Malesiaa

  • licence27

Päivän piti olla rauhallinen että saisi huollon suoritettua loppuun ja koneen ulos. Olihan päivä rauhallinen alkuun, mutta sitten soi taas puhelin. Nyt kun vesi on alhaalla vesistöissä niin veneenlaskupaikalta löytyi ajolinjalta kiviä jotka tarvi käydä nostamassa pois.

Asiakas ehdotti että ihan vaan pienellä koneella kun ei ole isoja kiviä- olihan ne näkyvät osat tosiaan pieniä, mutta näkymättömät suht suuriakin. Siitä paikasta ja siltä etäisyydeltä olisi joutunut vaikeuksiin pienempien koneiden kanssa, koska tuo nosti juuri ja juuri puhtaasti maksimietäisyydellä. Traktorikaivurin kanssa olisin siellä vieläkin ja kivet paikoillaan.

Saranat jäi rasvomatta ja ohjaamon suodattimet puhdistamatta, mutta ne on nopeita pikkujuttuja. Ilmeisesti ollut hyviä polttaine-eriä kun esisuodatin näytti oikein hyvältä vaikka oli vuodelta 2009. Tihempi suodatin oli varmaan peräisin syksyltä.

Minulla ei ole mitään sympatiaa Alonsoa, eikä varsinkaan Santanderia kohtaan. Täytyy silti todeta ettei Maranellossa ehkä tehty oikeita kuljettajapäätöksiä Massan loukkaantumisen jälkimainingeissa.

Olkoonkin että päivän nopein mies ei voittanut, eikä myöskään nopein auto vaan se joka teki oikeat päätökset oikeaan aikaan ohittaen ruutulipun ensimmäisenä.

Jos nyt olisi valta tehdä uudet jaot niin vaihtaisin Massan ja Perezin tallipaikat päikseen. Keli erotti jyvät tähteistä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus