Ennakko ja jälkiviisastelut

  • licence27

Tänään olisi ohjelmassa vesireitti, juhlavan tilaisuuden näkeminen, K18 bileet ja sen päälle olettaisin ulkoiluttavani Suzukia hiljaisessa maalaismiljöössä.

En sitten tiedä mikä edellisellä unelmaparilla meni metsään. Oliko koulun kauneimman tyttösensen ja komean pojan suhde liian kylmä, kuuma, tylsä vai värikäs, mutta joka tapauksessa evoluutio on toivottavasti hoitanut hommansa ja seuraava pari on kummallakin parempi. Uskon näin olevan, koska elämä on ihan erilainen kolmi- tai nelikymppisen silmin kuin mitä se oli parikymppisenä. Odotukset ovat realistisemmat ja ehkä se kädestä suuhun eläminenkin on vähän rauhoittunut.

Kannatan tasa-arvoa varsinkin mitä tulee tietoihin ja taitoihin. Vanhoilla sukupuolirooleilla on ollut aikansa ja paikkansa, mutta jos ei nykyaikana mies erota tiskikoneessa olevia puhtaita astioita likaisista tai osaa lakanoitaan laittaa pyykkikoneeseen niin kyllä kuka tahansa täyspäinen nainen ainakin yrittää opettaa ja jos ei onnistu niin sitten on aika purkaa suhde.

Ehkä vähän kärjistetysti sanottu ja voi toki olla niinkin päin että nainen on se joka ei ymmärrä että ruoka on muutakin puuroa ja sen sisältämää energiaa. Toki samaan lopputulokseen tai jopa paremmalla hyötysuhteella parempaan lopputulokseen pääsee kun laskee koko aterian tehosekoittimesta läpi, mutta se ei ole sama asia kuin istua pöydän ääreen ja syödä kunnon ateria missä on samat aineet.

Jos oikeasti yli kuusikymppinen mies väittää ettei ole väliä miten makaronit keittää niin ei ole sit mitään arvostusta ruokaakaan kohtaan. Samoin jos syöminen tapahtuu pienestä pitäen sängyssä tai sohvalla.

On ollut jokseenkin tiiviit kolme viikkoa töissä. Nyt sitten viimein oli aikaa tehdä ruokaa ja havaita että vihreä lävikkö puuttuu. Vain kansi on jäänyt jäljelle. Koska en ole kolmeen viikkoon kotona syönyt kuin aamupalaa niin ei sitä ole huomannut.

Lävikkö tai siivilä on toki palvellut jo kymmenkunta vuotta, mutta eihän se ole mikään pitkä ikä Tupper...... . Huomasin myös että minulla on kaksi uutta paistinpannua- varmaan on vielä hetken aikaa paketissa nekin- eivät toki enää lahjapaketeissaan.

Mitäs vielä... Niin tuo lomailun sietämätön rasittavuus. Kannattaako lomalle lähteä rahattomana, rasittumaan, rahattomassa seurassa, olla pimeässä hotellihuoneessa ilman sähkojä, odotellen milloin matkaseuralaiset saapuvat avaimineen.

Minä en ole mikään matkailun asiantuntija, mutta sen tiedän ulkomailla työskentelystä ettei yksikään päivä ole ilmainen jos meinaa tehdä muutakin kuin olla hotellialueella ja käyttää etukäteen maksetut ateriat ja palvelut.

Sitten jos meinaa ostaa jotakin niin käytännössä aika moni lomalla halvalta ja hienolta näyttänyt tuliainen osoittautuu viimeistään lentokentällä kalliiksi ja kotona hautautuu käyttämättömänä kaappiin.

Voi siis laskea että ilman mitään tuliaisia pitää olla 100 € päivää kohti käytettävissä jos liikkuu kävellen ja pärjää ilman alkoholia. Käytännössä aikuinen kuitenkin kuluttanee tuon satasen helposti tai sitten yhtenä iltana tuon verran jo varastetaankin.

Myös kotimaassa matkailu maksaa, viiden euron risteilyt ovat yllättävän kalliita, mökkireissukin - jopa jonkun toisen mökille saattaa syödä useammankin satasen kuin huomaamatta- ja ne on nykyvaluuttaa, eikä mitään liiroja tai pesetoja.

Eli jos meinaatte säästyä vitutukselta niin lomalle pitää ottaa niin paljon rahaa mukaan että on varaa syödä ja juoda ulkona, kulkea taksilla, vaihtaa hotellia ja ostaa tuliaiset- jos sitä rahaa ei ole ja jo lähtiessä ollaan Visan puolella tulee lomasta tuskaa ja sen perään vielä vuosi luottolaskujen kanssa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus