Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2008.
Edellinen

I'm in the mood for love  1

soi päässäni taukoamatta. mistähän ihmeestä sekin tulla tupsahti tonne kuuppaan. ei oo ollut radio eikä tv päällä tänä aamuna. istunut hiljaisuudessa ja kuunnellut, kun vessanpönttö lirisee.

ihmeen hyvä fiilis tuli ton biisin myötä. ehkä se johtuu siitä, että on lauantai ja mukavaa ohjelmaa tiedossaa. ei kännäystä, vaan akkujen lataamista. voi olla että hyvään fiilikseen vaikuttaa myös se, että mesetin eilen pitkään henkilön kanssa kenen kanssa en oo aikoihin jutellutkaan. lisäks viestittelin yhden toisenkin ihanan ihmisen kanssa. hitsi. ihmiset on ihania. <3

kohta lähden jumppaan nosteleen painoja. tai no enhän mä vielä hirveesti painoja laita, että kai se lähinnä se tanko on. ;D mutta tekee taatusti hyvää. sitten meen ulkoiluttaan mummua, jonka jälkeen haen siskon ja mennään porukoille syömään. ajattelin, että jos kävis baudehaudessa sen jälkeen ja sit ottais vaan ihan lunkisti loppuillan sohvalla karkkia syöden. karkkipäivä näet.

jotenkin nyt hyvä pössis.


perRRRRRRRRRR  3

jantai. tai kele. molemmat käypi.

töissä saatana pyöritetään puolen millin kk-budjettia ja ei niinku oo mitään väliä kuinka asiat hoidetaan. vituttaa.

mun nassuhoitaja siirsi toistamiseen sitä hoitoo, eikä vaivautunut ilmoittaan siitä mulle heti eilen vaan piti tänään ottaa ite asia puheeks iltapäivällä kun menin naapuriin. vituttaa.

edellisen takia en voinut tehdä ens viikon suunnitelmia ajoissa. vituttaa.

unohdin hakee tänään maton duunipaikan vierestä ja jouduin sen takii ajaa ylimääräiset 15 km. vituttaa.

unohdin, että mulla oli tänään varattuna pyykkitupa. vituttaa.

kissa oli kusassut eteiseen lehden päälle. vituttaa.

noh. onneks, osaan itsekin hoitaa budjettihommat ilman erillisiä ohjeita. onneks, saan ens viikonkin liikkua julkisesti ulkona, eik tarvii lymytä sisällä nassun takia. onneks, sain lähes viimeisen huoneen scandicista ens viikon oulun reissulle. onneks autossa oli bensaa ja pesula klo 17 asti auki, että ehdin hakee maton. onneks mulla on puhtaita vaatteita ja pesutuvan voi varata uudestaankin. onneks se kissa kusi lehden päälle, eikä viereen. kaikki on ihan hyvin. vituttaa.


repskops  1

vähän on mahtanut harmittaa voice-risteilyllä olleita, kun yllätysartisti on paljastunut. on siinä varmaan ollut naurussa pitelemistä, kun XL5 on astunut lavalle. :D juuri tuolla radiossa sanoivat, että mica oli kyllä ottanut yleisön haltuun kaunis peto -biisin aikana. hmm. oliko niillä muitakin biisejä?!

nyt tarttis alkaa tälläytyyn, kun tunnin päästä on lähtö. kylään ei tarvii viedä kuin oma itsensä. mutta mua vähän huolestuttaa, että onhan siellä sitten jotain hyvää juotavaa. ettei vaan valkkaria ja omena-sidukkaa. no ehk neki menee hätätapauksessa..

hiki laiskan syödessä. huh.


pers  1

jantai on ihQudaa päivä. viilinki on just nys sellane. vaihdoin himpes järjestystä tai tein sen loppuun, minkä viikolla aloitin. aika hauskannäköistä vaihteeks. piano pitäs vaan saada toiselle puolelle huonetta, mutta piankos me se siskon kans siirretään sitte nii.

vähä vois vielä siistiä paikkoja, kun ei oikein toi kari tapio innosta tuol viisuis. muutenki ne yrittää taas sinne euroviisuihin ihan lällyillä biiseillä. no eiköhän kansa valitte ihan oikein. (ei siis tämmöstä kuraa)

siirsin myös huomisen karkkipäivän tälle päivälle. oon jo syönynnä melkein kokonaisen suklaalevyn ja makuuni-karkkejakin tossa kävin hakee. tosin ihan pikkupussukan vaan, ku ei menny ees kahta euroo. mut nyt oon sit niin täynnä tota makeeta, että tekis mieli vetästä etusormi ääntä kohden. no eih ny sentäns.

huomenna sitte sinne combattiin ja mummoo ulkoiluttaan. tarttis hakee muute magneesiumia ku seki on ollut jo muutaman päivän loppu. pitäsköhän sitä sittenki tilata sieltä verkkokaupasta. taidanpa tilata. eipä sitten nii lopu ihan heti.

aikasta hyvä viilinki on tänään. kohta vois kyl yöpuulleki mennä, ku ihanku pikkase ramasis. aika kuraa oli kyllä tämäkin merkintä.



Itskuun  2

Kesälomareissun lennot on nyt sit varattu. Piruuttani kattelin eilen niitä Ryanairin sivuilta ja frendi mesessä yllytti varaan, joten laitoin varaten. Onpa ainaki hyvissä ajoin varattu ja luultavasti ne vaan kallistuu, mitä lähemmäs heinäkuuta mennään.

Aika huvittavaa sinänsä, että reissuun on melkein puoli vuotta. :D Silti ajateltiin varata majoitukset myös mahd pian. Heinäkuussa on kuitenki jonkun verran populaa liikenteessä, joten parempi olla ajoissa senkin homman kans. Yhdestä B&B:stä oli jo mennyt kaikki huoneet, joten muitakin on varmaan jo liikenteessä.

Tarkoitus on siis kiertää Italiassa semmoset 10 päivää. Aluks meillä oli 5-6 kohdetta, mut vähennettiin se neljään, niin ei tarvii koko ajan istuu junassa. Olishan se ollu huippua nähdä enemmän, mut ehkä toi riittää.

Mieletön matkakuume kyl päällänsä. Kuinkahan sitä oikein maltaa viettää tän talven täällä. No ehkä se kuume tästä laskee, kun saadaan muutkin varaukset hoidettua. Sit voiki unohtaa reissun useammaks kuukaudeks. :P

Kauheen huono asento istua ja kirjoittaakin. Mutta sentään viikko-ohjelmassa oon pysynyt. Asiasta kukkaruukkuun. Huomen oli ollu kiva mennä pumppiin, mut kai mä pidän sen välipäivän as planned. Nyt mä meen suihkuun ja kaivan sit Italian alkeiskirjan esiin. Ciao tutti. ;D



Byhyy  1

Mun sunnuntai meni pilalle, kun löysin viimein netistä sen lattialampun, minkä haluun. Och den heter Lounge. Ja löysin myös hinnan sille. 590€ yhdestä valaisimesta. Ei tuu kauppoja. Oon niin pettynyt. Mutta Bourgien ostan silti. Miksi design on niin kallista?


taas ihana lauantai  1

Tulin juuri lenkiltä. Kävelin Nekalaan hakeen kissalle vähä juttuja ja tietty takas. Ostin sille tollasen lelun, joka on tehty niinku tollasesta metallinhohtoisesta paperista ja rapisee ihanasti. Nyt se hassu riehuu sen kanssa ihan täysillä. Pienet on lemmikkien ilot. Ja itse asiassa niitten omistajienkin. :)

Lähteissä toi kolmen kilsan matka (per suunta) tuntui ylitsepääsemättömältä, mutta panin töppöstä toisen eteen vaan rivakasti. Ei vaan jotenki olis huvittanut.. Eikä tuolla sohjossa ollut hirveen kiva kävellä. Nyt olo on kyllä tosi virkeä ja pirteä.

Kävin paluumatkalla ostaan vähän pizza-aineita kaupasta ja ostin samalla itselleni suklaapatukan, koska muistin jo meno matkalla, että mulla on tänään karkkipäivä. Eipä toi nyt niin kummoselta maistunut. Illalla käydään varmaan kamun kanssa hakeen vielä vähän irttareita Makuunista ja sit tehdään sitä pizzaa. Tulee selvästi enemmän kaloreita tänään kuin yleensä. Mut eikös se ihan hyvä ollutkin joskus vähä syödä runsaammin. Eikä toi kotona tehty pizza mikään kaloripommi ole ja oonhan mä sen edestä liikkunutkin tänään.

Valmistelin noi stereot tänään hakukuntoon sille asiakkaalle. Laitoin johdot nippuun ja pyyhin kaikki osat pölystä. Nyt siitä ei vaan oo kuulunut mitään, mutta puhetta olikin, että tulevat joko tänään tai huomenna ne hakemaan.

Nyt mä huomaan kuinka paljon ne on vienyt tilaa. Huippua, että nyt mä saan tohon kohtaan olkkaria tehtyä sen lukunurkkauksen itselleni. Hienoa, etenki ku oon niin pirun kova lueskeleen. Pitää vaan hommata siihen pöytä ja jalkalamppu. Pöytä sais olla sellanen vanhanaikainen ja lamppu sellanen tietty malli. Se lamppu taitaa vaan maksaa maltaita, mut mä tahdon sen. En vaan tiedä, mistä niitä saa. Ja että onko siihen rahaa. Sit mä haluan Bourgien.

Ainahan sitä haluta saa. Nyt mä alan siivoon. Mo.

Edellinen