Kauneutta

  • licence27

Siemenhyllyllä asioiminen on vaarallista. Ei pitänyt ruveta niin tarkkaan katsomaan mahdollisia ensi kevään kylvöjä/taimetettettavia, mutta inspiraatio iski ja luin sit tuoteselosteita keskittyneenä.

Sitten havahduin kuin vierestä lähti kukkakimmu liikkeelle. Sen nosti nuori nainen ja väistin kai sen verran että en olisi ollut tielle. Sitten huomasin minne suuntaan nainen lähti ja ketkä kaksi siellä oli vastassa. En tiedä naisen nimeä, siviilisäätyä, suhdestatusta, koulutusta, kansalaisuuttaa, sukujuuria, vanhemipien kotimaata tai edes sitä onko syntyjään Afganistanista, Irakista, Turkista, Intiasta vai Turusta, mutta sen tiedän että sama kaksikko johon oletin kuuluvan sen kaunottaren ja isän olivat viime vuonna etsimässä jotain katoksen tai keskisalon osaa ym Puuilossa silloin meinasin kävällä ihastuksissani päin hyllyä.

No ei siitä sen enempää tälläkään kertaa. Kevät on myöhässä, valo on lisäätynyt, parisuhde hyllyllä ja töissä on nähnyt lähinnä lunta ja koneita. Ei ole siis ihme että supermallin näköinen tumma kaunotar saa pulssin nousemaan.

Niin se kolmikko sitten poistui kaupasta ja minä jäin siemenhyllyn nurkkaan katsomaan kuinka kahden nuoren naisen ja vanhemman miehen muodostama kolmikko kapusi C30 Volvoon ja poistui.

Kaikelle ympäröivälle kauneudelle tulee parisuhteen alkuhuumassa suunnilleen immuuniksi, mutta sitten kun se alkaa toisen suunnasta stoppaamaan niin alkaa nähdä mitä ympärillä on ja tapahtuu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus