Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.

Life is good  1

Elämä vaan maistuu hirmu hyvältä at the mo. Ehkä se on tää kevät. Elämän kevät. :)

Mä oon vaan viettänyt laatuaikaa koko päivän, siis itseni kanssa. Heräsin arki-aamuakin aikaisemmin jo paljon ennen kasia. Ulkona näytti olevan kaunis aurinkoinen päivä, mutta nopeesti taivas alkoi pilvistyä. Ihmettelin ja nautin rauhallisesta aamusta täysin siemauksin. Siivoilin, pyykkäsin, kävin kävellen kauppareissuilla. Oon vaan hengaillut, puuhastellut omiani rauhassa. Äsken tein uunilohta sekä lohkoperunoita. Lisäks innostuin leipomaan unelmatortun, siitä tuli nannaa. Nyt oonkin ihan täynnä. Siis ihan ähky. Annetaan mahan laskea.

Mä olisin halunnut päästä valokuvaileen tänään, mut ei mua kiinnosta tollaset harmaat maisemat. Sisäinen valoni ei kuitenkaan valaise ulkokuvia. Huomenna on pakko mennä, vaikka olis harmaa keli. Sitä ennen pitää ehkä lukee vähän opasta. Hirvee hinku kuvata. Ja tahtoisin sinne kouluunkin, mutta vain sopiva koulu puuttuu. Mä niin tahtoisin ensin opiskella perusteita työn ohessa, mutta se ei taida olla mahdollista. Tai on, työväenopistossa, mutta tahtoisin hieman vakavammin opiskella. No ehkä tosta on hyvä aloittaa. Mutta saakeli sitäki joutuu odottaan ens syksyyn. Grrrh!

Työt maistuu muuten ihan tajari puulta. Mulla on tosi hiljaista, mutta kyllä se tästä vilkastuu, kun Q:n vaihtuminen lähestyy. Ja mä aloin yhden työkalun supportiks, joten sen tiimoilta kyllä alkaa sitten hommia tulla, kun se työkalu otetaan käyttöön. Mutta siihenkin on pari kuukautta. Täytyy varmaan kysyä (taas) lisähommia, jos hiljaiselo jatkuu.

Kissa kuorsaa tossa vieressä. Pitäisköhän tökätä sitä selkään. :D En tiiä, mut jotenkin sekin (kissa siis) on vaan niin söpö koko ajan. Ehkä kaikki on vaan nyt niin söpöä. Ikäväkin on söpöä. :)