Yökokkausta

  • licence27

Jotenkin päivä taas hurahti. Toki siihen mahtui erinäinen määrä kilometrejä ja näköjään ajotyyli on ollut varsin tasainen. Olin näet vaunun kanssa liikenteessä. Olin pimeässä lastatessani jättänyt käsivalaisimen pystyyn laidattomalle lavalle ja se oli edelleen pystyssä 24 ajotietokoneen kilometriä myöhemmin.

Huollon jäljiltä vaihteiston/hydrauliikan/ moottorin äänimaailma on muuttunut. En tiedä miksi, mutta ihan hyvin tuntui pelaavan.

Päivällä tein huopakattoa ja yhden varaston pohjan. En yhtään tiedä tuliko hopakatosta sellainen kuin sen kuuluisi olla, mutta olettavasti parempi kuin entinen. En ruvennut kaasuliekin kanssa pelleilemään vaan latasin saumoihin tiivistysliimaa.

En yhtään tiennyt kuinka paljon ikivanhassa rullassa huopaa oli ja tietysti se loppui kesken, eikä uusi tainnut ihan samaa väriä olla.

Yön jo tultua pääsi viimein tekemään ruokaa. Nyt onkin sit jääkaappi aika tyhjä. Onneksi on sentään yllin kyllin leipää ja mehua.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus