taas ihana la-aamu

  • Subarullaa

mä taidan olla ihastunut. seurustelin meinaan unessa bb-saulin kanssa ja se oli niin ihana. olin ilmeisesti muuttanut sen kämppään ja kämppä oli aika läävä. siellä oli paljon erivärisiä todella kuluneita mattoja, huonekaluista en muista muuta kuin sängyn. me järjesteltiin paikkoja, koska sinne oli tulossa asunnonkatsojia. olimme siis muuttamassa. se oli aika jännää, kun avasi minkä kaapin tahansa, niin siellä oli mun tavaroita ja tismalleen siinä järjestyksessä, missä ne on mun kaapeissa nyt. ihanaks ton unen teki se, että sale kutsui mua koko ajan jollain ihanilla nimillä. en muista noita nimiä, mutta kauniita ne oli. oli aika ihana tunne. myös herätessä aamulla.

heräsin tossa tunti sitten. sain kerrankin nousta just silloin ku huvittaa. olisin mä just ehtinyt sinne spinninkiin, mut en mä sit viittinyt mennä. ei huvittanut. ja ajattelin mennä lenkille ulos, kun tulee aika vähän oltua ulkona.

tosta yhdestä siivousketjusta tuli sellanen olo, et pitäs tehdä suursiivous. en mä taida tänään ehtiä. mut en oo tehnyt aikoihin sellasta siivousta et olisin matot vienyt pihalle. no mul ei montaa mattoo ole ja tota isointa ei saa tampata, joten siks kai en sellast siivousta ookkaan tehnyt. no kattoo jos mä silti veisin sen tänään tuulettuun tonne. mut se on kyl niin pirun painavakin.. no katellaan..

aamukahvista tuli vähä vahvaa ja sitä tuli paljon. mutta mahtuu hyvin uuteen taika-mukiin. <3 pieniä on nämä ilot.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus