Ilveksen reviiri

  • licence27

En muista koskaan nähneeni Ilvestä luonnossa. Saattaa jopa olla että en ole nähnyt edes eläintarhassa. Tänään sellainen kuitenkin ylitti tien edestäni, eikä matkaakaan ollut kuin kymmeniä metrejä.

Tämä kyseinen yksilö on ilmeisesti sopeutunut varsin hyvin asumaan lähellä asutusta. Voi niitä toki olla useampiakin, mutta ainakin yhdestä näin aika selkeän kännykän kameralla videoidun otoksen joka oli kuvattu noin 2 kilometriä ylityspaikalta.

En ole varma oliko jahti menossa vai siirtymä paremmalle jänisapajalle, mutta se juoksuvauhti oli kyllä kova.

Tänään vaihteeksi ei ollut kaupassa suuria murheita. Kahdesta tuotteesta toisesta tosin puuttui hintatieto. Kumma että niitä aina vaan osuu omalle kohdalle. En tosin löytänyt ruokakaupastakaan useamman juuston kolmiomaisen laatikon hintaakaan, mutta en ollut sitä ostamassakaan.

Sen sijaan siinä kaupassa tervehdittiin kuin vanhaa tuttua. Toinen oli mies ja toinen oli nainen. Naisen tietysti tunnistin, mutta miehen kohdalla raksuttaa vieläkin, mutta reikäkortilta ei ole löytynyt nimeä. Oletan kuitenkin että mikäli olisi jokin muu muin viiksekäs marraskuu niin nimikin olisi sille tutulle naamalle löytynyt.

Jotkut päivät menevät vain turhan nopeasti. Niin meni tänäänkin monta tuntia auringonlaskun päälle ja silti tuntui että olisi pitänyt tehdä jotain enemmän.

Yhden kohteen sijasta onkin äkkiä viisi paikkaa jonossa. Tai ei oikeastaan edes voi puhua jonosta vaan rivistä kun vähän kaikissa täytyisi jotain tehdä ja mahdollisimman pian.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus