Elämän tärkeitä asioita 2

  • licence27

Uni- sitä en ole juurikaan saanut kahteen päivään ja helpotusta ei ole luvassa. Silloin ei todellakaan halua että kukaan tulee sammuttamaan valoja sen päivän ekan vajaat viisi minuuttia kestäneen saunahetken kohdalla tai tallustelee lumisilla saappailla pitkin sitä käytävää mitä pitkin olisi tarkoitus kävellä pois sieltä saunasta.

Ruoka- Sen suhteen ei juurikaan ole ollut vaihtoehtoja kun kauppaan ei ole ehtinyt ja jääkaapsissa oli eiliselle päivättyä jauhelihaa ja huomisen jälkeen jonnekin päivättyjä broilerin koipireisiä.

Ei sillä eteikö ruokaa olisi ollut sekä määrällisesti että laadullisesti tarpeeksi, mutta kun ei meinaa ehtiä edes syödä.

Aivot- jos ne eivät saa levätä niin kunnollista aivotoimintaa on turha odottaa. Eilen oli sen verran ikävien uutisten päivä enää puuttui että pari asiakasta olisi kuollut päivän mittaan. Yksi nainen itki ja lähti ilmeisesti joko baariin hakemaan lohtua tai tekee kohta samoin kuten minä viime vuonna.

Jos aivot toimivat niin silloin esimerkiksi sääennusteesta saa enemmän irti. Sanoin jo useammallekin ihmiselle että tämän viikon alusta tulee todella rankka, mutta nuo eiliset lisätyöt siihen päälle niin ei tosiaankaan ehtinyt suunnitella miten tämän päivän töistä voisi selvitä. Onneksi sain apua, mutta se ei kuitenkaan auttanut yhdessä kohteessa asiakkaita nousemaan autollaan aamulla ekana aurattua ja jo hieman loskaantunutta mäkeä. Siihen olisi auttanut auton aivojen uudelleeenohjelmmointi eli nappula missä lukee "ESP off" tai jotain siihen suuntaan. Peugeot henkilöautossa kun auton reaktio pieneenkin loskaluistoon on se että leikataan moottorista tehoa silloinkin kun tasakaasulla eteneminen onnistuisi ihan turvallisesti tai kierroksia olisi hyvä vähän lisätä.

Tietysti tuohon pieneen nyppylään... No olisin mennyt siitä samoissa olosuhteissa omalla autollani jopa niillä 18 vuotta vanhoilla kitkarenkailla. Seuraavan mäen nousu olisi onnistunut ehkä lumiketjuilla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus