Kolmessa keittiössä 2

  • licence27

En laskenut merkkejä, mutta vähän jäi kesken. Eli valvotaankohan asumislisien saajia millään tavalla. Ymmärrän toki että isin ja äidin pilteillä on kiire lentää pois pesästä opiskelemaan ja tekemään uusia kansalaisia, mutta ketä palvelee se että opiskelija saa postimerkin kokoisen soluasunnon ja käy siellä kerran kahdessa kuukaudessa? Täydet tuet, valtio kustantaa ja kuitenkin päivät koulussa ja yöt samalla paikkakunnalla vanhempien luona.

Miten rynnäkkökivääri vanhenee tai panssarivaunu? Itse ammuin ekat RK- ammunnat aivan paketista vedetyllä aseella vuosimallia 1985 ja se kun oli uutuuden karhea sai tilalle vastaavan muistaakseni vuodelta 1969. Se toimi moitteettomasti. Ymmärrän toki että varastointi maksaa ja patruunat painaa, mutta en sitä että toimivia ja oikein varastoituja lähes virheettömiä aseita romutetaan. T72 vaunujen modernisointi olisi tullut maksamaan paljon, mutta ei enemmän ajattujen Leopardienkaan ostossa parantunut kuin NATO yhteensopivuus.

Kuitenkin tosipaikan tullen panssarivaunun elinikä voi olla tunneista viikkoihin ja sitten kun osuma tulee niin ei taideta ihan äkkiä saada uusia tilalle. Miksei jokaisessa varuskunnssa ja joukko-osastossa voinut olla muutamaa omaa T 72 museovaunua säilössä?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus