Pyhä perjantai

  • licence27

Moniko lähtee vapaaehtoisesti töihin pääsiäisenä ilman mitään lisiä käsi henkisesti pystyyn nyt. Oli joka tapauksessa työteliäs päivä, vaikkei lähtö ollutkaan aikaisin aamulla.

Piti siis liittää kartiorengas tavalliseen kaivonrenkaaseen. Olisi ollut helppo ja nopea operaatio jos sekä korkeus että kätisyys olisivat sopineet. Koska kummassakin oli sanomista ja kauhanpyörittäjän letku räjähti meni aikaa ihan tolkuttomasti työsaavutukseen nähden.

Betonirenkaiden kätisyyden muuttamiseen kokeiltiin kahta tekniikkaa eli valamista ja teräksisiä tartuntoja. Korokerenkaisiin samoin. Valitettavasti kysesessä paikassa asfaltti kaataa kolmeen pääilmansuuntaan ja yksi on vaakatasossa. Noin periaatteessa kaivon kansi voisi olla hieman koholla, mutta se lähtisi sit kuitenkin lumiauran mukana. Montussa se ei voi olla, koska muuten trukki heilahtaa kun ajaa kannen yli.

En tiennytkään että on olemassa juustojen makuista kermaa. Sitä kun laittoi purkillisen, perunoita, voita ja päälle kidneypapuja tuli jokseenkin herkullinen lisäke pihveille. Hyvät edellytykset sydänkohtaukselle päivittäin nautittuna.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus