Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.

Sukset ristissä  1

piti mennä vaan katselemaan, mutta tulihan ne sitten ostettua samalla kertaa. Eikä maksanut paljoo, kun halvimman setin otin. Ne on varmasti ihan hyvät mulle, kun oon hiihtänyt viimeks vuonna miekka ja kirves. Siis siitä on aikaa varmaan, öö, 20 vuotta, kun ei me mun mielestä yläasteella enää hiihdetty. Tainno oon mä viime vuosikymmenellä hiihtänyt kerran iskän suksilla maalla, joten taisin liiotella.

Huomenna mennään sitten porukalla heti testaan kuinka suksi luistaa. Odotan!

Jahas sitä ennen taidan kyl hakee pienen karkkipussin makuunista. Slurps!


ei otsikkoa  1

miksköhän otsikon keksiminen on aina niin vaikeeta? varmaan siks, että mun kirjoituksissa ei ole päätä, eikä häntää, mikä saa aikaan sen, ettei siinä ole myös mitään yhtenäistä sanomaa. no se on kai lähinnä mun oma ongelma, kun itellenihän mä näitä kirjoitan.

makoilen sohvalla ja valmistaudun henkisesti kahville lähtöön. vai voiskohan sanoo, että treffeille. no, oli mitkä oli. oon nähnyt tyypin kerran, mutta en hihku innosta nyt. viime kerrastahan on useampi kuukausi, joten eihän sitä tiedä.. mut jotenkin arvelen jo lopputuloksen. niin tyypillistä mua, niin tyypillistä. asiathan ovat muuttuneet sitten viime kirjoituksen, joten parempi innostua nyt vaan ja antaa tälle uudelle henkilölle mahdollisuus. ja kai itsellenikin. tapahtuukohan sitä oikeessa elämässä, että jalat lähtee alta?! sen mä haluisin tietää, kun ei mulla ainakaan viimeks kahvitellessa lähtenyt. ai niin, mut onhan mulle itellekin joskus aikasemmin tapahtunut sillai, että sitä odotellessa. :)

ens viikolla olis sitten loman aika. vihdoin! tosin onhan sekin asia muuttunut, kun mun matkakumppani vaihtui. mutta musta tuntuu, että se vaihtui parempaan. :) huomenna sit viisumihakemusta sisään ja viikonloppuna kamojen kasausta.

jep, kai mun valmistauduttava muutoinkin kuin henkisesti, joten meikkipussille mars!


Jaa että uusi vuosi ja uudet kujeet?  1

Muistelin, että viime vuoden vaihteessa olin kirjoitellut jonkinlaista pohdintaa kuluneesta vuodesta ja samalla miettinyt tulevaa, mutta ei, se tapahtuikin 2 vuotta sitten. Hmm, kuka sanoi, että aika menee nopeesti?

Mitä viime vuonna sitten tapahtui? No eipä oikeastaan mitään se kummempaa kuin että vaihdoin hommia. Urheilin myös todella paljon, kävin salilla ekaa kertaa vuosikymmeniin. Tapahtuihan viime vuonna myös paljon muutakin, mutta kuka niitä muistaa? :P

Vieläkään en voi sanoa seurustelevani, mutta en mä silti yksin ole. Oon antanut mahdollisuuden yhdelle ihmiselle ja aika näyttää tuleeko siitä mitään. Jos kevääseen mennessä ei tapahdu ihmeitä, niin sitten luovutan. Ellei sitten jotain taivaanlahjoja ala tipahteleen muualta eteeni.

Tänä vuonna ajattelin aloittaa tipattomalla tammikuulla. Tän päätin oikeastaan vasta tässä lähipäivinä. Uutena vuonna tuli vedettyä taas sellaset koomat, että se sai riittää pitkäksi aikaa. Lisäks ajattelin keskittyä tammikuussa liikkumiseen, koska sekin jäi luvattoman vähälle joulukuun loppupuolella.

Eka reissu kohdistuu Atlantin toiselle puolelle, mutta Tyynenvaltameren rannalle Kaliforniaan. Sinne vie tie jo tän kuun lopussa. Perfect timing, I'd say. Eipä vois paremmin talvilomaansa viettää. Kesäloman toivon viettäväni sitten jo toisessa seurassa ja ihan kotimaassa. Suuret ovat odotukset tältä vuodelta. Aika näyttää, aika näyttää.

Ihan mahtavaa vuotta kaikille!