoista hiihtoloma. No kuolen ehkä töiden alle. Tai lupasin kyllä just olla kuolematta, joten en kuolekaan.

Niin mä olin maanantaina treffeillä. Ja ne loppui tiistaina klo 9:15. Oli aika kivaa joo. No sitten kun tulin työreissusta keskiviikkona niin ajoinkin Viialan kautta. Ei pystynyt oleen kauaa, kun piti tulla kissaa paijaan kotiin. Mut tulipa käytyä ja osasin kerrasta perille. Oli ehkä hyvät ohjeet ;) Niin tää on sellanen poika kenet mä näin henkan narikassa pari viikkoo sitten. Taisin mainita täälläkin ohimennen siitä. No silt tuli sunnuntaina viestiä ja sit maanantaille jo sovittiin kahvittelut. Anyway, mä taidan olla tykästynyt. Jihuu, mä en ookkaan tunnevammainen. Hmm. Oonko mä joskus väittänyt olevani..

Nyt mä oon täällä pitkästä aikaa ja aika rentouttavaa. Päätin olla siivoomattakin, vaik kämppä on just sen näköinen, että oon käynyt vaan vaihtamassa vaatteita ja nukkumassa ja syömässä (mitä muuta mä muka yleensä täällä teen?).. Mut siivoon sit ku jaksan, tän illan pyhitän kityilylle.

Lauantaina olis tarkoitus mennä tsekkaan kitykamuja. Kuulin just, että kaks kaveria sitten sattuu oleen Tampereella kans samaan aikaan. Tietty! Tyhmää. :/ Mut yritän järkätä niin, että ehdin nähdä niitä vaikka lauantaina päivällä. Tahtois vihdoin nähdä näitä piMpoja täällä. ;D

Mua kutittaa :))

Miksköhän mä nyt näin avauduin. No elämä on.