Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2005.

Ciao..  1

..täältä töistä. Pikkusen on väsy olo, kun kaverilla oli eilen illanistujaiset ja muutama lasillinen tuli nautittua punaviiniä.. Kotiinlähtö tuli jo siinä puolenyön aikaan, mutta enhän mä silloin vielä kotiin mennyt, vaan pääsin omaan sänkyyn mutkan kautta vasta joskus kahden aikaan.. Ja hyvinpä tuli nukuttua..

No hetken paiskin vielä hommia ja sitten kotiin päikkäreille.. Illalla pitäis mennä vielä matsiin tsekkaan kumpi ompi Tampereen herra. Toivottavasti Tappara!

Taas on muuten viikko melkein mennyt ja kohta on uus vuosi, justhan me sitä vietettiin laivalla tänä vuonna.. Nopeesti on taas vanhentunu vuoden, mutta sitähän se elämä on!


Huh hulinaa..  1

..eli terkut aleista! Tosin ihan huonot oli, kun ei löytynyt kuin yks paita.. Ai niin ja pari hammasharjaa, aurinkopuuteri, parit alushousut ja hiusväri, mut niitähä ei lasketa.

Joulut on sit ohi tältä erää ja ihan riittävästi en saanut lanttulaatikkoa, koska sitä tekis vähä vielä mieli. ;) Samoin kinkkua ja rosollia.. Hmm.. No ehkä niitä on vielä viikonloppuna tarjolla "family dinnerillä".. Tai no siis sitä lanttua ainakin.. Kuinkahan mä oikein oon siihen hurahtanut näin kovasti..

Joo menee vallan villiks taas tää juttu, kun kirjoitan mitä mieleen tulee.. No sehän on mun yleinen ongelma muutenkin jaaritella asioita.. Kun kaikki pitää sanoo sillai kovinkin pitkästi ja välillä taas niin töksäyttäen.. No joo se siitäkin..

Uusi vuosikin lähestyy taas kovaa vauhtia ja vihdoin pääsee taas tuulettuun kunnolla.. Johan siitä on pari kol viikonloppua ku viimeks oon ollut.. Tää vuosi on mennyt ihan hauskoissa merkeissä tai no onhan tähän mahtunut paljon huoliakin ja osaa niistä ei oo vielä edes poispyyhitty, muttei mitään maailmaa kaatavaa.. Nää kuviot tekee vaan olemisesta haastavaa ja sitähän se elämä on!



Voi ei..  1

.., nyt se sit tapahtu.. Mä unohdin eilen kirjoittaa tänne, että mitä oon puuhastellut.. Voisinhan mä vielä korjata asian, mutten viitti.. Eilen ei kuitenkaan tapahtunut mitään kovinkaan erikoista..

Tänään mä sen sijaan lähdin töistä hyvissä ajoin, kun oltiin saatu budjettiasiat hoidettua yhden pomon kans. Niin mullahan on useampia pomoja.. ;) Menin sitten kaupungille siskon kanssa vähän niinku jouluostoksille, vaik kaikki lahjat oonki jo ostanu. Olisin ostanu itselleni jotain kivaa, mutten meinannut löytää yhtään mitään..

Sisko jatkoi shoppailua, kun mä menin sitten yhden "kaverin" kans glögille. Tosin kaljaahan me juotiin ja hitto se oli hyvää! Olis kyllä ollut kiva siinä ottaa muutama enemmänkin, mut huomenna pitää mennä vielä näyttää nassua töissä, niin jäi sitten tohon yhteen.. Mutta tulipa vaihdettua kuulumisia ja sellastakin..

No sitten mä etsin siskon käsiini ja mentiin vielä kenkäkauppaan ja mitäs sieltä löytyikään.. Mahtavan upeet mustat, piikkikorkoiset sekä -kärkiset nahkasaapikkaat. Mitähän mä olisinkaan löytänyt, jos olisin vähän enemmän sitä kaljaa kitannut..

No käytiin sit syömässä ja kun tulin kotiin, niin tein vielä vähän töitä, koska jäi pikkusen lyhyeks toi päivä tuolla officella. Päätin sit samalla tulla tsekkaan, että mitä tänne kuuluu ja olihan taas joku 5-kymppinen äijä laittanu jotain viestiä.. Voi jessus.. Ei millään pahalla, mut evvk 50v miehet.. Ne sitten jaksaa yrittää lämmitellä ja kommentoida kuvaa siitä tatskasta.. Tässä onkin nyt oiva tilaisuus paljastaa kaikille, että se hennalla värkätty ja feikki. Mutta välillä elämä on! ;)


Tukka..  1

..läks tänään! On tätä odotettukin jo.. Pistettii kerralla 10-20cm lyhentäen ja otsatukka leikattiin kans.. Nyt tänne otsiksen taakse voi piiloutua tai sitten täältä voi katsella poikia sillai salaa ;). Mut ponnarii ei enää saa, kun tätä on pätkitty niin paljon, että jäljelle jää tosi ohut ponnari. Eli nyt on vaan opeteltava pitää auki. Ja tätä onkin kyllä helppo pitää auki, kun tää näyttää edes joltain.. :)

Väsyttää vaan tajuttomasti, kun käytiin kavereiden kans syömässä ja sitten mä kävin ostaa kaverille vielä yhdistetyn synttäri- ja joululahjan. Siihen ei aikaa mennyt, mut aika myöhään tulin himaan. Kävin just suihkussa ja nyt sitä voikin sit pistää koneet kii ja mennä nukkuun. Paitsi että 4D:ssä on taas hyvä aihe, joten katson sitä vielä hetken. Tosin tää vaikuttaa aika tylsältä, mutta joskus... Elämä on!


Kuva..  1

tuli sit viimein.. Eikä siinä kestäny ku sellaiset 3 vuotta tai jotain.. Ehkä mä nyt muutenkin tsemppaan tän tsydeemin kanssa ja päivitän jotain infoo tonne käynttikseenkin. KOSKA mä en todellakaan ole sitä mitä te haluatte. ;)

Mut tässä muuten päivän uutiset (jotka nyt hädin tuskin ylittää uutiskynnyksen): En tehny tarjousta siitä kämpästä, vaihdoin kissanhiekan ja lisäsin tän kuvan tänne. Ei kai sit muuta kerrottavaa tällä kertaa. Paitsi että tappajahain meininki on hurjaa ja huomenna tulee palkka; ihanan "kallista". Mutta elämä on!


oon  2

..ahkera, ahkera, ahkera! Sain just silitettyä iiiiison kasan pyykkejä. Päivällä kävin kattoon kolmea asuntoa ja yks niistä oli ihan jeessi. Siitä ehkä mulle seuraava koti?! Pitää nyt funtsii, kun ei se ihan kybä ollut.. Mut on tää asunnon etsiminen vaikeeta, kun on siinäkin suhteessa niin kranttu. Mikään ei kelpaa ja kaikissa on jotain vikaa. Mut onhan se aika iso hankinta, tosin pari vuottahan siinä sit vaan "pakko" on asua..

Aika sillai tylsä viikonloppu, kun ei tullut edes baareiltua. Mutta olipa ihana herätä aamulla.. :) Mut sinänsä tänne ei tuu mitään m-i-e-l-e-n-k-i-i-n-t-o-i-s-t-a luettavaa, kun mä vaan kirjoittelen kotitaloushommista. No voisin tietty perustaa tästä sellaisen "Suban kotitalousvinkit" -blogin. Tosin mä luulen, että menestys ei olis kovinkaan suuri, kunnei oo nytkään. Mut who cares?

Josko mä jaksan näitä juttui vielä kirjoitella vähän aikaa, niin kyl tänne niitä baarijuttujakin tulee väistämättä. Tää viikkis oli vaan poikkeus tän syksyn baarikiertueelle.. Ja huomenna saatan kirjoitella jotain uutisia asunto-rintamalta, mikäli asiassa on uutisoimista. Mut hey, mitä sitä ennusteleen.. Kun en mä muutenkaan tiedä mitä huomenna tapahtuu; aika jännää.. :) Mutta elämä on!


Oma..  1

sohva kullan kallis.. Joululahjat lähes ostettu tänään ja johan oli rankka kokemus. Onneks saa vaan ottaa lunkisti omassa tukikohdassa eli omalla sohvalla, eikä tarvii lähtee mihinkään. Ellei sitten baareilu ala kiinnostamaan enemmän pikapuoliin.. Tää syksy on kyllä ollut yhtä baareilua ja kivaa on ollut. Mutta elämä on!