Hymyjä aamulla

  • Subarullaa

En mä olekaan lahopää kuulemma. Tapparan kannattajat ei voi olla. Näin sanoi jonetski ja häntähän mä uskon. Joten olen parantunut, jihuuu! :) Ja muistin mä viimein sen hotellinkin varata, että lahopäisyys on ohi. Enkä laittanut edes muistutusta tai lappua. Ohhoh.

Ihana aamu. Heräsin ihan itsekseni puol kympin aikaan ja siitä lähtien oon taas istunut tässä koneella ja odotellut nälkää. En yleensä pysty syömään heti herättyäni, mutta nyt on siis aamupalan aika. Siitä kerroinkin jo tuolla aamupala-keskustelusta ja toteutan sen tänäkin lauantai-aamuna perinteisesti. Kahvi on tippumassa ja kohta pääsen nautiskelemaan. Slurps!

Nyt mä ajattelin imuroida ja vähä muutenkin siistiä paikkoja. Sitten kävelen kyllä kauppaan hakeen leivinpaprua ja sen sellaista. Tuolla on niin makee ilma, että pakko päästä ulos. Sit tänään olis kyllä myös pyykkäystä ja uimista tiedossa.

Nyt mulla on kahvikupponen kädessä. Nam.. Tai no tossahan se on pöydällä kun kirjoitan. Tv:stä tulee lumilautailua. Näyttääpä tuo armas työpaikka sponssaavan sitä, kun joka nurkassa näkyy nimi.. Mutta aika hurjia hyppyjä ne tekee.. Tän kupillisen jälkeen mä alan toimimaan.

Muuten nojasin tohon ranteeseeni, kun katoin äsken noit hyppyjä. Sattuu. Siis ranne on kipee. Yöllä heräsin jossain vaiheessa siihen, että siihen sattui paljon. Pitäisköhän sitä näyttää lekurille, vai odotella vaan, että kipu lakkaa, kun ei sitä nyt koko aikaa särje. Kai mä vaan odottelen, niinku normaalistikin..

Mut en voi kyllä muuta sanoa kuin että ihanaa on, kun ei oo mitään erikoista ohjelmaa. Voi vaan tehdä mitä lystää. Lystiä siis, elämä on!

2 kommenttia

Subarullaa

22.1.2007 19:12

Emmä viitti. Hyvä siitä tulee. ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus