Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2006.

Lauantai..  1

..aamu. Saipas kerrankin nukkua niin pitkään ku nukutti. Tosin eipä nukuttanut kovinkaan pitkään, kun "naapurissa" odottaa työmaa. Vieläkin joo. Pitäis muuttaa tänä viikonloppuna, mutta homma on vieläkin ihan levällään. No onneks olkkari on suht ready, joten sinne sit ensin kamat. EIköhän se koko kämppä muutenkin pian valmistu, niin pääsee sit levitteleen ne muutki tavarat.

On muute ihanan keväinen päivä tuolla. Tai aurinko paistaa ja asteita on ihan varmaan muutama pakkasen puolella. Tulis nyt vaan muutenki ne lämpimämmät kelit. Siitä mä tykkään. Ja kohtahan on maaliskuu eli kevään tuloa voikin jo vähä odotella..

Mut nyt mä alan toimiin, jotta pääsen sinne naapuriin joskus. Palataan, kunhan ehditään. Kiirettä se elämä on!


Kylä näin o!  1

Vai mitä?

Kattelen tässä kun noi rehkii ja pudottaa painoo tuolla maikkarilla. Ihan alkaa harmittaan tää oma kuntoilu, kun se on aika vähäistä tai no siis sitä ei taas tällä viikolla oo ollut ollenkaan.. Ja sit ostin just kaupasta 5 kpl tuplia kun sai 2 eurolla.. No en mä niitä aio kaikkia tänään syödä.. ;) No eiköhän tuol remppahommis kaloreita pala, ainaki sen minkä syökin..

Nyt tarttis vähä vielä pakkailla tavaroita, kun muutto lähestyy ja oon vielä pari päivää pois ens viikolla.. Hyvään saumaan tuli toi työreissu.. No pakkohan nekin on hoitaa. Mutta kiirus tulee, sano mun sanoneen!

Tänään muuten roudattiin keittiökalusteet sisälle, jipii.. Odotan, että pääsisin kokoamaan niitä. Mut huomenna taitaa olla edessä vanhan laminaatin repiminen pois.. Eikä oo edes lukkopontilla vaan liimalla, joten hommaa tulee oleen. Mut pääsis jo sinne! Hirvee himis tehdä, kun aika loppuu ja muutto lähestyy ja haluuu saada valmista!!!

Olipa tuol telkkarissa kivannäköinen kalju, hmmm.. Mistähän mullekin tollanen?

Ei tuu mitään järkevää tekstiä, joten kaimmää ny lopetan. Aina ei voi voittaa, mutta sitähän se elämä on!


Hei vaan Hei..  1

..taas kaikille! Suba jatkaa juttujaan ja tällä kertaa pyynnöstä. Vai olikohan se pyyntö?! :) No anyway niin mä sen tulkitsin..

Enpä oo kamalasti ehtinyt kirjoitteleen, kun on ollut kätöset täynnä puuhaan tän kuukauden. Mie ku menin ja ostin asunnon, niin nyt sitten remontointia riittää! Tosin reilu viikko enää aikaa ja kiirus meinaa tulla, mut kai sitä vähän aikaa voi rempan keskelläkin asua. Tai nyt paiskin hommia oikein olan takaa, niin kyl se ajoissa valmistuu. Ihan varmaan!

Eli kun mä viimeks tarjosin neuvoja pyykin pesuun liittyen, niin nyt voisin tarjota remppavinkkejä! Se jää sit vastaanottajan vastuulle, että hyödyntääkö niitä vai ei.. Tai et minkälaista seinätasoitetta kannattaa ostaa ja mitä sävyä laittaa kattoon ja miten se maalataan..

Niin ei tää kirjoittaminen oo jäänyt pelkästään rempan takia, mut loppu vaan innostus tossa joulun jälkeen. Samalla loppui se "loma", joten en oo jaksanut konettakaan availla kamalasti.. Ei siis oo kiinnostanut.

Mutta voisinpa kertoo teille yhden jutun, että sain varotuksen, kun mulla oli vääränlainen kuva täällä oletuskuvana. Hei'kamooooon! En paa sit mitään kuvaa ku se ei kelpaa! Olkaa ilman sitte.. Niille, jotka eivät halua täällä pärstäänsä näyttää, on tämä systeemi välillä kovin epäreilu, mutta hei elämähän on!