Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2006.

Huh..  1

..huh, kun on aikaa taas vierähtänyt viime kerrasta.. Kovasti on ollut hommaa kotona ja töissä.

Makaan tässä uuden olohuoneen sohvalla läppäri sylissä ja salkkarit telkkarissa.. AIka luksusta vaan ottaa lunkisti! En muista koska olisin viimeks tälläi vaan makoillut tekemättä mitään.. Tai no se tais olla eilen, kun nukuin koko päivän kun tulin kaupungilta..

Kissa mutisee tuolla jotain, no ohan se taas ollu pitkän päivän yksin, joten ei ihme, että sillä riittää asiaa.. Mutta mulla on nälkä. Ei vaan jaksais tehdä mitään leipää! Oliski jotain herkkua, mut ei oo.. JA hyvä niin, pe**ehän tässä leviää, kun herkkuja vetelee.. Pitäs ottaa joku kuuri varsinki ku on kesä ja biksu-kelit tulos ;)

Mut hei, emmä kirjota enempää, ku ei näitä kukaan luekaan. Se on tylsää jos joku, mut hey, elämä on!


Remontti..  1

sen kun jatkuu.. Mutta eri osoitteessa.. Eikä omakaan oo vielä valmis.. No parin päivän sisään pääsen mä omaan kotiin, jee! Vähäks mä odotan sitä kovasti, kun toi evakossa oleminen ei oo kamalan kivaa pidemmän päälle..

Joo ajattelin tässä nopeesti heittää kuulumiset.. Pakko kyllä keskittyä tohon siideriin ja kavereihin pikapuoliin, kun ei oo ehtiny tätäkään harrastaan aikakausiin.. Ei kyl mitään muutakaan oo ehtinyt.. Mut eiköhän tää tästä!

Radiostakin tulee Ian van Dahlin uus biisi, tästähän nää bilefiilikset vasta lähteekin käyntiin.. Ja tänään olis siis tarkoitus lähtee baariin pitkäst aikaa.. Aika mahtavaa, mutta elämä on!