Poutaa odotellessa

  • licence27

Tiet on mössöä

Vähän jo jännitti uskaltaako peruuttaa lavetti pois asfaltilta. Kolme reissua ilman tappioita.

Saattoi olla viimeinen ruoppaus ja jos päiväkin myöhemmin olisi alkanut ei olisi valmistunut.

Radiossa kerrottiin kuinka kovaa on mökkeily- jäädä nyt sit jumiin mökille näillä keleillä...

Tuossa jokunen vuosi takaperin tuli eteen tilanne että piti mennä mökkimaisemaa muokkaamaan ja oli luvattu 20 cm lumipyry. Menomatkan ennakoin ja pääsin perille ennen pyryä.

Seuraavan reissun ajoi toinen kuski ja kiitos tuoreen lumen ajoi yhden risteyksen ohi ja siitä tuli kymmenien kilometrien harharetki.

Siis jos on mökki ja mökille tie niin eiköhän sen nykyaikana saa auki kun on vaan rahaa maksaa siitä jollekin jolla on asianmukainen kone. Jos ei ole tietä, eikä saa auki niin sitten kannaisi vaikka hiihtää ne viimeiset kilometrit, ostaa traktori, moottorilumilinko tai moottorikelkka, myydä mökki tai mennä sellaisella kelillä että pääsee myös pois. Ainakin täällä mökkiläiset on sen verran fiksuja että ne ilmoittaa monta päivää aikaisemmin koska mökille tarvis päästä ja pääsevät kun tie on yleensä edellisenä päivänä tai yönä avattu.

Jos mökkitietä on kilometritolkulla ja lunta metri tai kaksi niin kyllä siinä tulee mökkeilylle hintaa jos on päästävä autolla ovelle asti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus