Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2006.

Jeppe..  1

..ja taas täällä.. Tai no edellisestä kerrasta on vaan noin 3 kuukautta, mut se on sitä.. Kattelin just, että mitä viimeks kirjoittelin ja olin nälkääni valitellut.. No se jatkuu yhä, mutta mullahan on koko ajan nälkä.. Sitten kirjoittelin kuurista, joka pitäs aloittaa ennen biksu-kelejä.. No sen aloitin ja aika helposti sitä painoo sitten lähti tollaset 4kg. Ei tarvinnut kuin vaihtaa toinen lämmin ruoka päivässä salaattiin ja käydä lenkillä, niin jo läks.. Tosin viikonloppuna kävin puntarilla ja luku alkoi 5:llä, joten kävelin samantien mäkkiin, koska se ei ollut tarkoitus, että se paino putoo liikaa. Oonkin sit syönyt karkkia tällä viikolla aika paljon, että johan se 4kg sieltä sit varmaan pian takaskin tulee.. No ei vais, en mä halua, joten lopetan tän mässäilyn pian. ;)

Mut hei, huomenna alkaa juhannus, ja tänäkin vuonna jäi suunnitelmien teko vaiheeseen, joten lähdetään viettään jämäjuhannusta viikkariin. No porukka on ihan hulvaton, joka lähtee, joten se on kaukana jämästä. Hauskaa siitä tulee, kun vähä vilttii, siiderii, makkaraa, salaattii ja muuta herkkuuu mukaan, niin johan lähtee!

Nymmä lähen lenkille ja jatkan ehkä syksyllä sit.. Mä oon kyl oikeesti ollut niin kiireinen välil etten oo ehtiny kirjoittaa, mut hey who cares? Ei kukaan, mutta sitä se elämä on! ;)