hohhoijaa

  • Subarullaa

Heräsin just päiväunilta. Tekipä ne terää. Nukuin varmaan semmosen puolisen tuntia eli juuri sopivasti.

Osa päivän taskeista on vielä tekemättä. Mun piti tiskata ja pyyhkiä pölyt. Ehkä mä jaksan tehdä ne vielä. Sitten pitää pakata, koska huomenna lähdetään Rukalle. Ottaiskohan sinne toppahousut vai vähä ohuemmat. Haalarit saadaan kuitenki sieltä, mut mitä sinne alle. Hmm, kai noi toppahousut olis parei. Niin siis mennään kelkkaileen. Huippuu!

Mulla alkaa nyt pyöräkausi. Kävin ostamassa vihdoin sen pyörän, mistä oon haaveillut jo useamman vuoden. Paloihan siihen tuplasti rahaa, mitä olin kaavaillut, mut sit ajattelin, että ajanhan mä sillä sitten siis vuosia. Edellinenkin pyörä oli käytössä 15 vuotta ja nyt voin viedä sen maalle. Tolla oli todella hyvä ajaa, joten nyt vaan odotteleen torstaita, että pääsen Rukalta himaan ja saan pyörän kotiin. Lupaan pitää siitä hyvää huolta, enkä säilytä sitä ulkona! Pääsis jo ajeleen!!!

On kyl mennyt ihan laiskotelles koko viikonloppu. Mut eipä tuo mitään, ei sitä nyt niin tarttekaan aina olla skarppina menossa. Oon vaan nauttinut olostani ja syönyt hyvin. Kerrassaan kiva viikonloppu. Ja nyt hommiin!

2 kommenttia

eXtremdream

12.4.2008 13:48

Fillarointi on cool...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus