Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.
Edellinen

kaljaaa  3

meinasin lähtee kaljalle, mutta jätkät oli jo niin kännissä, etten sit tosiaan viittinyt. ne oli kaiken lisäks kaijakassa, joten mä e mihkää pimppipaarii lähe. tai kai se on joku karaÅke-baariki, mut vot evö. niil oli niin huonot jutut tos puhelimes, et ei niinku napannu. se vaan päätti mun puolesta, etten mee, ku olin muuteki vähä kahden vaiheilla.

nyt tekee kyl mieli kalspaa ja jääkaapis ei oo vieläkään yhtään. auton perässä olis yhä se 62 tölkkiä, mutta koskahan sen sais sisälle tuotua. ehk on paree säästellä näit himoja lauantaille ja sitte juoda sitä niin paljo ku sielu sietää..

hei ny alkaa sinkkuelämää, pakko mennä fiilistelee. moi.


juttuja  5

Sauvakävelystä on todellakin tullut jokamies-laji. Kun ajelin kaupungista himaan, niin ensin tuli vastaan kalju, parrakas hevari, jolla oli verkkapuku ja sauvat kädessä. Tyyli oli kohdallaan. Muutaman korttelin päästä vastaan tuli toinen nuorehko mies, jolla olikin sitten vapaampi tyyli, mutta hiki oli ainakin tullut pintaan. Pointsit jätkille, sauvat sopii myös miesten käteen. :P

Toisekseen syksy on tullut. Eilen vielä hilluin t-paidalla töissä ja ulkona, mutta hieman viileä oli. Tänään laitoin jo pitkähihaisen päälle, mutta oli silti viileä. Huomenna jopa takki mukaan?! Syksyn tulon huomasin myös kotona sisällä, kun patterit on taas laitettu päälle. Veskin patteri oli melkeinpä kuuma. Uu, poppaa!

Hmm. Ja mitäs mä kirjoitinkaan eilen siitä ystävyyssuhteesta. Ei se tainnutkaan tosiaan lopahtaa. As I said. Tänään tuli viesti, joka alkoi näin: "Ystävä pieni, rakas, kallis..". Heh, siinä vaiheessa nauroin jo tilanteelle.

Mulle tuli äsken bonvoyage-fiilis. ;) Telkkarista tulee Diana-ohjelmaa ja ajattelin, että pitää kirjoittaa tänne tosta Dianasta ja samalla aivot pakittivat ja hiffasin, että tän oon kokenut aikaisemminki. Niin mä muutin sinä päivänä Helsinkiin, kun Diana kuoli. Se oli oli dramaattinen päivä. Siitä on 10 vuotta. Se on dramaattista.

Mulla oli tänään lepopäivä kuntoilusta. Paristakin syystä. Ensinnäkin se tunti, mille olin menossa, alkaa vasta ens kuussa. Toiseks mun reidet on aika liekeissä, vaikka venyttelin eilen illalla. Kolmanneks lepopäivät on hyvästä, etten pala loppuun heti ja kyllästy. Sekä neljänneks selittelen itselleni aivan liikaa. Mä taidan pelätä, että tää innostus lopahtaa. Ei saakeli, sitä se ei tee, kun tää on elämänmuutos. Huomenna jatkuu sit bodypilateksella, kun tän aamun pilates-tuntikin jäi väliin palaverin takia. Täytyy vaan sovittaa toi duunin järkkäämä pilates tohon "treeniohjelmaan", kun oon siitä erikseen maksanut. No tiistain voin surutta pyhittää sille.

Jo on.


Nysse  3

si alko. se liikkuminen meinaa. tänää olin bodypumpissa ja kivaa oli. vähä on sellanen tärinä päällä vielä tai tuntee, että on lihakset ollu sellasella koetuksella, ettei iha hilja. mut hyvältä tuntuu ja virtaakin tuntuis olevan vielä rutkasti. tarttis vetästä ehkä pienet venyttelyt tohon vielä, ettei oo huomenna niin kankeena. sitte suihkuu ja nukkuu.

on tää oikeesti jännä, miten ny oon niin innostunu tästä hommasta. oon lukenu noita lehtiä jo pidemmä aikaa ja yrittäny niistä kaikkee tiatoo kaivaa. eipä niistä o hirveesti löytyny, mut jotain kuitenki. täällä fitness-palstalla näytti olevan kaikenlaista infoo, mut tuuppasin sinne silti oman kyselyn, kun vähä toho ruokapuoleen kaipailen vinkkejä. ku töistä kuitenki meen melke aina sinne jumppaa sitte ja kaamee nälkäkin ehtii siinä jo lounaan jälkeen tulla. eiköhän sekin asia tossa sitte selviä.

voi olla muute, että tänää sanoin yhde ystävyyssuhteen irti. vähä napsahti päässä ku äijä on ku pahane kakara. mää en koskaan saa tehdä tai sanoo mitään, mutta itte se saa olla millanen kuspää ku tahtoo, joten voi sitte olla sitä kuspäätä iha nii pal ku tykkää. ei se munkaan pinna mitään kilsojen mittasta teräslankaa o. no enpä usko, että homma tähän kaatuu, kunha ny vähä aikaa mykkäkoulutellaa, niin kyl sit taas juttu luistaa. sa mun sanonee. ja jos mykkäkoulutellaa pidempää, nii ei se si sen arvosta ollukka.

eipä täsä sitte mitään sen kummempia tällä kertaa,, mut aattelin ny vaan ilmootella tosta kuntoiluhommasta, ku joskus aikasemmi siitä jo kerroin, että ny syssyllä se alkaa. ja näin teki ja ylypee oon ittehstäni, jotta moiseen oon pystyny ja oon viä innokas tunnin jälkeenki.

tästä ei o ku ylöspäi.


Ihanaa  1

Sunnuntai näyttää heti paljon valoisammalta, kun kuulin juuri, että tätä päätä hoidetaan 1,5 tunnin kuluttua. Jipiajejjej! Siis hovikampaaja on siinä kunnossa, että voidaan leikata tukka taas kondikseen. Tänkkaad! Mä ajattelin aamulla just, että ei helvetti, jos joudun tällä päällä menee huomenna töihin, mut onneks en joudu. Värjäsinkin eilen tätä, niin on koko paketti kunnossa. Tosin en täysin diggaile väristä, kun menee vähä liikaa punervaan, mut voihan tähän sit tuupata jonku toisen värin päälle vähän ajan päästä. Mut elämä on taas valoisampi. :E

On ollu vähä tekemisen puutetta tässä aamulla. Tai siivousinto on laantunut ja hiljalleen pistellyt viel paikkoja kuntoon. Varasin pyykkituvanki, niin saan lakanapyykin pestyä. Laittaiskohan ne ulos kuivuun. Tulee kuitenki sade mun tuurilla. No täytyy kattoo säätiedotus.

Ihmeellisiä muutenki nää sunnuntait, kun on sellanen saamaton ja vähä väsynyt olo. Siis oli krapulaa tai ei. Eli ihan sama, et vetääks ne perseet vai ei, ku sunnuntaina väsyttää kuitenki. Ens viikonlopppuna on ne Santun kesänpäättäjäiset, niitä odotan ma. Tosi hauskaa lähtee taas kunnolla ottaan näiden ihQuKahjojen kans. :P

Huomenna alkaa sit kuntoilu, sitäkin odotan jo innolla. Kun tää olis niinku sellanen kuntoremontti, niin aloitin ruokapäiväkirjankin eilen. Sit sain synttärilahjaks puntarin, mitä oon halunnut pitkään. Nyt pystyn hyvin seuraan tota painoo ja liikunnan vaikutusta siihen. Kai se alkuun vaan nousee, ku tulee lihasta. Hehe, nii varmaa. :) Mut ans kattoo.


