huhhuh

  • Subarullaa

aamulla kun kello soitti, mun eka ajatus oli, että mikä v*tun arkipäivä nyt on. sit muistin, että ai niin, laitoin kellon soittaan, että ehdin spinninkiin klo 11. mikähän sitä saa ihmisen laittaan sen kellon soittaan ja lähteen sinne tunnille, vaikka koko viikon on odottanut, että lauantaina saa nukkua. huomenna kyllä taidan sitten nukkua pitkään.

on kyl pakko vetästä pienet tirsat nyt, kun väsyttää ihan julmetusti. oli aika rankka spinninki-tunti. sen piti olla intervallia, mutta se oliki sellanen intervalli-tunti, missä ajettiin kovaa ja vielä vähän kovempaa. ei siis ollu mitään himmailu-biisejä vaan oli himmattava silloin kun itsestä siltä tuntui. ja mustahan ei tuntunut, vaan vedin melkein maksimisykkeillä koko tunnin.

äsken söin pizzaa. tuli tosi hyvää, mut eihän se terveellisimmästä päästä ollut, kun kinkussa on kuitenkin jonku verran rasvaa ja pohjaan tuli valkoisia jauhoja. mut eipä jaksa kiinnostaa. nytkin mussutan karkkia. pitäähän sitä välillä nautiskellakin.

ihanaa tässä on se, että kello on puol 4 lauantaina ja mä oon päivän "työt" tehnyt ja nyt voin vaan nautiskella olostani. aion vielä tänään vähän askarrella ja voishan sitä tsekata kummisetä kolmosen.

nyt sinne unille.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus