Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.
Edellinen

taas ihana la-aamu  1

mä taidan olla ihastunut. seurustelin meinaan unessa bb-saulin kanssa ja se oli niin ihana. olin ilmeisesti muuttanut sen kämppään ja kämppä oli aika läävä. siellä oli paljon erivärisiä todella kuluneita mattoja, huonekaluista en muista muuta kuin sängyn. me järjesteltiin paikkoja, koska sinne oli tulossa asunnonkatsojia. olimme siis muuttamassa. se oli aika jännää, kun avasi minkä kaapin tahansa, niin siellä oli mun tavaroita ja tismalleen siinä järjestyksessä, missä ne on mun kaapeissa nyt. ihanaks ton unen teki se, että sale kutsui mua koko ajan jollain ihanilla nimillä. en muista noita nimiä, mutta kauniita ne oli. oli aika ihana tunne. myös herätessä aamulla.

heräsin tossa tunti sitten. sain kerrankin nousta just silloin ku huvittaa. olisin mä just ehtinyt sinne spinninkiin, mut en mä sit viittinyt mennä. ei huvittanut. ja ajattelin mennä lenkille ulos, kun tulee aika vähän oltua ulkona.

tosta yhdestä siivousketjusta tuli sellanen olo, et pitäs tehdä suursiivous. en mä taida tänään ehtiä. mut en oo tehnyt aikoihin sellasta siivousta et olisin matot vienyt pihalle. no mul ei montaa mattoo ole ja tota isointa ei saa tampata, joten siks kai en sellast siivousta ookkaan tehnyt. no kattoo jos mä silti veisin sen tänään tuulettuun tonne. mut se on kyl niin pirun painavakin.. no katellaan..

aamukahvista tuli vähä vahvaa ja sitä tuli paljon. mutta mahtuu hyvin uuteen taika-mukiin. <3 pieniä on nämä ilot.


per  1

kävin makuunis hakee karkkia. kun teki mieli. tai no ei edes sillai hirveesti tehnyt, mut pikkasen. söin tol 50 metrin matkalla yhden ja sen jälkeen tulikin melkein stoppi. ei nää ny niin hyviä o.

sit joku pariskunta istuskeli autossa tien vieressä ja tuijotti mua kun kävelin siit tien poikki. kai ne tsuumaili mahdollista kolmatta pyörää. en sit varmaa ollu sopiva, kun eivät tarjonneet mitään.

onneks on perjantai. oon aika väsy. huomen ehkä jätän spinningin väliin, jos satun nukkuun pitkään. mut jos herään aikaseen niin sit meen. pesin tänään jumppakuteetkin sitä varten.

huomenna sitten baariin kaverin kans. kivaa. mennään kerranki johonki muualle ku sinne mihin yleensä. oon ihan kyllästyny siihen paikkaan. en olis viime lauantainakaan halunnu sinne, mut kun kaikki muut halus, niin oli munki pakko. boooooring. no huomen sit ihan eri ihmiset ja maisemat.

hei jee kill bill tulee ens perjantaina. oonki halunnu nähdä sen. tänä perjantaina, siis tänään, jos ette tienny, tulee cry baby. me käytii frendin kans kattoo se kun se tuli v 90 noin leffoihin. kaveri valehteli sujuvasti uskovaiselle äidillee juonesta. joutuukohan se nyt helvettiin.

kuvat latautui picasaan, mä häivyn.


Jesh!  1

mulla on sittenkin saumat! Wentti on vapaa. Nyt pitää vaan lähtee bongaileen sitä. http://www.iltalehti.fi/viihde/200709256634205_vi.shtml

Joo, onpa ollut viikko taas. Menoa ja meininkiä on riittänyt. Tai no alkuviikko meni jumpatessa ja keskiviikko (siis viikon keskiosa) meni syödessä. Tänäänki oltii työkamujen kans syömäs. Oli ihan jeessiä. Loppuviikko meneekin sit kaverin kans hengatessa, kun se tulee tänne pitkästä aikaa. Ja bilettämään mennään. Sitä odottaa jo hän.

Sit vähä oon hurahtanu enempi tohon facebookkiin, kun löysin sielt muutaman frendin ravintolakoulusta. Hitto ku mä en muista ihmisten sukunimiä. No en kyl kaikkien etunimiäkään. :P

Mitäköhän muuta. No ei kai ihmeitä. Paide et varattiin matka Lontooseen. Joulukuussa sitten shoppaileen ja frendin synttäreille. Aspee. Elämä on.


maanantai on ohi  1

kohta. onneks. se on aina viikon pahin päivä. tänään olin yllättävän virkeä ja ahkera. en surffaillut netissä vaan paiskin hommia ihan olan takaa. sit oltiin pumpissakin työkamun kans. se vast hyvää tekikin. piristi viel entisestään.

on ihan kiva viikendi takana. perjantaina taisin hengailla vaan himassa tai kai mä kävin jossain shoppailemassa tai en mä kyl niin tarkkaan edes muist enää. no sit lauantaina olin spinnaamassa ja yht mummuu ulkoiluttamassa. sitten päätinkin extempore lähtee baareileen. taisin tulla huppeliin vasta baarissa, kun vedin totuttuun tapaan koshuvishyjä ja valkovenäläisiä. sunnuntai menikin sit levätessä, mitä nyt käytiin siskon kans siivoomas sen liikkeellä.

vähän kyl vaivaa yks juttu, mistä pitäis keskustella yhden henkilön kanssa. tai en mä tiedä onko siinä niin hirveesti keskusteltavaa, mut pitäis silti ottaa ainakin puheeksi. senpä teenkin seuraavaksi.

pitäs mennä suihkuun ennen täydellisiä naisia. se on kyl harvinaisen hyvä sarja. ja oikeastaan ainoa mitä mä seuraan tiiviimmin. muuten aika menee tätä konetta hiplatessa. iha pimpoo.


ei helv..  2

..mun piti olla selvinpäin tää viikonloppu, mut avasin just nrj:n ja sielt tuli heti sellast kunnon jortsumusaa ja must alkoi just tuntuu siltä, et mä lähen tänään baariin.

siskon putiikil on bileet ja voisin liittyä niitten seuraan tossa sitten myöhemmin. niin mä taidan tehdä. mitä mä yksin tääl himassakaan notkun. jääkaappikin notkuu juomaa, niin pakkohan niist on yrittää pääst eroon.

alan nyt värjään hiuksia ja tsekkailen sit fiilistä. onkohan täs nyt mitään järkee.. ei. no ei kai tarvikkaan..


sattuu  1

päähän. on vähä sellanen olo päässä, että tarttis kahvia. mut ehä mä nyt tähän aikaan enää voi sellasta juoda. menis yöunet.

tänään oli kampaaja. en siis ehtinyt jumppaan. miks mulle tulee heti huono omatunto, jos en pääse säännöllisesti. ehä mä ennenkää oo säännöllisesti mitään harrastanut. miks nyt sit tulee sellanen fiilis. no varmaan johtuu siitä, et maksu rullaa, vaikkei käviskään. no oonha mä ollu kaks kertaa jo täl viikol ja varmaan lauantai-aamuna menos taas. tai sit sunnuntaina. eli kolme kertaa on kyl ihan sopivasti viikkoon.

mun paino muuten vaan nousee. tai ei se nyt hirveesti oo noussut, mut kilon verran. voi myös johtua kuunkierrosta eli nestettä paljon. onki vähä pehmee olo.. kahtoo ny si mihin suuntaan se menee.

telkusta tulee sinkkuelämää. mulla on hirvee ikävä nykiin. noi maisemat. voi itku. se reissu oli sitten jotain. tänään katoin valokuvia, kun latasin ne nettiin. pitää pistää jakoon kavereille, kunhan ehtii. mut joo, eline on parhaillaan nykissä. lucky her! :)

onneks huomenna on perjantai ja viikonloppu on lähes vapaa. lupauduin mummon kävelyttämiseen ja muuta pientä, mut onneks suurin osa viikonlopust on vapaa. saa vaan olla ja nauttia ja rentoutua. nyt koneet kii ja sohvalle rentoutuun.


äiti ja lapsi  6

naapurin äiti ei ole lapselleen kovin ihana. aika usein huoneistosta kuuluu sydäntä riipivää itkua ja aikuisen huutoa sekä mieletöntä töminää. ei kuulosta hyvältä, vaikka talossa on suht paksut kiviseinät.

toissa aamuna lapsi heräsi klo 6 ja itki lujaa. äiti tulee huoneeseen ja huutaa täysillä "nyt jumalauta pidä se turpas kii". lapsen itku loppuu siihen.

tänään kuuluu taas tuota itkua, välillä hiljempää, välillä todella lujaa. nyt äiti huutaa kahta kauheammin. ihan kuin olisin kuullut, että kumpa olisit kuollut. toivottavasti en kuullut oikein.

mun mielestä tota kuuluu liian usein. lapsi kyllä itkee öisinkin usein, mutta en mä siitä välitä. vaan äidin käytöksestä. jos toi jatkuu, en tiedä mitä teen. en kai voi tehdä yhtään mitään. mutta jotenkin käy lasta sääliksi. onneksi oma äitini oli aivan erilainen.


10  1

tänään on ollut kympin päivä. siis tosi kiva ja hyvä päivä.

aamul oli kyl aikainen herätys, kun lähdettiin parin työkaverin kans koulutukseen. se oli kyl hauska reissu. toisen kollegan kans vaan naurettiin viimeiset kaks tuntia koulutuksessa, kun keskittymiskyky vähä hiipui.

no sitten tulin himaan ja vein pyykit koneeseen. avasin sitten tilinauhan ja siellä olikin ihan mieletön yllätys. reilut bonarit rapsahtaa huomenna tilille. siis palkan lisäksi. jiihaa. nyt mä voin maksaa stockat ja h&m:t pois sekä lyhentää visaa roimasti. sitten käyn kyl joku päivä shoppailemassa itselleni jotkut housut ja pari työpaitaa. oon ansainnut ne. ehheheh. mut kerrankin olin iloinen saadessani palkkanauhan. yleensä sitä vaan eka miettii, et miten sitä taas saa rahat riittään.

huomenna olis taas hiustenleikkuu edessä. ehkä. mitenköhän tän tukan nyt leikkauttais.. ainaki vähä lyhyemmäks.. eip olis pari vuotta sitten uskonut ajattelevansa noin. täytyyki käydä surffailee, jos täält netist löytyis joku hyvä tyyli. no ehk mä jatkan siivousta kun on viel intoa. wohow, mitkä fiilikset. :P


priti kuud dei  3

on ollut tänään. oli kotitoimistopäivä, tosin oli yks työjuttu tossa kyl keskel päivää. olin tehokaskin. sitten työn jälkeen jumppaan. oli hauska tunti. tanssi-tunti. ihan kivasti meni, vaikka ekaa kertaa kylläkin. no siitä se sitten lähtee.

eilen oli vähä huonompi päivä. olin mä töissä aika virkee ja sitten jumpassaki tuli käytyy. mut mä vaan illalla murehdin yhtä juttua. ja ehkä siihen vaikutti vähä toi kuun rytmikin.

tapasin meinaan lauantaina ehkä elämäni miehen passionissa. meil oli ihan mieletöntä silmäpeliä siin hyvä tovi. se oli siis niin söpö, että olisin voinut syödä sen siltä seisomalta. puuh. no en ehtinyt syödä sitä, kun ne sitten lähtikin jo ja me vähän ajan päästä sitten homobaariin. no ainoo vika tässä hommassa vaan oli se, että mä en mennyt jutteleen sille. v*ttu. jos suoraan sanotaan. (alkaa taas nousta kikkeli otsaan asian tiimoilta.) no, se ei juonut mitään, että se ei ehkä uskaltanu tulla jutteleen (muita syitä ei voi olla). mä taas olin juonut, mutten silti uskaltanut mennä jutteleen sille. ja nyt mua harmittaa niin helvetisti, että revin peliverkkarini kohta.


7 minuuttia  1

annoin armollisesti itselleni 7 minuuttia city-aikaa, koska sitten pitää pukea, pestä hampaat ja lakata tukka, mennä siwaan ja hypätä bussiin. bileisiin siis jälleen menossa. mutta oli pakko tulla ihmetteleen yhtä juttua tänne.

katsoin eräs päivä tuossa takapuolelleni ja huomasin selluliittiä. no olenhan minä sen aikaisemminkin huomannut, mutta selityksien kera unohtanut sen. no menin sitten aamul spinning-tunnille hävittämään tuota appelsiini-ihoa intoa puhkuen. mutta kotona jälleen tuon tunnin jälkeen katsoin takalistoani ja se oli yhä siellä. siis eikö yksi tunti riitä sen poistamiseen? olen äimänkäkenä ja hieman pettynyt. joudun siis toistamiseen spinning tunnille. ;)

nyt on mennyt vasta 5 minuuttia ja olen kirjoitukseni päässä. tehokas päivä jatkuu. ihanaa iltaa ystävät.

Edellinen