Tylsää

  • Subarullaa

Siis voiko olla tylsempää. Ei oikein. Mut ei oo virtaa tehdäkään mitään. Miten tää sunnuntai voi olla näin eloton päivä, vaikka pitäs olla ihan samanlainen kuin lauantaikin. Mutta ei. Siis ihminen on niin löysä ja veltto paketti, että hyvä kun jaksaa tästä sohvalta itsensä kiskoa ylös.

Mä heräsin puol 11. Olin ihan virkee. Lähdinkin siitä sitten heittään siskolle sapuskaa, kun oli itellä vähän liikaa. No tein samalla reilun tunnin lenkin. Ilma oli mitä kaunein. Pakkasta oli varmaan noin 7 astetta ja aurinko paistoi. Nautin! Sit tulin himaan ja söin. Jysähdin tähän sohvalle ja laiskistuin ihan täysin. Tekis mieli nukkua, mutta ei hitto sitä voi.

Kai mä menin niin poikki siitä lenkistä. Oli kyl aika rankkaa jostain syystä.. Syke kävi välillä 189:ssa ja kaloreita paloi näimmä 638 eli aika tehokas lenkki oli. Jäin taas kymppitonnin askelmäärästä aika paljonkin, kun niitä tuli tällä lenkillä reilu 7500. Eilen tuli vajaa 7200. Pitäs viel lisätä vartti lenkkiin niin tavoite tulis täyteen.. No eilinen nopee 30min uintipyrähdys ehkä kompensoi hieman. Ja huomenna taas pilatesta, se on mukavaa.

Ei se mun kamu tullutkaan eilen, vaan ehkä se tulee tänään. Mä en tiedä kyllä oonko niin virkeellä tuulella, että jaksaisin olla siis sosiaalinen. Kai mun pitää.

Äsken teki mieli sipsejä. Niitä oli kaapissa. Sais loppua niidenkin syöminen, kun ovatten niin rasvaisia ja suolaisia. Yih. Nyt mun tekee mieli Fazerin sinistä. Täytyy varmaan käydä hakeen Siwasta. Mielitekoja, niitä täynnä elämä on.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus