Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.

Turhaakin turhempi merkintä  1

mutta kirjoitanpa sen silti, koska tekee mieli kirjoittaa.

Hyvä tanssijytä soi taustalla. Kiitos siitä kuuluu Clubbarille, joka tän linkin mulle välitti. Tulee ihan sellanen bile-fiilis, vaik just olin bilettämässä. Tai no ainaki baareilemassa. Se oli kyl kiva reissu, varsinkin ku näki niin paljon tuttuja.

On tässä vähä ottanu sellanen asia päähän, ku oon ollu niin kipee tänä vuonna. EKa mul oli se saakelin viisuri kipee, no sit viime viikol pukkas flunssa ja kuumeessa maatessa meni se 2,5 päivää ja siihen päälle viikonlopun liikuntakielto (jonka määräs äiti). Siis tää koko alkuvuosi on ollut yhtä takkuamista. En oo päässyt vauhtiin ollenkaan. Koko elämän kanssa. Ku on ollut raihnainen.

On siis ollu myös luvattoman paljon jumppataukoo. No eilen olin sit pilatekses ja tänään jamissa. Ei kyl ihan vieläkää oo kunto kohdillaan, kun en jaksanu tänää vetää täysiä. Ja kyllähän mä sen kurkussani tunnen, ettei kaikki oo ihan kohdallaan. Tai sellanen kuiva yskä. Mut niin vääntäydyinpä väkisin silti jumppaan, koska sitten tulee seuraava liikuntakieltä pe-ke, kun meen kasvohoitoon. Sit oon myös työpaikalle meno kiellossa, kun näytän suorastaan sanottuna suomuisesta perseestä revästyltä.. Ihme juttuihin toi mun pomoki suostuu, mut hyvä niin, muute olisin ottanut sen lomana.

Pitäs rasvata tää kroppa, ku se on kuiva ku korppu. Mut kerranki kävin suihkussa hyvissä ajoin. Oon kyllä ylpee itestäni. Vielä ku pääsisin tonne keittiöön hakeen magnesium-veteni ja laittaisin koneen kii, niin sit kaikki olis hyvin. Ku siis vois mennä mammuun ku tulee uni. KÄyttääköhän kukaan sanaa mammua.. Hmm..

No joo, mut ehkä mä sit oon elämäni kunnossa koko loppuvuoden. Syytä olis kyllä. Ja olis kyllä syytä löytää se mieskin. Ja mieluusti heti! (tai no ton kasvohoidon jälkeen)


prkl  1

Voe ärsytyksen ärsytys. Meinaan kurkussa. Kuivaa yskää, mut silti kurkussa on jotain. Nokkaki tuppaa vuotamaan..

Jännä juttu, mutta aikaisemmin sitä ajatteli, että joo tulisinpa kipeeks, niin vois jäädä himaan makaan. Nyt sitä ajattelee, voi v, jos mä tuun kipeeks, niin ei pääse jumppaan. Niin ne painopisteet vaan muuttuvat.


karkkipäivä  1

muistin tossa hetki sitten, että mullahan on tänään karkkipäivä. katselin jälleen sitä karkkipussia tuolla kaapissani ja nyt mä en uskalla ottaa siitä sitä ensimmäistäkään. epäilen, että koko päivä menee mussutteluks. no se oikee syy taitaa olla se, että mun ei tee mieli karkkia. tää on niin ennenkuulumatonta, että oli pakko avautua.

enkä jaksanut aamulla lähtee spinninkiin. heräsin kyllä hetki ennen herätyskellon soittoa eli siinä ysin jälkeen. olisin tosi hyvin ehtinyt tunnille, mutta mua ei huvittanut. huvitti vaan jäädä kodin lämpimään puuhastelemaan omia.

tää lauantai ei oo ihan yhtä hyvä mitä yleensä. vähä painaa semmonen juttu, että meni laskuihin palkasta ihan tajuton summa. sit menin sopiin pankin kans, että ottavat viiskybää enempi lainaan. ja jumppaan menee se viiskybää. siis mulla on satkun suuremmat kulut ku viime vuonna ja palkka on kuitenki suht sama. eli täks kuuks ei jää järin paljoo ylimääräistä. sit kasvohoitoon pitäs laittaa 120 jyyroo alkukuusta. no onneks ei tartte maksaa 320 euroa, mitä se hoito oikeesti maksais. no pitää varmaan käydä säästötilillä, jos ei muuten hillot riitä. mut pitää elellä säästeliäästi. puuh, no semmost se elämä on.


Itsekuri  1

Mulla on ihan tajuton itsekuri karkin suhteen. Tossa laittelin lautasia kaappiin, niin eikö sieltä tullut aivan ihana karkin tuoksu. Sillä siellähän se mun makuuni-pussi odottelee huomista. Pyörittelin sitä hetken kädessä ja katselin lempikarkkejani. Ja laitoin pussin takaisin kaappiin. Enpä olis ihan heti uskonut, että kyseinen pussi säilyy 5 päivää kaapissa koskemattomana..

Töissäkin tuli tänään pieniä tärinöitä, kun ex-kollega alkoi puhuun lounaalla, että niillä on yks paikka auki Treellä. Sit se yritti houkutella mua siihen duuniin ja mähä jopa pikkusen innostuin. Juttelin sitten iltapäivällä sille rekrytoivalle esimiehelle, ja hän vaikutti innostuneelta. Paikka on juuri tulossa yleiseen hakuun uudestaan ja me katsellaan tilannetta sitten uudestaan. Mullahan ei oo täysin soveltuvaa koulutusta, mutta kokemusta ko tehtävistä on toisesta näkövinkkelistä. Se auttaa paljon. Heillä on vielä aika kiire rekrytoida siihen henkilö, joten saumat on aika hyvät. Ja vielä, kun on kaksi puolestapuhujaa siinä tiimissä jo.

En varsinaisesti ollut vielä aikeissa hakea uusia töitä. Mulla on huippu esimies tällä hetkellä, mutta osa tehtävistä vituttaa. Tossa talossa ei kuitenkaan ihan joka päivä tulla tarjoon duunia meikäläisen tittelillä olevalle henkilölle, joten etenemismahdollisuudet ei oo ihan parhaat. Tähän on tartuttava, jos asia etenee siihen suuntaan, mutta aika sen näyttää, enkä kyllä odota yhtään mitään.

Puspus.


mun tekee mieli karkkia  1

mut pysyn kovana enkä syö. kaiken lisäks mulla olis sitä himassa ihan sikkenä, siis makuunikarkkia ja laivakarkkeja. mut syön makeeta vasta lauantaina, jolloin on mun karkkipäivä.

kuntokeskukses oli tänään synttärit ja siel oli tosi hyvännäköistä suklaakakkua ja fasun sinisiä tyrkyllä. mut mä en ottanut. tää on kuulkaa ny sellanen peli, että minä en retkahda. en, vaikka kuinka tekis mieli! lauantaina sit herkutellaan.

jotenki ihan yberhyvä fiilis. johtuu varmaan siitä, et hampu on parantunut ja oon päässyt taas kuntoilun makuun. eilen olin pilatekses ja tänään jamis. kaloreita paloi kyl jälkimmäises aika hurjasti. ehkä mun pitäs mitata ne tuol pilatekseskin, kun se on nyt heavy class missä käyn.

niin hampaasta sellasii uutisii, et sunnuntain jälkeen en oo särkylääkettä ottanut. purskuttelu kossuvissyllä ilmeisesti auttoi. :P kävin tänää röntgenis kuitenki sitä leikkausta varten ja saakeli ei ollu yhtään kivaa. KOSKA mulle tulee kuudes viisaudenhammas!!! joo-o, sieltä se jo pukkaa yläriviin kovaa vauhtia. ei muuten, mutta ne saakeli ei mahdu sinne, niin pakkoko on. ja just sieltä ylhäältä napattiin 1,5v sitten pois.

oon ollu oikein ahkera asioidenhoitaja tänään, ku kävin pankissaki. laitettiin marginaali taas paikoilleen ja nostin toisen lainan maksuerää.. nyt menee sit 50 euroa enempi kuussa asuntoon. no onhan mun palkkaki noussu tässä kahden vuoden aikana, joten oli varmaan hyvä setti mennä nostaan sitä erää nyt. ehkä se siellä loppupäässä laina-aikaa sit näkyy (or not :E)..

enivei, kaikki mallikkaasti!


Hämmentäviä olotiloja  3

Rakas blogini,

Vuosi on alkanut kovin hämmentävissä olosuhteissa. Uusi vuosi meni hirveessä kännissä laivalla. Krapulasta ei sensijaan ollut tietoakaan, koska se yhdistettynä merenkäyntiin olisi voinut koitua kohtaloksi. Armoton biletys jatkui lauantaina. Olin päättänyt olla koko viikonlopun kotona, mutta kuinka kävikään, kun kaveri soitti baarista lauantai iltana 22:30, että lähde baariin. Ja minähän lähdin. Juttelimme puhelimessa noin 5 minuuttia ja paria vaille olin jo baarissa. Tällä välin olin ehtinyt käydä suihkussa, meikata ja valita vaatteet sekä siirtyä kotoani bussilla baariin. Kyllä, kaikki tämä noin 25 minuutissa. Kukaan mies ei tätä usko.

Maanantai ei alkanutkaan enää sitten niin loistavasti. Orastava hammassärky tuntui jo aamusta ja päivän edetessä se vain yltyi. Tiistaina oli poskikin jo ihan turvonnut ja otin ensimmäisen buranan kovaan särkyyn. Yön sitten valvoinkin pitäen samalla kylmähaudetta poskellani. Keskiviikko aamuna soitin hammaslääkäri päivystykseen Hatanpäälle ja sain ajan. Menin luonnollisesti hyvissä ajoin paikalle ja sain odottaa melkein tunnin, koska olihan Hatanpäällä päivystyksessä. No hammaslääkäri-täti suihkutti hieman Oral-B:tä hampaaseen ja sanoi, että tämä on täällä niin toisen hampaan takana. Yllätys, eikös ne hampaat yleensä ole toistensa takana tai vieressä. Oral-B sai riittää, kouraan penisiliinikuuri sekä Burana kuussatasia. Kiittää hän ja varaa ajan röntgeniin sekä leikkaukseen tiskiltä. Niin hän teki ja kiittää taas, että leikkaus aika on JO maaliskuun lopussa. Buranallako siihen asti, jos penisiliinit ei auta?

No tässä on sitten vedelty nappia toisen perään välillä tyhjään mahaan ja välillä täyteen mahaan. Yöt ovat olleet mitä ovat, kun buranakaan ei koko aikaa auta. Välillä vihloo ja jomottaa yllättäen, sitten taas laantuu. Eilen illalla ehdin sitten mietiskellä kaikenlaisia vanhoja asioita. Tulipa siinä sitten mieleeni herra X, kenen kanssa seurustelin viitisen vuotta sitten. Erosimme hämärissä merkeissä ja noin pari vuotta sitten olimme viimeksi juttusissa. Laitoinpa Finderiin kyselyn ja sehän tuotti tulosta. Samaan syssyyn laitoin viestin ja eikun odottelemaan. Naureskelin siinä itsekseni, että nää on taas näitä juttuja.. No aamulla puhelin huusi, että viesti välitetty ja jännitys alkoi tiivistymään. Arvasin, että jossain vaiheessa puhelin soi asian tiimoilta ja niinhän se sitten teki.

Nyt mä en vaan tiedä, mitä ajatella. Ihanaa, että tuli vaihdettua kuulumisia. Mutta toisaalta musta ei tunnu yhtään miltään… Siellä suunnassa elämä on juuri sitä, mitä silloin hän suunnittelikin sen olevan. Joku hoitokin on kuvioissa, mutta kyllä se on enemmänkin kuin hoito. Tiedän sen. Sitä ei vaan voida mulle sanoa suoraan. Tai syy oli se, että näinä päivinä ei voi kehenkään luottaa ja päivä kerrallaan. Silti mulla olisi nyt mahdollisuus säännölliseen kotiorjaan. En mä pysty siihen, mutta pakko mun on se ihminen nähdä vielä. Yhden kerran.

Ehkä oli tarkoitettu näin. Nyt kun mä alan miettiin asiaa enemmän, niin hammasta alkaa särkeä aivan julmetusti. Pakko napata burana. Edellisen särkylääkkeen otin joskus 2-3 välillä yöllä, joten tästä tulikin erikoispitkä väli - 9 tuntia! Nyt haen lääkkeen kyytipojaksi mustikkakeittoa, koska juominen on ainoastaan mahdollista suun avautuessa ainoastaan kolmisen senttiä. Sinne on aivan turha yrittää tunkea lusikkaa, saati sitten haarukkaa, jonka päällä on ruokaa.

Tuntuu, mutta ei tunnu missään.