Lauantai part zxTg  1

Huh huijakkaa, melkein tarttis lähtee kaijakkaan. Mun on tossa koko päivän tehnyt mieli kaljaa ja äsken mä sen sitten aukasin. Että voi Tunturipurojen kuspa maistua niin hyvältä, vaikka yleensä muita merkkejä/laatuja suosinkin. Yks pullo oli jääkaapissa kylmänä. Autosta löytyis 4 casea lämpimänä. ;) Tarttis tuoda ne tänne himaan, mut ei jaksais roudata. Pitäs muutenki pitää baari- eli jääkaapin tyhjentäjäiset, kun siellä on viiniä, skumppaa, minttua, viru valgeeta ja gallianoa. Eihä nekää ikuisuutta kestä, eihän.

Oon miettinyt, että tyhjäiskö sitä tänään. Olis tuolla kaupungilla seuraa kyllä, että periaatteessa voiskin, mut toisaalt mun piti olla hissukseen himassa tää viikonloppu. Ja niin mä taidan olla.

Tovi sitten tuli viesti, että nukahdinkö yöllä vai sainko tarpeekseni. Ilmeisesti laitoin tarpeeks nasevan vastauksen, kun sieltä ei kuulu takasi mitään. Miks aina pitää ruikuttaa sitä ikävää ja tehdä asioista vaikeita, kun molemmat tietää, että kaikkee ei voi saada. Miksei vois yrittää vaan olla ystäviä? Kun enempään ei pystytä. Ja yhteydessä on kuitenkin oltava toisinaan, kun on kuitenkin tosi tärkeästä ihmisestä kyse. Voi perse.

Mä oon siivonnut koko päivän, kun siirrettiin kahvittelua. En olis ehkä jaksanutkaan lähteä, kun olis pitänyt peseytyä. Nyt mä oon saanut hinkata nurkkia hikisenä. xP Tyhjensin vaatekaapeista sellaset kuteet, mitä en käytä ja tuli jätesäkillinen. Sitten vein muutakin ylimääräistä vinttiin. Sinne ei sit muuta mahdukaan. Samalla siivosin parvekkeen, vein jo kesäkukatkin bioon, kun toises oli alkavasti kirvoja.. Oon kyl tyytyväinen. Huomen sit lattian pesu, lopputiskaus ja pölyt. Kyl sit taas kelpaa! :)

Oon vähä testaillu sterkkojen tehoa. En ookkaan ihan vakuuttunut siitä. Tai no oon lähes, kun en viel uskaltanut täysillä luukuttaa. Naapurit on varmaan muutenki kiitollisia, mun siivousinnoittajasta.. Kyl niist siis hyvin kuuluu ja kovaakin, mut tarpeeks kovaa???

End of part zxTg.


Lauantai - part xyXz  1

Tänään ei oo ihan yhtä hyvät fiilarit ku normilauantaina. En tiedä miks. Ehkä siks, että koti on ihan järkyttävässä kunnossa. Täällä on viel viime lauantain synttäreistä kaikennäköistä kamaa riipinraapin.. Mua odottaa siis siivous. Mä odotan kyl noitten vaatekaappien siivousta. Se on kivaa ku saa vaatteille taas tilaa, mut muuten tän huushollin siivoaminen kauhistuttaa.

Otin äsken jauhelihan sulaan pakkasesta. Se oli huhtikuulta ja sen näköistä. Täytyy kattoo miltä se näyttää, kun se tosta sulaa. Tiiviistihän se on pakkasessa ollut, mut ehkä vähä liian kauan.. Dunno.

Tänään on yks tapahtuma. Sanoin joskus aikoinaan meneväni sinne. Mutta mä en mene. Mä luulen, et näkisin siel jotain mitä mä en halua nähdä. Ehkä se olis ihan valaisevaa, mut en mä haluu. MÄ taidan vaan kuvitella liikoja. Show olis ollut hieno nähdä, mut ei nyt oo edes sopivaa seuraa millä mä sinne menisin joten jääköön väliin.

Miehet on muuten omituisia ja jotkut jopa ärsyttäviä. Soitin eilen yhdelle ex-heilalle, kun näin sen työpaikan ikkunasta. Höpistiin siinä hyvä tovi ja oliki iha kiva vaihtaa kuulumisia. No tiesin siin vaiheessa jo kuvion, että yöllä tulee siltä viestiä ja niin tuli. Olipa vaikee arvata. No viestit oli täynnä lässytystä kuinka ikävä on jne. No on mullakin joskus sitä, mut tilanne on mahdoton, eikä muutu siitä. Aikamme siinä viestiteltiin jotain. Sitten se kusipää kertoi yhdessä viestissä olevansa järki-ihminen. Ei voinu vittu sanoo sitä niinku ~2,5 vuotta sitten. Tai kyl mä oon sen koko ajan tiennyt, mut kuitenkin. En sit vastannu siihen enää mitään, mut olis varmaan pitäny laittaa, että järki-ihmiset antaa toisten nukkua rauhassa ja myös lopettavat tollasen tunteilun. Prkl. No onneks oon päässy siitä ihmisestä yli jo aikapäiviä sitten.

Mä en saa kuuluun KLF:ää mun uusissa sterkoissa. Mikä avuks?? Se ei löydä sitä kanavaa vaik manuaalisesti haen. HItto soikoon. Joudun si jotain NRJ:tä kuuntelee. No olisiha mul tossa noi vanhatkin vielä. HEi haluuks joku muute ostaa hyvät ja toimivat sterkat???

Nymmä alan siivoon. Sommoro!


Pimeetä  3

siis ulkona on tosi pimeetä. Mä en oo tajunnutkaan, että meillä on jo noin pimeetä.. Viime lauantaina synttäreillä oli ennen lähtöö niin pimeetä, ettei me edes eteemme nähty. Hyvä kun bussiin nähtiin mennä. Oli muuten aivan parhaat bileet ever. Ihan mielettömät. Musa oli kohdillaan, juomaa oli liikaa ja ruoka oli ihan tajari hyvää. Porukka oli huppelis, minä varmaan yks eniten kännissä olleista. Karaokee laulettiin bussin mikkiin paluumatkalla ja se varmaan kuulosti tosi ihanalta. No ei vois vähempää kiinnostaa. Kaikki meni niinku ihan nappiin.

Tv:stä tulee Jackassia.. Noi on sairaita, kun satuttaa toisiaan ja itseään ihan tahalteen. kaikesta sitä viihdettä tehdäänkin! Ja mä vielä katselen tätä..

Kävin eilen ostaan stereot. Oon haaveillut pienemmistä sterkoista jo pitkään ja eilen sain päähäni hankkia ne. Niitä oli siis kaikenlaisia ja kaiken hintaisia. Jotain laatua olis saanut jopa 160 eurol, mut en mä sellasii halunnu. Tärkeetä mulle oli se ulkonäkö ja ne toiminnot. Tossa on sellanen usb-pistoke, et voi laittaa usb-tikulle musaa ja soittaa suoraan siitä tai sit kopsata levyltä usb-tikulle.. En tiiä tuleeks paljon käytettyy tota, mut ehkä joskus.. Harmi vaan, ettei pysty siirtää suoraan puhelimeen. Kokeilin sitäkin. :E Mut aika kovasti noi tykittää et ihan kunnon pelit onki vaik on paljo pienemmät kuin mun vanhat. Eihän se koko enää mitään merkkaa.

Töissä alkaa olla taas tavanomaista kiirettä. Ja lisää hommaa pukkaa. Nyt tulee yks sellanen isompi alihankinta-homma hanskattavaks, eli siihen liittyvät laskutus ja budjetointihommat. Mun on saatava lisää palkkaa, kun tulee tollasia alihankintakoordinaattorin hommia. En mä niit helvetti ilmaseks tee. Etenkään muitten töitten ohella. Must on siistiä, kun tulee uusia hommia, kunhan niille vaan on sitten oma aikansa. Tuli yks toinenkin homma tosta tämän viikon workshopista, mut sitä oon tehnyt aikaisemminkin, mut nyt pitäs jalostaa loppuun ja tehdä kunnon kirjallinen hommeli. Sekin on aika kiva homma, kunhan saan sitä aikaa jostain. No ens viikol palaveerataan pomon kans, niin katotaan sit siin mun työkuormaa. Onneks saa levätä viikonlopun täs välis ensin.

Mulla on periaatteessa ihan vapaa viikonloppu ilman mitään ohjelmaa. Tai no olis yks tapahtuma, mitä haluisin mennä kattoon, mut mä en tiedä viitsinkö mennä. Jos en mee, niin sitten meen käymään kaverilla kahvilla. Mä en sen suurempaa ohjelmaa haluu kehitellä, kun on kiva vaan ollakin välillä. Vois vaan laiskotella, jos huvittaa. Luulen kyllä, että siivoan noi vaatekaappini ja vien vinttiin kaiken ylimääräisen ja loput roskiin. Mut pääasia on, että voi mennä ja tulla ja olla just niin ja silloinku kiinnostaa. Laiskuus on elämän hauskuus! (TM ja perään ONK :))

Mul oli jotain asiaa, mut en muista mitä. Pitäisköhän sitä pistää koneet ja telkkari kii ja mennä unten maille. Mun piti sen Hannibal katsoa tai olisin halunnut, mut en taida jaksaa. Noh kattellaan. (Uus mottoko?)


Uusi motto blogiin  4

"Elämä on" -fraasi kyllästyttää ja nyt on pakko uudistautua. Täähän on uudistuksen syksy mulle muutenkin, niin tonkin vois pistää uusiksi sitten.

Eli nyt ottaisin vastaan niitä ehdotuksia mun uudesta motosta. OnNiinKivaa ehdotti näitä:
Sellaista se on.
Olen ihastuttava.
Olen ihana.

En oikein alkuun pitänyt kahta viimeistä soveliaana, mutta laitoin ne kuitenkin listalle. En täysin voi olla niiden takana, mutta yritettävähän se on, jos jompikumpi tulee valituksi. Eli kun ehdotuksia on tullut muutamia tai toisin sanoen olen ne itse keksinyt, kun kukaan ei kuitenkaan lue edes tätä merkintää, niin perustan niistä kyselyn, jonka luonnollisesti linkkaan blogiini. Sitten siellä saa käydä antamassa äänen omalle suosikilleen.

Yritän tässä keksiä muitakin vaihtoehtoja. Täytyy käydä siellä yhdessä keskustelussa varkailla. Ei jaksa nyt oikein muuhunkaan keskittyä. Laiskuus iski. Join vihreetä teetäkin, kun useana muunakin iltapäivänä lähi aikoina. Siitä on tullut tapa. Se piristää jollain tapaa. Nytkin pitäisi jatkaa tota budjettihommaa, mutta inspiraatio katosi. Tai no se katos jo eilen, kun piti kotiin lähtee. Pyh. No elämä on (viimeisiä kertoja).


vivtaa  1

nyt tarttis vähä virtaa jostain. On aika poikki.

Aamulla oli eka pilates-tunti. Kääk. Hyvin pääsi heti siihen fiilikseen, mut aika rankkaa oli välillä. Huomaa, ettei oo taas mitään syviä lihaksia treenaillut koko kesänä. Nyt pitäskin vielä venytellä vähä, ettei oo huomenna si ihan jumissa.

Käytiin kaverin kans kaupungilla nopsaa töiden jälkeen. Vähä tarvikkeita viikonlopun synttäreille.. Alkaa olla kamat kasassa. Vähä pitäs viel askarrella, mut sen ehtii.. Vaikka töissä sit, jos ei vapaalla. :E

Diana dokumenteistä (nainostivat juuri nelosella) tuli mieleeni, että siitä tulee sitten 10 vuotta, kun meitsi muutti stadiin. Ja muistan sen kuin eilisen päivän. Oli se vaan jännittävää. Varsinkin kun meitsi muutti silloin pois kotoo. No turvanahan mul oli bestis, mut kuitenkin. Ja 4 vuotta oon nyt asunut jo takas Tampereella. Kyllä se aika vaan rientää!!

Takas tähän päivään. Mä olin ihan poikki jo ku tulin himaan tuolta kaupungilta. Söin, avasin cityn ja mesen. Meinasin nukahtaa keittiönpöydän ääreen. Lähdin kauppaan ostaan ruokatarpeita ja äsken söin kanasalaattia, mitä tossa värkkäsin nopsaa. Nyt löhöön ja katon Hiltonin suvusta kertovaa ohjelmaa. Aika kiintoisaa. Not so.

Mä en nyt jaksais mitään. Tekis mieli mennä iltapesulle ja nukkuun. Mä en kai voi, kun jos tulee vieras vielä. Ehkä mä saan puhuttuu sen sillai, et menis ens viikkoon. En just nyt jaksa. Mitenköhän oonki näin poikki. Ehkä se on se aamuinen jumppa.

Olin muuten taas tekemässä hyvää eilen eli yhden mummelin kanssa laulamassa lauluja. Meinas mennä herne nenään, kun ne olikin tällä kertaa hengellisiä lauluja. Mä varmaan olin kiva näky, ku joka toisella säkeellä nuokuin ja joka toisella haukottelin.. Ei mulla tylsää ollut. Ehei. No olihan se taas kiva käydä.

No joo, en mä nyt taida jakaa tätä sontaa tän enempää, ku ei tässäkään taas ollu mitään sanomaa. No koska mul olis. Ei koskaan. Noh, elämä on.


...  1

Hyvä sää tehdä pyörälenkki. Tai vaihtoehtoisesti Pyörälenkki 90 min. tyhjällä vatsalla. Heh. Vaikee arvata ketä lainailen..

No joo, kävin siis aamul jo pyörälenkillä, ku piti hakee porukoilta yks juttu ennen maalle lähtöö. Oli aika tuskasen kuuma ilma tuolla jo.. Mut ihanaa ku on lämmmin. Ja iso A mollottaa!

Mut nyt on massu täys ja vois aloittaa nopeen pikasiivouksen ja sit painuu auringon alle toviksi. HP:n otan ehdottomasti mukaan, niin siinä se tovi vierähtääkin näppärästi. En oo lukenut sitä vieläkään montaa sivua, kun on alkanut iltaisin toi uni maittaa ihan eri tavalla kuin viikko sitten, mut sitä kai se arki sitten on.

Mä sain vihdoin asennettuu puhelimeen ja stereoihin ton KLF-radiokanavan. Kuulostaa ihan huipulta. Tää on varmaan mun tuleva suosikkikanava. Just sellasta musaa, et tekee mieli joraan! Koska mä pääsen joraan? No ens lauantaina viimeistään kyllä, kun meil on ne synttärit ja siellähän ei soiteta muuta kuin 90-luvun hittejä.

Mut jos mä en nyt aloita siivousta, niin se jää tekemättä, joten koneet kii ja hihat heiluun. Ei kyl oo paitaa päällä, joten hihat ei tuu heiluun, mut koneen voi ainaki panna kii. Eikä kai tässä höpsömpää muutenkaan, vaan oikeestaan aika hyvät fiilikset. Ihanaa kerrassaan. Elämä on. (toi on aika vaihtaa nyt)

Edellinen