Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.
Edellinen

Hooohhohho  1

Hohhoijakkaa, kylläpä on puuduttavaa. Lakkailen tässä työn lomassa kynsiäni ja surffailen netissä. Ihanaa, kun kerranki voi ottaa vähä lunkimmin.

Mut olis tää kyl pidemmän päälle aika h*lvetin puuduttavaa. Kyl mä ennemminki tykkäisin sellasesta tasasen kiireisestä työpäivästä. Eikö vaan heti joku tuupannut tänne höpiseen niitä näitä ja haisto kynsilakan hajun. Eeeehheheh! Evvk.

Eilen meilailin jo uusissa työasioissa. Innostais ihan hirmusesti tehdä jo noit uusia hommia, mutta jäitä poltellessa.. Kaippa mä tästä pikku hiljaa pääsen vauhtiin. Ens viikolla on taas koulutusta tiedossa, mikä on kyl ihan huippumielenkiintoista. Ja olishan mulla tossa muutama kirja, mitä vois lueskella, mut jotenki ei sit semmonen huvita täl hetkel, kun ne ei oo varsinaisesti asiaan liittyviä.

Tänäänpä sitten lähteepi tämä tyttö kaljottelemaan. Mennään frendin kans terassille ja avataan molemmat terassikausi.. Me oltiin jo sovittu hommat valmiiks, niin sitten se yritti ehdotella aloittelua jossain tai että menisin käymään siel ensin.. Siis mikä järki ku terassi on 2km päässä musta ja toi aloittelupaikka 4km päässä musta (ja siis ihan eripuolella kylää) Ei mitään järkee, enkä mä kyllä istu näin kauniina päivänä sisällä. Piste. Jotenki ärsyttää, että aletaan sit muuttaan suunnitelmia. Valivalivalivalivalivalivalivali. Heh, ny loppu. Ja kaveri just soittelikin tossa, ja mun ärsytys lähti meneen.

Pääsin tänään leikkiin sports trackerillakin. Jäi piuha himaan, niin jouduin taiteileen filen bluetoothilla koneelle ja webbiin. Vaikeeta, vaikeeta. :D Not.

Jösses, mitä diipadaapaa. Nyt lopetan jauhamisen, sommoro ja vappuja!


Fiilis  1

on mieletön. Kesää kohti mennään niin, että luut rutisee. Ilma on päivä päivältä lämpimämpi ja nurtsikin vihertää jo. Voikukkiakin näin jo tien pientareella. Ja maalla oli valko- ja sinivuokkoja. Herään henkiin samalla kuin luontokin.

Oltiin mutsilla vähä hommissa. Ajelin fillarilla sinne ja takas. Ajelin kyl maisemareittiä, joten kilsoja tuli enempi kuin jos olisin mennyt tosta keskustan läpi. Nappasin pari hienoo kuvaakin, kun järvi oli ihan tyyni ja aurinko paistoi pilvien takaa heijastan toisen auringon järven pintaan. Samalla oli ihan utuista ja ihan mielettömän kaunista. Kumpa sen tien vaan olis saanu siitä olan takaa häivytettyä, niin olis saanut nauttia siitä näkymästä ilman pölyä ja melua. No kaikkeehan ei voi saada.

Sitten päivän valitus(ei valitut)palat. Sports tracker ei skulaa iltaisin.. En pysty lataan sinne viimesintä lenkkiä.. Noh, later days then. Siis töissä huomenna. Kivaa pientä ajankulua sinnekin. :P

Nää mun kirjoitukset on vähä semmosia päiväkirjamaisia. Voisin yhtä hyvin laittaa ne muilta näkymättömiin. Jostain syystä en sitä kuitenkaa tee. Ja en mä kyl ihan tämmöstä diipadaapaa päiväkirjaani kirjoittele. Jos kirjoitan, niin silloin on jotain tosi pahasti vialla. Parei pysytel tääl si vaa. Piste.


Sunnuntai  1

Mahtavaa. Nukuin kymmeneen. En muista koska olisin viime nukkunut noin pitkään. Tosin heräsinhän mä jo seiskan aikaan suht pirteenä, mutta siinä kohtaa pidin silmiä visusti kiinni, etten virkoa liikaa.

Selkä on hieman kipiä. Ja hartiat kans. Johtunee eilisistä pihatalkoista maalla. Oli kyllä ihanaa tehdä puutarhahommia auringon paisteessa. Kotiin tultuani vaihdoin kukkiin vielä mullat, joten viherpeukaloin hela dagen.

Tänään voiskin sitten tehdä piiiiitkän pyörälenkin ja siivota himassa. Ikkunat vois pestä. Ne on kaameen näköiset. Ensin pitäis saada virtaa tähän koneistoon ja sitähän saa kaurapuurolla. Keittiöön siis.



ajelua ajelua  1

oon mä ollu vähä tollo ku en tota fillaria oo aikasemmi hankkinu. tänään ajelin sillä kaupungille ja porukoillakin tuli piipahdettua. on sillä vaan ihana viilettää pitkin maita ja mantuja. vähä sitä tarttis kyl varustella enempi eli matkamittari tarttis kyl ekaks hommata. no näkeehä ne kilsat sports trackeristaki. jonka webbi-sivu ei muuten taaskaan toimi. sakutti.

kävin kattelee ulkoiluvaatteitakin, mut emmä mitää löytäny. pitäs varmaan käydä tossa lähikaupoilla kans, joskos siel olis jotain tyrkyl. se on vaan ärsyttävää ku nois tollasis seteis on aina housujen puntit liian lyhyet. voishan sitä iteki semmotteet ommella, mut ei kyl oikein näytä jaksavan tehdä mitään tollasta.

kukatki on yhä vanhoissa mullissa, vaik oon kyl uutta multaa käyny jo hakee. joskos sit ens viikonloppuna, ku ei pahemmi taida kalja maistua, kun vappu on sit ihan muutaman päivän päästä. tai noh, ainahan se maistuis.

taidanpa mennä maalle viikonloppuna.


kevät tulloo  1

ja helemat paukkuu!

aika hyvä pössis, vaikkakin tosi väsy. herätyskello soitti 5.30 ja aamutoimien jälkeen autonnokka kääntyi kohti pääkaupunkiamme. oli koulutuspäivän aika.

koulutus oli mielenkiintoinen. se koski mun uusia hommia. tuli oikein semmonen into, että kumpa sitä jo pääsis vaihtaan. no huomenna mä saan ensimmäisen kunnollisen kosketuksen niihin hommiin. jeessiä, se on jeessiä. intoa riittäis nyt kouluttautuun. no ens kuun alussa on taas lisää kurssitusta tiedossa. ihan hyvä, ihan hyvä.

mutta ei mun sinkku-statusta saa kyllä pois, ei edes vahingossa. oltiin jatkoilla tossa lauantaina ja talouden isäntä tykästyi (lähinnä ilmeisesti vain kännissä) muhun. no kun mä sitten aamusella lähin tosta lähes naapurista himaan, niin se halus välttämättä mun puhelinnumeron. sit mun piti jättää sinne joku pantti, että me nähään varmasti uudestaanki. no, ehä mä sit suostunut mitään panttia jättään, ku ihan höhlää tollanen. olis varmaan sittenki pitänyt. ;) ny siitä jäbästä ei oo kuulunu yhtään mitään. pistin sille tossa hetki sitten viestinki, mut ei kai se siihen ny vastaa. :P mul taitaa olla vähä paska tsägä näis hommis, mut onneks en tipu korkeelta.. xD

kumpa olis ollu niin virkee, et olis jaksanu lähtee fillaroimaan, mut ei kyl jaksa. no huomen taas jumpataan.

nyt sohvalle!


Jepjep  1

Suunnitelmissa oli fillaroida noin 10km pisteeseen B, höpistä joutavia pisteessä B ja fillaroida takaisin pisteeseen A. Suunnitelmasta ei toteutunut kuin tuo jonninjoutavien höpisy, koska mutsi soitti aamulla ja pyysi apua. Tilanne on nyt se, että kaikkensa on tehtävä niiden eteen, että hommat skulaa.

Noh, sainpa kuitenkin kaivettua fillarinkin varastosta, kun pyöräilin kuitenkin sitten vanhemmille syömään. Lähtiessä harmittelin, kun sports trackeria ei löytynyt mistään. Se oli varmaan sohvan päivityksen yhteydessä hävinny. No onneks mä hiffasin porukoilla, että mähän voin yrittää niillä ladata sitä luuriin ja niin mä tein. Faijalta löytyi vielä sopiva piuhakin väliin. Paluumatkan sainki sitten trackattua. Nyt vaan himpes sapettaa, ku en saa sportstracker.comia wörkkiin. Sanoo vaan, että page cannot be displayed. Höh, en voi siis tsekata missä viiletin. Ihanku tässä olis joku dementikko, joka ei muuten muistais.

Nyt pitäs alkaa valmistautuun iltaan. Johan mä kävin suihkussa. Ja semmottista näillä nurkilla.


ulkona  2

lisää kevään merkkejä. pyykkinarut ilmaantuivat pihaan tänään.

tänään oli viimeinen lomapäivä tältä erää. on ollut tosi rentouttavaa olla vaan kotosalla tai no ainakin pois töistä. oon nähnyt kavereita ja ulkoillut. tänäänkin suuntasin pidemmälle pyörälenkille, mut ajelinkin sen läpi jo tunnissa ja vartissa. olin varannut aikaa pari tuntia, mut himpeä lähestyessäni ei sitten enää huvittanutkaan alkaa funtsimaan lisäreittejä. nyt tarttis kyl kehitellä joku hyvä reilun parin kympin lenkki. toi tän päiväinen oli varmaan reilu 15km, mut ei se riittänyt alkuunkaan.

mä näin viikko sit unta, että isäni oli jonkun uuden naisen kanssa meidän vanhassa kotitalossa. mulla oli ällö olo sen jälkeen. lähipäivien merkit viittaa siihen, että se voi lähitulevaisuudessa tulla toteen.

viime yönä näin unta, että mun ex-hoito sanoi mulle, että mä en oo koskaan näyttänyt teoin, että välitän hänestä. se oli vielä sellanen ex, keneltä en koskaan olis voinut kuvitellakaan kuulevani tollasta. noh, untahan se olikin. mutta karua, että isäni sanoi mulle puhelimessa tänään, että sitten kun sulla on se mies, niin näytä sille, että se on tärkeä sulle. tuli vähä spooky fiilis, että enkö mä muka näytä tunteitani tai oo näyttänyt. pistää miettiin.

tänään oon miettinyt paljon asioita, joista pitäis kirjoittaa. sais ne asiat jollain tavalla järjestykseen, tai siis pois mielestä. kummasti nyt ne asiat ei enää tunnu tärkeiltä, eikä tänne nyt ihan kaikkee voi kirjoittaakaan.

alanpa valmistautuun huomiseen työpäivään, nati nati. :D


hohhoijaa  2

Heräsin just päiväunilta. Tekipä ne terää. Nukuin varmaan semmosen puolisen tuntia eli juuri sopivasti.

Osa päivän taskeista on vielä tekemättä. Mun piti tiskata ja pyyhkiä pölyt. Ehkä mä jaksan tehdä ne vielä. Sitten pitää pakata, koska huomenna lähdetään Rukalle. Ottaiskohan sinne toppahousut vai vähä ohuemmat. Haalarit saadaan kuitenki sieltä, mut mitä sinne alle. Hmm, kai noi toppahousut olis parei. Niin siis mennään kelkkaileen. Huippuu!

Mulla alkaa nyt pyöräkausi. Kävin ostamassa vihdoin sen pyörän, mistä oon haaveillut jo useamman vuoden. Paloihan siihen tuplasti rahaa, mitä olin kaavaillut, mut sit ajattelin, että ajanhan mä sillä sitten siis vuosia. Edellinenkin pyörä oli käytössä 15 vuotta ja nyt voin viedä sen maalle. Tolla oli todella hyvä ajaa, joten nyt vaan odotteleen torstaita, että pääsen Rukalta himaan ja saan pyörän kotiin. Lupaan pitää siitä hyvää huolta, enkä säilytä sitä ulkona! Pääsis jo ajeleen!!!

On kyl mennyt ihan laiskotelles koko viikonloppu. Mut eipä tuo mitään, ei sitä nyt niin tarttekaan aina olla skarppina menossa. Oon vaan nauttinut olostani ja syönyt hyvin. Kerrassaan kiva viikonloppu. Ja nyt hommiin!


Vanhuus ei tule yksin  1

Tätäkö se sitten on koko lopun elämää, että herää viikonloppuna 5 minuuttia myöhemmin kuin arkena ja vielä ilman herätyskelloa. Olisin halunnut nukkua pitkään, mut taas tikkana ylhäällä 7.50. No, onpa ainakin koko pvä aikaa.

Telkkkaristakin tulee ihan hyää ohjelmaa. MTV:ltä tulee joku Dance Life, missä nuoret aikuiset tanssii ja yrittää ansaita sillä leipänsä. Ja kohta alkaa Kirppis, toinen ihan jees ohjelma.

Vähä fundeeraan tässä, että mitä sitä tekis tänään. Taidan käydä vähä shoppailemassa. Jumppakin oli suunnitelmissa, mutta mua ei huvita. Josko sit huomenna menis johonki. Tänään vois vaikka vaihtaa mullat kukkiin. Siinä hyvä arpeeti.

Nyt meen keittään aamusumpit. Sommoro ja kivat lauantait sullekin! :)

Edellinen