sekava telkuton päivä

  • Subarullaa

ei sit ihan onnistunutkaan, kun piti kattoo telkkucotkomista, että eihän tänään jää mitään spessua väliin, jos pidän tv:n kiinni. noh, unelmien poikamies tulee ja sitä en voi jättää väliin, ku viimeks jäi. joten telkku on jo auki. naurettavaa kyllä, että toi on se syy. huomenna uus yritys.

mä oon ihan sekasin.. tulin jumpasta ja ajattelin, et meen piipahtaan yhteen kenkäkauppaan, kun tarttisin lenkkarit. no tää kenkäkauppa on mun kantiksen vieressä, niin kävelin kantiksen ovesta melkein sisään asti ja sit tajusin, että ei mun tänne pitänyt tulla. onkohan mulla vähä ikävä sinne?! no ehkä lauantaina sitten.

oli kannattava reissu tonne kenkäkauppaan. oon ettiny kivoja lenkkareita, mitä vois käyttää siis töissäkin aina joskus, kun ei jaksa panostaa sen enempää. no löysin sieltä sitten sopivat. vihdoin! sanoisin, kun oon jo monta kauppaa juossut ilman tulosta. maksuvaihees mulle kävi pieni kämmi. mun piti ostaa ne popottimet visalla, ku tili tulee vast tiistaina. noh, painoinki vahingos pankki ja niin se summa sujahti pankin puolelta ja tilille jäi 7 eukkaa. ihan ihanaa, että sillä pitäs baareilla. no onneks on hätävaraa pikkusen toisella tilillä ja ehkä matkakorvauksiaki tulee perjantaina muutama kybä. kai mä siis pärjään. mitäs sekoilin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus