mun tekee mieli karkkia

  • Subarullaa

mut pysyn kovana enkä syö. kaiken lisäks mulla olis sitä himassa ihan sikkenä, siis makuunikarkkia ja laivakarkkeja. mut syön makeeta vasta lauantaina, jolloin on mun karkkipäivä.

kuntokeskukses oli tänään synttärit ja siel oli tosi hyvännäköistä suklaakakkua ja fasun sinisiä tyrkyllä. mut mä en ottanut. tää on kuulkaa ny sellanen peli, että minä en retkahda. en, vaikka kuinka tekis mieli! lauantaina sit herkutellaan.

jotenki ihan yberhyvä fiilis. johtuu varmaan siitä, et hampu on parantunut ja oon päässyt taas kuntoilun makuun. eilen olin pilatekses ja tänään jamis. kaloreita paloi kyl jälkimmäises aika hurjasti. ehkä mun pitäs mitata ne tuol pilatekseskin, kun se on nyt heavy class missä käyn.

niin hampaasta sellasii uutisii, et sunnuntain jälkeen en oo särkylääkettä ottanut. purskuttelu kossuvissyllä ilmeisesti auttoi. :P kävin tänää röntgenis kuitenki sitä leikkausta varten ja saakeli ei ollu yhtään kivaa. KOSKA mulle tulee kuudes viisaudenhammas!!! joo-o, sieltä se jo pukkaa yläriviin kovaa vauhtia. ei muuten, mutta ne saakeli ei mahdu sinne, niin pakkoko on. ja just sieltä ylhäältä napattiin 1,5v sitten pois.

oon ollu oikein ahkera asioidenhoitaja tänään, ku kävin pankissaki. laitettiin marginaali taas paikoilleen ja nostin toisen lainan maksuerää.. nyt menee sit 50 euroa enempi kuussa asuntoon. no onhan mun palkkaki noussu tässä kahden vuoden aikana, joten oli varmaan hyvä setti mennä nostaan sitä erää nyt. ehkä se siellä loppupäässä laina-aikaa sit näkyy (or not :E)..

enivei, kaikki mallikkaasti!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus