Kaikki joukolla seuraa hakemaan

  • licence27

Vaahtobileet. Ehkä olisin jättänyt tyystin menemättä mihinkään jos olisin tiennyt tai siis muistanut että la illan ratoksi on vaahtobileet. Ei kertakaikkiaan kiinnostanut koko vaahto ja tyyli on näköjään niissäkin muuttunut.

Ensinnäkin se että ekaa kertaa vastaavissa bileissä kävin Englantilaisessa Ip-kirjailla alkavassa "pikkukaupungissa". Siellä ei ollut mitään allasta, eikä vaahdossa ollut tarkitus uida. Sitä vain satoi aika ajoin ja paikka paikoin tanssilattialle.

Nyt sitten tänä 2013 formaatti eli kelkotaan lähinnä pomppulinnaa muistuttava laitos tanssilattialle ja kahdesta ensimmäisestä vaahtoon menijästä kumpikaan ei ollut lukutaitoinen. Näin päätellen siitä ettei yksinkertaisia sääntöjä ja varoituksia noudatettu. Muutenkin jos lukee selvästi ja monessa paikassa että ei juomien kanssa vaahdon sekaan niin aina vaan niitä pölvästejä löytyy jotka ovat valmiita pilaamaan jalot juomansa.

OLIN kuitenkin kaksi viikkoa sitten luvannut poiketa siellä ja lunastin lupaukseni samoin kuten kaunis nainen joka oli luvannut tarjota alkoholittoman drinkin. Drinkin tekijällä ei ihan kaikki mennyt putkeen tai pitäisikö sanoa mikseriin ja ainakin minä olisin siinä vaiheessa käynyt vaihtamassa tuoreemman työasun. En kuitenkaan tarjoutunut auttamaan puhdistautumisessa vaikka täytyy myöntää että hieman mieli teki. Tyydyin pidättelemään nauruani, koska vaahtobileethän ne oli näköjään kummallakin puolella tiskiä.

Vielä nopeasti totesin että asiakaskunnasta vain kaksi herätti positiivistä huomiota. Toisella oli vaatekappale jota en pystynyt nimeämään- oletin korsetiksi ja toisella shortsit ja toppi ohuilla olkanaruilla.

Nyt on sitten saatu spämmiä ja ihmetelty missä luuhaa kadonneet viestit.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus