Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.

Sukankutoja  2

tää on ihanaa, siis niin rentouttavaa! Sukankutominen meinaan! Oon tainnut saada Eloveenuksen käsityö-pureman ja olen tosi iloinen siitä. :)

Kun avasin lankakerää vyötteestä mietin, että osaanko edes luoda silmukoita. No kas, se tuli selkärangasta. Seuraava ongelma oli nurjan silmukan tekeminen, mutta sekin tuli selkärangasta. Tää homma on kuin pyörällä ajaminen, sen vaan osaa, kun on kerran oppinut.

5 senttiä on tullut jo vartta Iskän sukkaan. Taidan kutoa useammatkin sukat jouluksi. :)


telepatiaa tai sinnepäin  1

sattumaa, mutta jännää sattumaa.. vastasin tohviksen ketjuun "saitko sen, kenet tahdoit" näin: "b, mutta sydämen sain." niin eikö samalla minuutilla ala puhelin soida. se oli ihminen, ketä ajattelin vastatessani tuohon ketjuun. ihminen, joka on mulle ollut tärkeä. ihminen, kenestä on ollut vaikea päästä yli. ihminen, kenen takia voisin varmaan vieläkin kuolla. ainakin melkein. ihminen, joka on kuitenkin taakse jäänyttä elämää.


huhhuh  1

aamulla kun kello soitti, mun eka ajatus oli, että mikä v*tun arkipäivä nyt on. sit muistin, että ai niin, laitoin kellon soittaan, että ehdin spinninkiin klo 11. mikähän sitä saa ihmisen laittaan sen kellon soittaan ja lähteen sinne tunnille, vaikka koko viikon on odottanut, että lauantaina saa nukkua. huomenna kyllä taidan sitten nukkua pitkään.

on kyl pakko vetästä pienet tirsat nyt, kun väsyttää ihan julmetusti. oli aika rankka spinninki-tunti. sen piti olla intervallia, mutta se oliki sellanen intervalli-tunti, missä ajettiin kovaa ja vielä vähän kovempaa. ei siis ollu mitään himmailu-biisejä vaan oli himmattava silloin kun itsestä siltä tuntui. ja mustahan ei tuntunut, vaan vedin melkein maksimisykkeillä koko tunnin.

äsken söin pizzaa. tuli tosi hyvää, mut eihän se terveellisimmästä päästä ollut, kun kinkussa on kuitenkin jonku verran rasvaa ja pohjaan tuli valkoisia jauhoja. mut eipä jaksa kiinnostaa. nytkin mussutan karkkia. pitäähän sitä välillä nautiskellakin.

ihanaa tässä on se, että kello on puol 4 lauantaina ja mä oon päivän "työt" tehnyt ja nyt voin vaan nautiskella olostani. aion vielä tänään vähän askarrella ja voishan sitä tsekata kummisetä kolmosen.

nyt sinne unille.


molin rehveillä!!!  4

siis todellakin olin. huippuu! oon suorastaan ylpeä itsestäni. ja kyllä kannatti mennä. tosi kivan tuntuinen jätkä ja meillä on niin paljon kaikkee yhteistä. taidetaan nähdä uudestaanki. hihihii!

en kyl innostu viel, vaikka oikeestaan voisin vähä innostuukki. unohtais kaiken p*skan. jep, niin mä taidanki tehdä.




pikkikset  1

on taas se aika vuodesta, kun aivot raksuttaa täysillä pikkujoulujen pukua, kenkiä, laukkua, koruja...

tänä vuonna meillä on pikkujoulut vasta joulukuussa. teemana on hollywood ja sinne pitää ylipukeutua. eikös hollywoodissa pukeuduta aina yli.. ressiä pukkaa vaatteesta, vaiks aikaa on vaikka kuinka, mutta vaihtoehtoja on miljoonia! mä en siis tiedä millaisen puvun ompelisin.

oon muutaman illan surffaillut netissä etsimässä täydellistä pukua, mutta turhaan. ideoita on kyllä löytynyt paljon, mutta millaisen niistä koostaisin? en tiedä, mutta musta ja seksikäs siitä tulee. ehkä lisään siihen pinkkiä tai kultaa. ehkä.

jaa niin mutta jos laitan kultaa, niin mun uudet kengät ei sovi sen kanssa. no kympin kengät, en mee konkkaan sen takia, mut en voinu niitä jättää tänään kauppaankaan.

nyt alkaa kummisetä. hyvää elokuvailtaa subbis.



Tuotanoin  2

"Valot palaa kuin kirkossa" oli isäni lempisanonta, kun vielä asuimme omakotitalossa. Toinen asia, mikä on saanut mut kiinnittään huomion valoihin on se, että uutisissa sanottiin juuri taannoin, että suurin osa suomalaisen sähkölaskusta muodostuu valaistuksesta.

Niin, olen huomannut jättäväni valot päälle yllättävän helposti. Nytkin matkalla keittiöstä olkkariin sammutin kolmet valot ja päälle jäi vielä kaksi valaisinta. Eteisestä olisi toisaalta voinut sammuttaa valon, mutta kun siinä on valo, se riittää toimimaan vessassa ja keittiön etuosassakin. Vois yrittää kiinnittää vielä enemmän huomiota tohon, koska mulla tosiaan palaa välillä valot kuin kirkossa.

Asiasta viidenteen, tein eilen ja tänään rosollia. Mun on tehnyt mieli sitä jo pitkään. Eilen sitten ostin punajuuria ja porkkanoita ja pistin ne kiehumaan. Punajuuret kiedoin vielä sanomalehteen kypsymään loppuun. Eilisiin rosolliannokseen laitoin liikaa sipulia, mutta tän päiväsestä tuli herkullista. Oon syönyt sitä kohta 0,5 litran kulhollisen. Slurps!

Olin tänään pumpissa ja nyt olo on sen mukainen. Lötkö! Vois mennä pikapuoliin suihkuun ja sitten kömpiä peittojen alle. Tuntuu olevan pikkusen univelkaa keskiviikkoisen työreissun takia. Mutta sitä ennen syön vielä pikkusen rosollia. :)