Miten tulkita Forecaa?

  • licence27

Kun talvinen elanto tulee suurelta osin lumen mukana olisi kiva tietää etukäteen milloin on mentävä ja milloin ei. Juurikin nyt ennusteen mukaan piti sataa lunta oikein kunnolla ja piti sataa kunnolla vielä useamman tunnin. Taivaalta on kuitenkin tullut lähinnä vettä ja räntää harvakseltaan.

Yöksi piti tulla kunnon pakkanen että pääsisi huomenna hakemaan työmaalta ison kuusen polttopuusavottaa varten, mutta ei tuo viitisen astetta riitä kovettamaan loskakerroksen alta löytyvää savivelliä. Vinssillä voisi onnistua, mut kyllä sitä pakkasta sit riittää viimeistään kuukauden päästä.

Nyt varmaan ehtisi kauppaan ja hoitamaan vähän tuota tulopuoltakin. Näkee sit paluumatkalla onko betonibunkkerin päällä jo takkakivet lämpimässä ja kuivassa. Toivottavasti ei tarvi muutamaan kuukauteen edes nähdä kuivabetonia. Toiveajattelua.

1750 tunnin huolto tarvis tehdä- ei mitään ihmeellistä. Talviöljyt meni jo koneeseen, rasvattavaa edessä ja suodattimia vaihtamatta. Jos Forecan ennuste nyt edes yön osalta osuisi niin ei tarvis lähteä töihin silloin kun yökerho sulkeutuu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus