Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2008.
Edellinen

Epikriisi  1

Oon ollut kipee heinäkuun puolesta välistä saakka. Flunssa ollut koko ajan. Ennen viime viikkoa, mulla oli useamman viikon ajan vaan yskää, joka nyt ei menoa haitannut. Viime viikolla tapahtui nuhan paluu ja flunssa paheni taas. Tuon myötä tuli myös hieman lämpöä, minkä takia olikin kotona pari päivää töistä. Lepäsin siis oikein huolella ja lähdin ulos vasta, kun olin viettänyt kuumeettoman päivän kotona.

Lääkärillä olen käynyt kahdesti. Ekalla kerralla todettiin lievä poskiontelontulehdus ja söin antibiootit siihen. Toisella lääkärikerralla keuhkot olivat puhtaat, eikä lääkäri sanonut jatkuvaan yskään mitään.

Nyt olen siis ollut kaksi päivää jalkeilla tuon kuumeilun jälkeen. Lievä flunssa vaivaa vieläkin. Koska oli mahtava päivä, päätin tehdä pienen fillarilenkin. Reilu 20 minuutin lenkki, hyvin kevyttä fillarointia, muutama pidempi raskas ylämäki. Ja syke koko ajan 160+ ja maksimissaan 180. Nyt vasta tajusin, että olis ehkä kannattanut vielä levätä, vaikka ilma oli kuinka kaunis.

Mä en enää jaksa sairastaa. Oon pystynyt oleen töissä viime viikkoa lukuun ottamatta ihan hyvin, mutta en halua kuntoilla puolikuntoisena. Vituttaa, kun tää on jatkunut jo niin pitkään, eikä pääse normaaliin arkirytmiin kiinni ollenkaan.

Mä oon koko ajan ajatellut, että jos tää nyt ei tästä lähde, niin meen lääkäriin. No pariin otteeseenhan oon siellä käynyt, ilman suurempia tuloksia. Mut josko mä vielä katsoisin pari päivää mitä tälle tapahtuu ja sit meen, jos vieläki vaivaa. Kyl nää mun pari päivää tiedetään. Pakko kai sinne mennä jo heti huomenna. *huoh*


kotona  1

oli tarkoitus lähteä ryypiskelemään ihan huolella, mutta fiiliksiä kuulostelin vielä tänäänkin hieman, että mitähän sitä nyt sit tekis asian suhteen. noh, lähdin, kun virtaa ja intoa tuntui piisaavan. ja vtut. oon ny jo himassa ja ollut vajaan tunnin. ku ei nappaa, niin ei nappaa.


smile  3

tänään on hymyilyttänyt erikoisen paljon, vaikka oon ollut saikulla periaattees tän päivän. tai jäin kotitoimistolle, kun eilen oli vielä kuumetta. tein kaikki työt samalla tapaa kuin toimistollakin, joten oikeestaan en ollut saikulla.

iltapäivällä ihana vieras tuli kylään ja sain kunnon vierihoitoa silläkin vaaralla, että tartutan toiseen flunssan. nyt on taas tukka sileä. :)

illalla tein ruokaa kahdelle myös ihanalle ihmiselle ja loppuilta kuluikin sitten jauhaessa sontaa ja herkutellessa. herkkulakko jatkunee huomenna, tai viim ylihu. ;)

mua hymyilyttää. on ollut aika ihana kuntoutuspäivä, kun oon voinut olla vaan kotosalla suht rauhassa ihanien ihmisten kanssa. oon tällä hetkellä aika onnellinen.


en ymmärrä  3

ketä voi oikeesti kiinnostaa blogi jostain ruttunaamasesta bokserista? tyyliin "murre tapas tänään puistossa rekun. kyllä oli hauskaa." huhhuh.

suunnittelen elämäntapa-blogia. sinne voisin sitten kirjata ylös kuntoilujani sekä syömisiäni, kun pidän aina välillä ruokapäiväkirjaa. noh, jahka tästä toipuis eka, niin sit vois aloittaa.

eikä tartte muuten sitte kommentoida, että ketä kiinnostaa joku elämäntapa-blogi. ei sen tartte ketään kiinnostaa ku se on mun omaks iloks. noi koira-blogithan ei varmaan oo kenenkään omaks iloks. ;)


Blue is the colour of today  1

Matt Costa - These arms
http://www.youtube.com/watch?v=Zbrass1_Dso&feature=related

"With an upwind facing starboard
i was unsure of where to go
and the salt burns my skin
and your eyes were cold as the ocean
this is our day today
won't you find the way back to these arms

and we're bound for where we started
with a down wind course through the harbor
at sunset i was sorry
that this was our day today
this is our day today

why can't you find the way
won't you find the way back to these arms
this is our day today
won't you find the way back to these arms

are we bound for where we started
cause the start is where we're bound to end up
the start is where we're bound
and we're bound to end up where the start's at

and when twilight turned to darkness
i was unsure of where to go
and the salt burns my skin
and your eyes were cold as the ocean

this is our day today
won't you find the way back to these arms
why can't you find the way
won't you find the way back

this is our day today
why won't you find the way,
find the way back, find the way back,
find the way back, find the way back"

I'm feeling blue.


ilkimys  1

oon ollut tänään ihan ilkee ja mua vaan naurattaa. kaiken lisäks mulla on pöljä olotila vaihteeks. aivomömmö suoltaa ihmeitä.

Otetaan tähän vielä oraakkelin totuuksia:

Q: Pitäiskö mun laihduttaa?
A: Unohda koko juttu.

Kiitti. Mä oon lihonut viikon sisään 3kg, mut ei sitte.

Edit: Kommentoin Heka87:n sixpäkki kuvaa, ettei se oo sixpäkkiä nähnytkään, niin jätkä oli poistanu mun kommentin. Ihme tyyppi.



sunnuntai  1

kyllä on tympee sunnuntai. aika tavalliseen tapaan, tänään ei vaan oo krabbista. onneksi.

jotenki sellanen ihan tylsistyny fiilis. tulin himaan tossa joskus kolmen nurkilla muistaakseni ja sit oon vaan istunut tässä sohvalla, maannut sohvalla, katsellut töllöö ja surffannut. aamupäivä meni nasevasti kamujen kanssa, mut heti kun tuli himaan, niin tuli tylsä sunnuntaifiilis. boooooring. ja huomenna pitäs mennä töihin. sooooo boooooring.


Huomenta  1

Yritän tässä heräillä pikku hiljaa. Heräsin ekan kerran jo puol 9, mutta sitten päätin, että loikoilen kissan vieressä vielä. Ja tunti sitten sain nostettua ruhoni ylös sängystä.

Oon lukenut viime aikoina paljon blogeja vuodatuksessa ja joitain myös blogspotissa. Vuodatuksesta tykkään, kun siinä näkyy etusivulla aina tuoreimpia kirjoituksia ja mäku en oikein osaa hakea sieltä mitään niin tota kautta pääsee hyvin surffaileen ja löytään uusia blogeja.

Nyt tarttis pestä nassu & hampaat ja sitten vähä siivoilla. Iltapäivällä lähdetään maalle parin frendin kans. Ilma ei kyl oo ihan paras siihen, mut onneks ei sada.

Viikkistä mussukat.


Edellinen