Contour

Vähän harrastuksia, paljon töitä ja nukkumisesta on turha runoilla. Blogi on alkanut sinkkuuntumisen jälkeen ja varmaan loppuu kunnollisen naisen iskiessä.

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2011.
Seuraava

Fiesta kolmella pyörällä  1

Ilmeisesti irtoavien jarrupintojen tautia on taas ollut liikkeellä. Varmaan noin 10 vuotta jarrun kitkapinta pysyy kengän rungossa, mut sit ruostuu irti, pyörä jumiin ja jarrut purkuun.

Vaihtoehtoisesti myös navan mutteri pudonnut tai laakeri hajonnut, mutta siinä se Ford jököttää suojellun kivikaivon vieressä

Koppelo ei lähde lentoon eikä lavetille tänäänkään, Tallista pihalle ajaessa kaikki meni ok. Sit ylävaunun pyöräytys ja ajon esiohjausletku leikkaantui poikki. Paha korjattava varsinkin yksin.

Saranoidut konepeitot, pumpun suoja ja varsinainen pohjapanssari tarvis vielä laittaa kiinni.


Mafian tytöt ei tanssi  1

Takapajula alkaa muuttua suurkaupungiksi kun yökerhossa jossa on noin 36 asiakasta on 2 kilpailevaa huumekauppiasta. Takapajulavaiheessa ne vielä tekee yhteistyötä.

Huumekauppias voi siis olla myös nainen- tasa-arvo siis vallitsee. Sitä en sit tiedä onko pyramidin huipulla sir vai miss. En tosin mene valalle näkemästäni kun en tiedä mitä puuterihuoneessa tapahtui- ties vaikka olisivat rakastelleet. Niin rajua käytöksen muutosta lyhyessä ajassa ei tee alkoholi.

Yleensä viimeistään siinä vaiheessa on hyvä lähteä kotiin kun kanssa-asiakkaat alkaa A sammua, B tapella, C heittää pitkää sylkeä, puhua norjaa ja/tai laskea alleen. Nyt kuitenkin yökerhon kaunein nainen oli se joka jo hetkeä ennen kuin pääsin edes ovelle oli leuka omassa oksennuksessa nenäliinan tarpeessa. Onneksi satuin olemaan lähellä ja vaikkei talouspaperi mitään hohdokasta olekaan niin sen voimin kaunis nainen sai itsensä sen verran siistiin kuntoon että pääsi jatkamaan juontiharjoituksia.

Eikä siinä kaikki tältä viikolta. Nyt jo virkavaltakin alkaa lehdessä kysellä kuka rakastaa ja suojelee pientä bensaa valelevaa murhapolttajaa. Liekit on tähän saakka saatu sammumaan suht pienillä tappioilla, mutta näköjään on niin pahojen ongelmien kourissa että ei lopeta tuhopolttoja ennen kuin saadaan kiinni ja tuomittua + toimitettua hoitoon.

Se huono puoli tässä eteen tulee et seuraava bensakannun kanssa metsään tai metsästä ajeleva saattaa saada takarenkaaseensa hauleja. Poliisilla ei riitä resursseja kuin laskea montako paloa on vuoden sisällä ollut. Sitäpaitsi jos tekijä on jälkiä jättänyt niin palokunta ja uteliaat naapurit sotkevat ne tehokkaasti koska ei sammuteta helikopterilla.


Ei sentään synnytystuskia  1

Vihreät sormet ja vähän viiltoja + naarmuja. Ei mitään itsetuhoa vaan Kobelcon maalia ja osumia johtosarjan kiinnityksestä. Tarvi laittaa kone akrobaattiasentoon ja leikkiä gynekologia että sai edes osan kaapeleista takaisin alkuperäisiin kiinnikkeisiin.

Olettaisin että tehtaalla kun kone on valmistettu ei ole ollut mitään ongelmaa laittaa johtosarjaa kiinni. Se on varmaan ollut paikallaan ennen tankkeja, letkuja, akkuja, puomia sekä nostosylinteriä.

Korjatessa ei mielellään pura mitään ylimääräistä, varsinkaan painavaa tai jotain minkä kasaaminen yksin ja ilman muistiinpanoja on vaikeaa. Aikaa on mennyt tolkuttoman kauan, mutta tänään jo Feeniks nousi turpeesta, ei ilmaan mutta ainakin maakasan päälle. Konetilassa saattaa vielä olla jotain rasvapaskaa, koska lyhyen koekäytön aikana savupilvi oli melkoinen.

Nyt vihreä maali sit hiljalleen kuivuu auringon voimalla ja pääsee pian pulttaamaan maalatut osat kiinni. Sit jää penkin takaa suojamuovi, itse penkki ja konepeitot.

Jos siis olisi gynekologi niin muutaman johtonipun kiinnittäminen sokkona ei olisi mikään paha homma. En sit tiedä olisiko tuo sellainen rasti josta selviytyisi eläinlääkärikin helposti. Tein parhaani, mutta ei silti näytä samalta kuin tehtaan jäljiltä.

Onneksi potilas ei valittanut tuskissaan, paitsi ehkä siinä vaiheessa kun oli aika ajaa pois kasasta.

Viimeinen pesu ja auringonpaiste paljasti vielä yhden korjattavan kohteen. En sit tiedä olisiko kaupungissa jo ollut lisää letkukaroja. 3 oli kotona ja sattui niin onnellisesti että juurikin oikeaa kokoa. Näin ollen uusi letku syntyi tuskattomasti ja meni paikoilleen ilman eläinlääkäriä tai keinosiementäjää. Täytyykin pitää mielessä jos jossain tulee vastaan nuori nätti sinkku eläinlääkärinainen niin tarvii heti pyytää treffeille.

Ilmeisesti/mahdollisesti olen sellaisen oikeasti jopa tavannut tietämättäni.


Läjään päin  1

Aamulla rautakauppaan. Sieltä suojaamaan ja liittämään sähköjohtoja. Kutistesukkaa tarvi hakea ensin kaupasta lisää.

Ohjaamossa pitäsi olla kaikki suht kohdallaan. Puomin työvalot tarvii vielä sähköistää niin pääsee kokeilemaan akkuja kiinni. Vaikea päättää laittaako pikaliitin vaiko juottaa kiinni.

Rasvaputki syntyi varsin helposti.


Maakaapelissa  1

Saa nähdä tomiiko netti jatkossa paremmin. Ilmalangan viimeinen viesti lähti tänään päivällä. Nyt sit viesti matkaa maan alla puhelinkeskukselle saakka. Siitä luulisin sen matkaavan valokaapelia pitkin.

Puintien jälkeen kuulemma maisemasta häipyvät langat ja pylväät.

Halkaiskoneen remontti näytti ainakin puolen häkin jälkeen ihan onnistuneelta. Terän säätö toimii, toki pykäliä voisi olla lisääkin.

Suomalainen talous- pörssissä on ilmaa jota ostetaan velaksi. Nokia alkaa olla realiarvossaan, mutta mitäpä se auttaa kun Elop ajaa sen konkurssiin tällä menolla. Edes Benefonista ei tullut uutta Nokia. Mahtaisiko Suunto saada aikaan uuden nousun?


Anturi ja puomivalo  1

Viimeiset tuhon kohteet löytyivät. Tarvis olla gynekologi ja vieläpä sellainen joka osaa juottaa kolvilla sähköjohtoja. Kun ei löytynyt sellaista tähän hätään niin 8 muuta anturia liitoksista irti, johtotunnelista pari kiloa hiekkaa ja rasvaa pois, johtosarjan liikautus ja sit ei kun juottamaan. Vapisevin käsin vasurilla kolvia pidellen, sukitus ja kuumailmapuhallus.

Puomivalon johtoa oli heiman enemmän säästynyt, joten se onnistui helpommin. Toiset päät tarvis vielä tehdä ja sit armoton peltien takaisin ruuvaaminen.
.


Virtaa  1

50 A sulakkeet ja 1,5 neliömillin johdinalat. Johdot käy kyllä sulassa tilassa ennen kuin ne nallit palaa.

Johdot tarvis olla sulaketta vahvemmat- muuten sulakkeella ei ole mitään virkaa. Moitteet tekijälle yksikössä tai monikossa.

Aulangon kievarissa oli aivan loistavaa ruokaa lounaaksi. Kiitokset keittiöön.

Lisäksi iloitsisin jos saisin hydraulihalkojan joskus ehjänä takaisin. Kun sen valmistin- sitä ei kuulemma tarvittu. Nyt sitä ei saa pysymään kotona jos ei hitsaa kiinni tai kahlitse ketjulla. Käyttöä varten se on tehty, mutta vituttaa korjata se aina sen jälkeen kun joku muu osaamaton on ollut pilkkomassa



Seuraava