sattuu

  • Subarullaa

päähän. on vähä sellanen olo päässä, että tarttis kahvia. mut ehä mä nyt tähän aikaan enää voi sellasta juoda. menis yöunet.

tänään oli kampaaja. en siis ehtinyt jumppaan. miks mulle tulee heti huono omatunto, jos en pääse säännöllisesti. ehä mä ennenkää oo säännöllisesti mitään harrastanut. miks nyt sit tulee sellanen fiilis. no varmaan johtuu siitä, et maksu rullaa, vaikkei käviskään. no oonha mä ollu kaks kertaa jo täl viikol ja varmaan lauantai-aamuna menos taas. tai sit sunnuntaina. eli kolme kertaa on kyl ihan sopivasti viikkoon.

mun paino muuten vaan nousee. tai ei se nyt hirveesti oo noussut, mut kilon verran. voi myös johtua kuunkierrosta eli nestettä paljon. onki vähä pehmee olo.. kahtoo ny si mihin suuntaan se menee.

telkusta tulee sinkkuelämää. mulla on hirvee ikävä nykiin. noi maisemat. voi itku. se reissu oli sitten jotain. tänään katoin valokuvia, kun latasin ne nettiin. pitää pistää jakoon kavereille, kunhan ehtii. mut joo, eline on parhaillaan nykissä. lucky her! :)

onneks huomenna on perjantai ja viikonloppu on lähes vapaa. lupauduin mummon kävelyttämiseen ja muuta pientä, mut onneks suurin osa viikonlopust on vapaa. saa vaan olla ja nauttia ja rentoutua. nyt koneet kii ja sohvalle rentoutuun.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus